נכתב במקור על ידי Shir 34$, היה יום יחסית חלש... יום ראשון... אתה יודע איך זה אצל הנוצרים. אה נחמד. אתה מקבל את התשלום שמה יומי יש פייאוט ?
נכתב במקור על ידי ProNati אה נחמד. אתה מקבל את התשלום שמה יומי יש פייאוט ? כן.. והפה שלי חתום.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
כל הכבוד נתי ! האמת שזה כבר לא כל כך מפתיע אותי XD שיר - אני גם אשמח לדעת על השיטה הזאת ברגע שהיא תגיע לארץ ...כמובן אם אתה מסכים לספר גם לי...
נכתב במקור על ידי henhen10 כל הכבוד נתי ! האמת שזה כבר לא כל כך מפתיע אותי XD שיר - אני גם אשמח לדעת על השיטה הזאת ברגע שהיא תגיע לארץ ...כמובן אם אתה מסכים לספר גם לי... ד"א את/ה בן או בת ?
נכתב במקור על ידי henhen10 כל הכבוד נתי ! האמת שזה כבר לא כל כך מפתיע אותי XD שיר - אני גם אשמח לדעת על השיטה הזאת ברגע שהיא תגיע לארץ ...כמובן אם אתה מסכים לספר גם לי... OK נכתב במקור על ידי ProNati ד"א את/ה בן או בת ? היא בת.
חחח אני בת ...
נכתב במקור על ידי henhen10 חחח אני בת ... עוד לא ראיתי בת שמתעסקת בכסף ברשת XD עריכה : ראיתי 16
נערך לאחרונה על ידי ProNati; 30-05-2011 בשעה 21:14.
נכתב במקור על ידי ProNati עוד לא ראיתי בת שמתעסקת בכסף ברשת XD חח פעם ראשונה שאני רואה. בת כמה את? יש המון שמתעסקות בזה, פשוט הן לא הולכות לפורומים כאלה ואם כבר לפורומים יותר מקצועיים...
אהבתם? רוצים עוד? תגיבו תודה ותקבלו !
נכתב במקור על ידי .Bux. יש המון שמתעסקות בזה, פשוט הן לא הולכות לפורומים כאלה ואם כבר לפורומים יותר מקצועיים... אתה העלבת את הפורום שלנו, תראה לי עוד פורום עם כזאת לינקייה מכובדת... כל האתרים האחרים (שאני לא אנקוב בשמם) בלינקייה יש סקירות של אתרים משנת 2008....
נכתב במקור על ידי Shir אתה העלבת את הפורום שלנו, תראה לי עוד פורום עם כזאת לינקייה מכובדת... כל האתרים האחרים (שאני לא אנקוב בשמם) בלינקייה יש סקירות של אתרים משנת 2008.... ואיך הגעת לזה שהעלבתי את הפורום? איפה לעזאזל אמרתי את זה? רק אמרתי שיש פורומים יותר מקצועיים מהפורום הזה, לא אמרתי שהפורום הזה לא מקצועי.
נכתב במקור על ידי .Bux. ואיך הגעת לזה שהעלבתי את הפורום? איפה לעזאזל אמרתי את זה? רק אמרתי שיש פורומים יותר מקצועיים מהפורום הזה, לא אמרתי שהפורום הזה לא מקצועי. אני לא מכיר פורום בישראל שמתעסק בכסף ברשת והוא פעיל ואם כבר יש הם בכלל לא מעודכנים
נכתב במקור על ידי ProNati אני לא מכיר פורום בישראל שמתעסק בכסף ברשת והוא פעיל ואם כבר יש הם בכלל לא מעודכנים מי בכלל דיבר על דברים כאלה? אני מדבר על מקצועיות. קח למשל את פורום אמיתי , נכון שהוא לא פעיל כמו פה, אבל אנשים מקצועיים.
נכתב במקור על ידי .Bux. ואיך הגעת לזה שהעלבתי את הפורום? איפה לעזאזל אמרתי את זה? רק אמרתי שיש פורומים יותר מקצועיים מהפורום הזה, לא אמרתי שהפורום הזה לא מקצועי. מצטער אם הבנתי אותך לא נכון נכתב במקור על ידי ProNati אני לא מכיר פורום בישראל שמתעסק בכסף ברשת והוא פעיל ואם כבר יש הם בכלל לא מעודכנים חפשו כסף ברשת, תראו את התוצאות.
אל תזלזלו בפורום הסקסי שלנו חחח חצי לינקיה רק של שיר הכוסון הזה..
דרגון בול זי לצפייה ישירה
נכתב במקור על ידי MichaelItsMe3 אל תזלזלו בפורום הסקסי שלנו חחח חצי לינקיה רק של שיר הכוסון הזה.. חנפן....
חוקי הפורום