בכל תחומי החיים, איפה אתם מעדיפים להיות עם כל היתרונות והחסרונות של שני הצדדים?!??
דיון פורה)
|
|
זנב לאריות .
אני מעריץ תחרותיות , זה גורם שמניע אותך לעשות כלכך הרבה דברים שיאפשרו לך אושר .
כשאומרים ראש לשועלים זה מראה מבחינתי על סוג של השתקעות - הגעת לטופ ועכשיו אתה נח , למרות שלא באמת הגעת לטופ , סוג של אשליה .
כשאתה אומר זנב לאריות זה אומר שאתה מגיע מהמקום הנמוך בכוונה לעלות למעלה , לראש הפרימדה - ושם תוכל לנוח באמת .
ראש לעצמי בעקר
ולא הרבה עושים את זה
אני לא רואה תחרות כשאני עם חברים שלי
מצד שני אני כן מעדיף להסתובב עם אנשים שיראו לי דברים חדשים מקומות חדשים וכו...
שניהם לא מספקים אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
בגדול, אני מעדיף להיות ראש לאריות...
עדיף להיות זנב לאריות אך לא להתקע שם...
אני מעדיף,
לשאוף תמיד להיות מלך הג'ונגל הזה של של החיים.
לפחות של המציאות שלי.
גם לא נורא להיות ראש לשועלים בדרך להפיכתך לאריה.
בניית אתרים | עיצוב אתרים | קידום ושיווק אתרים
רוצים להתרשם ?!
הפרויקט החם, החדש והמדהים:
ח.מיתר לבניין בע"מ
אני תמיד רוצה להיות זנב לאריות,
ברגע שאהפך לראש האריות, אחפש לי אריות חזקים ממני ואהיה להם זנב...
ברגע שאתה נהיה ראש, אין לך לאן להתקדם, אתה מאבד את המוטיבציה, את החשק לעשות,
לכן אני מעדיף להיות תמיד זנב, תמיד לשאוף לעוד, לעשות, לפעול, להתקדם...
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הראש לשועלים, לאחר זמן מסויים, יקבל גוף של אריה.
אתם חושבים על זה מטאפורית מדי, הרוב חושבים שזנב לאריות זאת אומרת לקבל תכונות שאופייניות לאריה כמו למשל כוח ועוצמה. תצאו לרגע מן הגבול המטאפורי, תסתכלו על זה בצורה ריאלית. להיות זנב לאריות משמע להיות אחרון (בכול תחום). אם אתם אחרונים אין לכם אפילו כוח השפעה מינימלי. ראש לשועלים משמע להיות ראשון. נכון, להיות ראשון בתחום בעל גבולות מינימליים, אבל תסתכלו על זה אחרת לרגע. לא סתם אומרים "ראש לשועלים", שועל ידוע בהרבה משלים ותרבויות כחיה ערמומית וחכמה. לכן, למרות שתהיו ראשונים בתחום מצומצם תהיה לכם השפעה מינימלית מה שאי-אפשר להגיד בהקשר של זנב לאריות. להיות ראש לשועלים זאת לא אומרת להסתפק במה שיש, זאת אומרת לנצל את עצמך בתחום מינימלי בפרספרקטיבה להתפתחות.
אז אם אתם שואלים אותי, אני מעדיפה להיות "ראש לשועלים". לדעתי, זה פותח יותר אופציות להתפתחות מאשר "זנב לאריות".
יוליוס הקיסר אמר פעם: “I had rather be the first in this village than second in Rome".
![]()
נערך לאחרונה על ידי Fortuna; 05-06-2011 בשעה 17:08.
The greatest happiness is to know the source of unhappiness. X