קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונה]חחח קבלו מה קיבלתי במייל כרגע..
    על ידי RekAman בפורום רץ במייל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 12-10-2007, 16:38
  2. [תמונה]חחח קבלו מה קיבלתי במייל כרגע..
    על ידי RekAman בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-10-2007, 13:21
  3. לא קיבלתי דואר לאישור ההרשמה!!
    על ידי לא רשום בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-02-2006, 20:27
  4. קבלו איזה חפצים סוסים קיבלתי מGM במשחק גאנבונד !!
    על ידי wolverine בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 01:40
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

דואר של נוכלים קבלו מה קיבלתי וזאת לא הפ עם הראשונה

משתמש משקיע האוואטר של Gots
    לייקים
    324
    נקודות
    2

ברירת מחדל דואר של נוכלים קבלו מה קיבלתי וזאת לא הפ עם הראשונה

THE COCA COLA COMPANY PROMOTION/PRIZE AWARD
    DEPT. COCA COLA AVENUE STAMFORD BRIDGE LONDON.
    SW1V 3DW UNITED KINGDOM

ATTENTION: WINNER,

THE COCA COLA COMPANY OFFICIAL AWARD NOTIFICATION 2011

We are pleased to inform you on the result of just concluded YEAR 2011 draws held on the 5TH May, 2011 by Coca-Cola in conjunction with the British American Tobacco Worldwide Promotion, your email was among the 20 Lucky winners who won One Million British Pounds (Ј1,000,000.00) each on the COCACOLA COMPANY LOTTO AWARD PROMOTION.  

However the results were released on the (24th of May 2011) and your email attached to ticket number (2PYUK2010) and ballot number (UK: 51322010/110) were among the lucky winners. The online draws was conducted by a random selection of email addresses from an exclusive list of 29,031 E-mail addresses of individuals and corporate bodies picked by an advanced automated random computer search from the internet. However, no tickets were sold but all email addresses were assigned to different ticket numbers for representation and privacy. This Lottery is approved by the British Gambling Board and also Licensed by the International Association of Gambling Regulators (IAGR).This is the 3rd of its kind and we intend to sensitize the public.

This is in appreciation to our customers’ world wide for YOUR support in the concluded 2010 FIFA world cup in South Africa and to seek your support in the 2014 FIFA world cup in Brazil. In other to claim your Ј1,000,000.00 prize winning which has been deposited with our paying bank.

PAYMENT PRIZE AND CLAIM
    Winners shall be paid in accordance with his/her Settlement Centre. Coca Cola Prize Award must be claimed no later than 21 days from the date of Draw Notification. Any Prize not claimed within this period will be forfeited.

You are requested to contact our fiduciary agent in London and send your winning details to him;
    (CONTACT CLAIM AGENT)
    NAME: MR. GARY DIBBS
    E-mail: cokepromo1@blumail.org Tel: +44 703 174 3597
    You are advised to send the following information to your agent to facilitate the release of your winning fund to you.
    (1) NAME:.....................................
    (2) AGE:........................................
    (3) SEX:....................................... .
    (4) ADDRESS:...............................
    (5) EMAIL:....................................
    (6) PHONE:...................................
    (7) OCCUPATION:.........................
    (8) COMPANY…………………….
    (8) STATE/CITY:......................................
    (9)COUNTRY:................................
    (10) NATIONALITY:...........................
    (11)TICKET / BALLOT NUMBER:……….
    (12)AMOUNT WON:……………………
    Congratulations Once again!!.
    Yours in service
    Mrs. Linda Dominic.
    WARNING!!
    Do not tell people about your Prize Award until your money is successfully handed over to you to avoid disqualification that may arise from double claim. You may also receive similar e-mails from people portraying to be other Organizations or Coca-Cola Company. This is solely to collect your personal information from you and lay claim over your winning. In event that you receive any e-mail similar to this notification letter that was sent to you, kindly delete it from your mail box and give no further correspondence to such person or body. Coca-Cola shall not be held responsible for any loss of fund arising from the above mentioned.

Hello Friend,

I am Frank Bidu ,a solicitor and sole executor to the late Mr. Robert ,Late
    Robert was an
    entrepreneur with vested interests in solid minerals prior to his death in a car
    accident with his
    immediate family on the 5th of May, 2002.

Recently, I was contacted by the financial institution where my late client had
    a deposit of Ј3.8m
    to contact his family members to intimate them about his abandoned funds with
    them. To this end,
    I have made several searches and requisitions to the relevant quarters with an
    intent to locate any
    of his extended relatives whom shall be beneficiaries to his personality to no
    avail, hence my
    contacting you upon finding that you bear the same last name and more so,
    because I have in my
    exclusive possession, the deposit documents which evidenced my late client's
    transaction with the
    bank and which I am willing to make available to you to sustain a claim for his
    personality.

You may send your contact numbers to me by email for further deliberation on
    this.

Sincerely,
    Frank Bidu
    נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 31-05-2011 בשעה 19:02.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    באקס
    לייקים
    222
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    באקס באני באקס באני זה הוא שמי!

