קונה דולרים בכל הנקודות שלי ההצעה הכי טובה תזכה
יש לי 2 דולר תציע נקודות ..
צריכים - חנות וירטואלית/אתר אינטרנט/עיצוב מעולה במחירים זולים וטובים ? פנו אליי בהודעה פרטית
נכתב במקור על ידי peroxide קונה דולרים בכל הנקודות שלי ההצעה הכי טובה תזכה מציע 5$ - עמלה עלייך
נכתב במקור על ידי Pizzi יש לי 2 דולר תציע נקודות .. עמלה על מי? נכתב במקור על ידי LebronJames מציע 5$ - עמלה עלייך 5$ עמלה עלייך עוד הצעות
נכתב במקור על ידי peroxide עמלה על מי? 5$ עמלה עלייך עוד הצעות 4.8$ עמלה עליי.. הצעה אחרונה
נכתב במקור על ידי LebronJames 4.8$ עמלה עליי.. הצעה אחרונה תכף אני צריך לקבל עוד 1600 נקודות כמה דולרים תתן על 6748?
נכתב במקור על ידי peroxide תכף אני צריך לקבל עוד 1600 נקודות כמה דולרים תתן על 6748? מוכן לתת לך 6.33$ תמורת 6000 נקודות , עמלה עלייך רוצה? אם כן , תפתח תיווך .
נכתב במקור על ידי LebronJames מוכן לתת לך 6.33$ תמורת 6000 נקודות , עמלה עלייך רוצה? אם כן , תפתח תיווך . אני יחכה לעוד הצעות
נכתב במקור על ידי peroxide אני יחכה לעוד הצעות תמורת 5950 ?
נכתב במקור על ידי LebronJames תמורת 5950 ? עדיין אני יחכה לעוד הצעות זה לא משתלם
נכתב במקור על ידי peroxide עדיין אני יחכה לעוד הצעות זה לא משתלם כמה נקודות אתה מביא לי על 6.33$ (עמלה עלייך)?
נכתב במקור על ידי LebronJames כמה נקודות אתה מביא לי על 6.33$ (עמלה עלייך)? 5000
נכתב במקור על ידי peroxide 5000 לא עזוב, הציעו לי 5500 כבר .
חוקי הפורום