אהלן חבר'ה
יש לי שאלה אולי טיפה מוזרה, אבל אולי מישהו היה במצב הזה או מכיר את זה ויוכל לתת לי עצה/ות טובות.
אני מסיים יב' עוד משהו כמו חודש בע"ה, ועכשיו זה תקופה של בגרויות ולחץ והכל. יש לי חברה ואנחנו קצת יותר מחצי שנה ביחד. יצא לי לבלות איתה שני סופ"שים ברצף (ישנו אחד אצל השני, שבוע שעבר היא אצלי והשבוע אני אצלה), ושמתי לב שפשוט משעמם לי. היציאה של שישי בערב תמיד טובה, ותמיד אני נהנה, אבל אחרכך בשבת בבוקר פשוט משעמם לי. אבל זה כי אני לא אוהב לא לעשות כלום, היא מבחינתה סבבה. אנחנו יושבים ורואים טלוויזיה ופה ושם צוחקים ממשהו ומדברים וזה, ואני יוצא בהרגשה שכאילו היא מיצתה.
מצד שני, לפני חודש וחצי ככה היא עברה חדר, והמיטה הישנה (הגדולה) שלה נשארה בחדר הישן. הייתי אצלה ברביעי האחרון, ופתאום החלטנו ביחד להעביר את המיטה (לא הצליחו להעביר אותה בדלת, אבל אמרנו שננסה). קיצור העניין היה כרוך בלסדר ת'חדר מחדש ולהזיז מלא דברים ישנים שהיו על המיטה ולהרים ולהוריד ולגרור והכל, זה לקח כמעט שעה, אבל זה היה משהו ששנינו עשינו ביחד. וכשאני אומר את זה אני לא מתכוון ליציאה או סרט או לראות טלוויזיה. איזשהי פעילות ששנינו עשינו אחד עם השני, לאו דווקא מאוד "רומנטית" או משהו. הקטע הוא שאחרי שסיימנו להעביר את המיטה, היא פשוט חייכה אליי, רצה אליי וחיבקה אותי. אני יודע שהיא אוהבת אותי, ואני אותה מאוד, והקשר שלנו מעולה. אבל אני מרגיש שהדברים הקטנים האלו באמת מקרבים בינינו, יותר מסתם לבלות יחד או לישון יחד.
עוד דוגמא למשהו כזה הוא כשתלינו תמונה בחדר שלי פעם. היא הביאה לי כלים מפה ומשם, אני קדחתי, תיכננו את זה ושיתפנו פעולה וזה, ושוב זה קרה, היא פשוט חייכה ואמרה לי שהיא אוהבת אותי והייתה כולה מוקסמת פתאום.
אני לא אומר שזה לא קורה סתם ככה מדי פעם, אבל אני באמת שם לב שהפעילויות האלו ממש מקרבים אותה אליי.
עכשיו מגיע החופש הגדול, יהיה לנו הרבה זמן פנוי ביחד בע"ה, ומעבר ללכת לים או לצאת בערבים, הייתי רוצה באמת להגיע לאיזה רעיון מגניב לפעילות מהסוג הזה שתיארתי פה. זה יכול להיות סתם משהו, פשוט שידרוש משנינו להיות פעילים בו, ושיהיה יצירתי. אני לא מצליח לחשוב על משהו. אולי לכם יש רעיון?
תודה וסליחה על החפירה חח![]()

ציטוט ההודעה