קורה לי הרבה פעמים שאני נפגש עם בחורות והן מרגישות בנוח לבקש ממני לעשות עבורן דברים, עכשיו לרוב אני מסכים בתנאי שיחזירו לי בדרך מסוימת. מה אתם חושבים על זה?
קורה לי הרבה פעמים שאני נפגש עם בחורות והן מרגישות בנוח לבקש ממני לעשות עבורן דברים, עכשיו לרוב אני מסכים בתנאי שיחזירו לי בדרך מסוימת. מה אתם חושבים על זה?
|
|
שזה מעולה שאתה דורש שהן יחזירו לך דברים,ככה הן יעריכו את מה שאתה הולך לעשות בשבילן.
שים לב לגבולות,אם היא סתם רוצה לנצל אותך ,למשל אם היא מבקשת שתלך לאנשהו ותביא לה את התיק שלה (לכי את,מה אני משרת ? ) אז אתה לא צריך להסכים (למרות שאם אתם בסט של כמה אנשים אתה יכול להיות חכם ולומר לה לבוא איתך,ואתם לא חוזרים,ובום בידוד חלק מהסט)
תחשוב ככה,אם מישהי רגילה מסתובבת פתאום עם כוכב רוק,היא לא תבקש ממנו כמעט שוב דבר,ההפך,היא תסכים להמון דברים שהוא יבקש ממנה,גם אם הם ניצול והיא מודעת לזה שהוא מנצל אותה,היא עדיין תעשה את זה בשביל שהוא יחבב אותה.
עכשיו תחשוב שהיא תבקש ממנו משהו,הוא כנראה יצחק\יתעלם\יגיד לה למצוא מישהו אחר לנצל.
בכל מקרה,צריך לדעת מתי כן להסכים,אם מישהי שואלת אותך מה השעה,אתה לא הולך להתחיל להתחכם ....לפחות אני מקווה שלא![]()