וזה אומר?...

"Once more into the fray
    Into the last good fight I'll ever know.
    Live or die on this day
    Live or die on this day."

לייקים
    324
    נקודות
    2

ראה: עניין דחוף הצעה פרטית

שלום יקירי

זהו אכן תענוג לכתוב לך את המכתב הזה, שבו אני מאמין תהיה הפתעה לך כמו שאנחנו אף פעם לא נפגשים לפני, ואני מצטער עמוקות אם יש לי בכל אופן מופרעים פרטיותך. אנא סלח זה באופן חריג של פנייה לך, אבל את המכתב הזה בפרט היא של יוצאי דופן פרטית מאוד בטבע. אבל אני יודעת שאולי יש ספק וחוסר אמון בלב שלך בגין מכתב זה, בשילוב עם העובדה, ולכן אנשים רבים השתלטו על האינטרנט כדי להקל על מעשיהם הנפשע שלהם, ובכך מקשה מאוד על במחלקת עסקים אמיתי ולגיטימי אנשים כדי לקבל תשומת לב והכרה בין זרים. אין לי דרך לדעת אם אני יובן כהלכה, אבל חובתי היא לכתוב להושיט לך כאדם אמין מבוסס על נאמנות אמון גדול, ונחישות כדי לבסס מערכת יחסים ארוכת טווח עם העסק לך על שלנו הטבות הדדיות.

אני רואה חשבון עם הבנק, איחוד האמירויות הערביות. רק התחלתי לעבוד על העברת התשלום החוץ המחלקה של הבנק, שבו נתקלתי הקובץ תשלום בשווי דולר ארה"ב $ 26.8million ואני לקח זמן ללמוד את זה והתברר כי הקרן הקרן היה הדיבידנד שנצברו מ ביומן גב של מקסימום עודף ולהון רווח (EMRCP) של ממוצע של 1.2% על כל השקעה פרטית ו תיק הארגונית תחת הממשל שלנו לשלוט השייך ללקוח המנוח והיא אושרה כבר מסומנת עבור ההעברה, אך העברת הכספים לא הייתה שוחרר בשל העובדה כי המוטב מת בתאונת מטוס יחד עם משפחתו לעזוב לא קרוב משפחה הבא לתבוע את הקרן ואת לא יכולה להראות עד בתביעת קרן ואם הקרן לא טען בתוך 90 ימים מהיום, את ניהול הבנק יהיה להחרים את הקרן לתוך האוצר של הבנק כמו קרן נטושים / שלא נתבעו.

עם זאת, אני לא מתכוון לעבוד כאן כל ימי חיי, אני יכול לשחרר את קופת לך, אם אתה יכול להסכים לתת לי 50% מתוך הסכום הכולל של דולרים US26.8million ואילו אתה לוקח 50% עבור עצמך. אבל אתה חייב להבטיח את הביטחון שלי ולעזור לי לבוא למדינה שלך, אם אני עושה לשחרר את הקרן לחשבון הבנק שלך בהצלחה. אז אני חייב לוודא שאתה יכול להבטיח את הביטחון שלי להבטיח את העתיד שלי מובטח לך לפני שאני יכול להמשיך להעביר את הקרן לחשבון הבנק שלך בהתאם כי אני אתפטר העמדה שלי מהבנק ברגע שסיימתי את הקרן להעביר את חשבון הבנק שלך בהצלחה כמו שאני לא רוצה לעבוד בבנק כל החיים שלי, אבל כדי להקים אימפריית העסקים שלי מחוץ איחוד האמירויות הערביות.

שים לב כי עם אישור להעביר את הקרן בחשבון הבנק שלך, אני יהיה לנקות את כל הפרטים שלך נותב העברת ולהרוס הקובץ שלך בבנק כדי להגן על העברת הכספים לטובת שלך, אחרי שאני יתפטר מהבנק ולנסוע ולפגוש אותך במדינה שלך לשיתוף של הקרן כפי שסיכמנו.

אם אתם מעוניינים, לעשות להתקשר אלי מיד אתה צריך לשלוח לי את מספר הטלפון שלך נוח לתקשורת קלה גם לאשר מחדש את המידע כנדרש להלן, כדי שנוכל להמשיך עם העסקה באופן מיידי וללא דיחוי.

(1) שם מלא:
    (2) כתובת הדואר שלך:
    (3) טלפון, פקס ו Mobile #:
    (4) המקצוע שלך:
    (5) עותק של דרכון או רישיון נהיגה

אני מחכה תשובה דחוף שלך

בכבוד רב,

מר מתיו רייט
    דובאי, האמירות הערביות המאוחדות
    דואר אלקטרוני: matthewright@mail.mn

כאלה המון אני מקבל אישה חולה סרטן עלק אי ש עשיר טוען שפגש אותי לפני 20 שנה ואני כו לה בן 15 
    נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 31-05-2011 בשעה 19:04.

גם אני אוהב חצילים! האוואטר של -TiMoNi-
    שם פרטי
    מתי
    לייקים
    239
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    דובה עזבי ת'ילד, דובה עזבי ת'עגל.

