|
|
יואו איזה מסכן עכשיו אתם מבינים למה זה לא עניין לצחוק? הוא לא עשה כלום והרגו אותו סתם בגלל שהוא היה שם! יואו אני מרחם עליו! איזה מטומטמים אנחנו!
פחות אחד יותר נחמד.
אין על הצבא שלנו ולא יהיה גם מבחינת כוח וגם מבחינת מוסריות, כנראה הילד נכנס באמצע או השתתף איתם..
את זה מפרסמים היום?
להביא להם איזה 80 סרטונים שבהם נהרגים ישראלים אפילו ילדים שבכלל שלא עשו כלום? או שנחתפו ואחרי זה התעללו בהם? ברור שזה לא מוצדק להרוג ילדים, אבל מה שהם לפעמים עושים לנו כמו חתיפת גילעד שליט זה הרבה יותר גרוע, אז כדי שיחתפו שם קצת כאפות ויורידו את האף כי הם מתחילים לעוף על עצמם יותר מידי. (אני כמעט בטוח שהילד עשה שם באלגנים וכל האלה שם עשו באלגן זה לא סתם והם לא הצליחו להרגיע אותם אז הם ירו..)
תתקן:ערבים משתוללים ותוקפים את חיילי צה"ל, חייל צה"ל יורה ברגל של מפגין אלים וכתוצאה מכך מנטרל איום ממשי לחייו.
גם ככה בסוף הוא יגדל ויהיה מחבל
קודם כל, לא כל ערבי הוא מחבל,
איך הוא יגדל אם הוא מת? יצאת אידיוט...
ומה בדיוק הוא עשה להם? ספר לי, הוא בן 9 אתה בסדר? מה הוא כבר יכל לעשות להם?
צה''ל פועל בניחישות והמידע שהגיע והסרטון שהופץ עכשיו יש לי סיבות חייל מגונן על עצמו ועם זה מגיע למצבים שהוא צריך להגן על עצמו אז מותר לו להרוג או לפצוע מה שהערבים עושים במדינת ישראל פיגועים רציחות זה יותר טוב??????
--------------------------------------------------------------------------------------------
תגיד לי לגונן על עצמו ממה? הילד היה בן 9 לא בן 19! לא היה עליו אפילו נשק! אמרו innocent ואם אתה יודע מה המשמעות אז תבין! (ונראה לי שאתה לא, אז המשמעות היא: חף מפשע ותמים!) כן, סתם להרוג מישהו זה לא בגלל שהוא גונן על עצמו, ואם אתה לא יודע אז בוא ואספר לך משהו:
חיילים ירו על מפגינים שמאלנים עם גז מדמיע ויריות אמיתיות, והמפגינים האלו היו ישראלים וזה היה בעיתון - כנראה שאתה לא קורא אותו.
אנשים תתעוררו הילד הזה היה בן 9! למה הוא צריך למות? הוא לא עשה כלום ואין לכם שום דרך לחזות את זה ש"אם הוא היה חי הוא היה מחבל בסוף"!
תתקן: הילד היה בן 9 ולא היה מפגין אלים, אמרו בבירור שלא עשה כלום (innocent)
---------
אנשים תלמדו אנגלית ותקשיבו למה שאומרים - הם הפגינו אבל לא היה להם נשק... רק לחיילים הישראלים היה נשק... בוא'נה אתם פשוט אוכלים ת'סרט הזה בלי מלח אה? רואים גם שאתם לא לומדים היסטוריה כי ידוע שהם ג'יהדיסטים ומאמינים באללא, ובדרכם שלהם הם מתאבדים על מנת להשיב את הארץ אליהם, לא כדי להרוג סתם... ועוד דבר קטן שינסה לעזור לכם:
לפני 600 שנים, המוסלמים היו החברים הכי טובים שלנו.
נערך לאחרונה על ידי Crunch; 27-05-2011 בשעה 01:54.
זה עוד כלום לעומת מה שעם עושים.