מה הכוונה בדיוק שאומרים אופי מושך? איך זה בא לידי ביטוי? מה זה אומר אופי מושך?
תודה ויום קסום![]()
מה הכוונה בדיוק שאומרים אופי מושך? איך זה בא לידי ביטוי? מה זה אומר אופי מושך?
תודה ויום קסום![]()
|
|
אני מאמין שאופי מושך זה ביטחון עצמי + הומור + היכולת לקדם עניינים
זה גבר שישכיב כמעט כל אחת וזה מה שאני שואף להיות![]()
קודם כל לא העליתי תתמונה בשביל להוכיח לך הוא לאייזה אידיוט אחר למי הייתי מקושר וכו.אני לא בנאדם שאוהב להוכיח את עצמו בכלל ואם זה קורה ז"א שאתה בנאדם בעל ערך בעצמך או שווה לי משו.-מצטער כפרה אני לא חושב שאתה בקטגורייה הזאת.
דבר שני טיפ לחיים ממני:בחיים אל תבוא לבנאדם שאתה לא מכיר ובטח שאין בינכם חיבור ותבקש ממנו להוכיח דברים על עצמו/להוכיח דברים בשבילך.הכלל הזה עובד גם בפיקאפ לא עושים קואליפיקיישן עם בחורה שרק הרגע הכרת ואין חיבור.
אני רק יכול לומר לך שממה שראיתי מטיילר זה בטח לא טיפוס כובעי שמזיין תמוח וחולם דברים.אם אתה רוצה להשוות את הXיות שלו לטייפ בנות שאני הבאתי תמונה.זה אותן כוסיות [מי פחות ומי אפילו יותר.בעינים שלי ראיתי.] עם אותה גישה רק פחות קשרים.ז"א שלא כמו זאתי שאתה ישר מזהה כי אתה נייס גאיי שלה בפייסבוק והיא מקושרת לכול ת"א ואישתו[גם בב"ש אם אני זוכר-גדלה שם או משו] אלא כאלה שאם נזרוק לך שם אתה לא ממש תזהה כי הן הטיפוס הפחות מקושר זה הכול. אבל הרמה היא בהחלט דומה מאד.![]()
חחחחחחחחחח "גם לי יש אותה בפייסבוק" איזה ילד כובע...אנחנו מדברים על מישי שאנחנו מכירים היטב (ואת האנשים שהיא מסתובבת איתם) ואתה בא לי עם הפייסבוק הזה שלך כמו איזה כובע וחושב שאנחנו כמוך. אני חותך תזין אם בכלל דיברת איתה או עם מישי בסגנון הזה מחוץ לפייסבוק (וגם בפייסבוק בכלל, מישי כזאת אפילו לייק לא תביא לתימנים) או עם אנשים שמקושרים לבנות כאלה..
לא הולך להוכיח שומדבר נשמה כתבתי מספיק באשכול ההוא מה מי ומו...ובטח שלא לאחד שמעריץ בלוגר קירח בן 25 שסוגר תימניות כונפות, מסתובב עם חברים חננות AFC ויש לו חיים משעממים.