נו זה ספאם מה אתה מתייחס.

יענו לאימייל קיבלת את זה?
    ספאם מה יש לך, מה ראשונה קורה לך?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לייקים
    324
    נקודות
    2

חח הינה אחד שאתם נקריאים מצוחק 

חבר יקר,

אני דזמונד Ngebe, אני מאמין, כי השם הזה נשמע לכם תמוה, אני מצטער על שליחת דואר לא רצוי לך, אבל יחד עם זאת, נא לא רואה את המכתב הזה כמו זבל ולא בדיחה.

אני לא יודע איך אתה מכיר עם המשבר ההתקוממות בלוב, אבל אני פנייה מטעם הבוס שלי מוחמד קדאפי הבן הבכור של מועמר קדאפי, מנהיג לוב.

בשל המשבר המתמשך בלוב, הינחה אותי לחפש שותף עסקי אמין זרה אשר יעמוד כדי לסייע בקבלת סכום כולל של ארבעים וחמישה מיליון דולר ארה"ב (US $ 45M) להשקעה במדינה שלך.

החלטה זו באה בעקבות החלטת האו"ם להקפיא את כל נכסי הקרן השייכת חבר של כל המשפחה שלהם מקורבי כולל נסיעות איסור.

לקבלת מידע נוסף, בבקשה אתם יכולים לבקר; http://www.theglobeandmail. / חדשות com / בעולם / אפריקה, המזרח התיכון / לבטל את המועצה, מטילה-Travel-איסורים-on--מנהיגי לוב freezes-assets/article1922279 /

קרא עוד; http://www.news.com.au/business/brea...ze--מנהיג לוב-moamar-ghadafi-assets/story-e6frfkur- 1226013243353

כסף זה נעשה עבור רכישת ציוד חקלאי מתאילנד, אך בשל המשבר המתמשך, הם לא רוצים שהקהילה הבינלאומית של יש עקבות על הקרן הזו כפי שהיא הופקד אצל חברת אבטחה בתאילנד עם השם שלו.

הוא אמר, הוא מוכן להציע לך 30% של הקרן בסך הכל רק אם אתה יכול לשמור סוד ולסייע לנו לעבור את הקרן למדינה שלך לצורך השקעה.

בכפוף לשביעות רצונך, אם אתה רציני, מוכן לעבוד איתנו, כל שעליך לעשות הוא לשלוח לי את הפעולות הבאות.

1. שם מלא וכתובת

2. מספר הטלפון הנייד הפרטי שלך, אם אפשר לקבל כרטיס SIM חדש לתקשורת שלנו.

3. עותק סרוק של הזהות שלך כדי שנוכל להיות בטוחים שאנו עוסקים.

עם קבלת המידע שלך, אני אחזור אליו, כדי לאפשר לו לתת לי כוח הסמכות לבצע שינוי הבעלות של הקרן על שמך.

אני כרגע בתאילנד בגלל המשימה הזאת ואני רוצה שניפגש אחד על אחד לך לראות את הדברים בעצמך לאשר את האותנטיות של הפרויקט הזה,

הערה: שטח העסק שלך אינה רלוונטית עסקה זו כיעד המטרה שלנו היא SAFE הגילדה קרן נגד קורט.

כל התיעוד הקשור לעסקה זו יהיו זמינים לך עם קבלת המידע שלך, אני אקרא לך הסבר נוסף ברגע שאני שומעת ממך

תודה לך

דזמונד Ngabe

חדש! לחץ על המילים שלמעלה כדי להציג תרגומים חלופיים. סגור
    נערך לאחרונה על ידי Gots; 31-05-2011 בשעה 18:08.

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

אתה יודע כמה כסף הם עושים על זה
    אני אומר לך מנסיון אתה משיג תפוצת מיילים אתה יכול לעשות כסף לא רע

חחח לא צריך להתייחס להכל

משתמש ותיק
    שם פרטי
    באקס
    לייקים
    222
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    באקס באני באקס באני זה הוא שמי!

אל תתייחס כפרה.

"Once more into the fray
    Into the last good fight I'll ever know.
    Live or die on this day
    Live or die on this day."

מורחקים
    שם פרטי
    יאיר ששון
    לייקים
    1
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    בישביל להגשים חלום,צריך רק דבר אחד - רצון

איזה אנשים משועממים, אשכרה שולחים מיילים כאלה למלא אנשים
    חחח אל תתייחס לחרטות האלה

לייקים
    324
    נקודות
    2

תודה על העצה פעם חשבתי שזה אמתיתי ושלחתי  להם שאני לא מעוניין 

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

דואר זבל...על תתייחס.
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חסוי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה על אזהרה!

משתמש מתקדם האוואטר של eli_adato
    שם פרטי
    eli
    לייקים
    2
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הצלחה היא היכולת לעבור מכישלון אחד למשנהו מבלי לאבד אף טיפה של התלהבות בדרך

שטויות שולחים לי מיליון כאלה ביום

--------------------------------------------------------------------------------------------

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,024 | הודעות: 8,151,606 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect