קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 7,000 חברים
    על ידי Edo בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-10-2015, 20:34
  2. [2 שאלות] כנסו רגע חברים
    על ידי orcho בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 15:37
  3. שלום חברים =] מישהו זוכר אותי ביכלל?
    על ידי PolaRis בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 17:30
  4. אללה חברים מחר מומולדת
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:53
  5. עזרה חברים
    על ידי Dr.Manush בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 20:49
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 35

חברים אלכוהוליסטים

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ברירת מחדל חברים אלכוהוליסטים

אני בן 17 , בערך בגיל 15 אני וחברים שלי התחלנו לשתות .
    אני יודע לדאוג לעצמי ולכמה שאני שותה , אבל אצל חברים שלי זה יצא משליטה .. הם לא יכולים להגיד לא לוודקה , למשל היום (יום חול) הם הולכים להתפרק 3 ילדים על בקבוק של ליטר .. למרות שזה יום חול.
    כל פעם שהם שומעים וודקה הם מתלהבים (באמת מתלהבים ויכולים להרביץ לי אם אני לא יגיד להם איפה יש) , וכבר מלא ימי שישי ברצף (ובזמן האחרון גם בימי חול) הם מפרקים בקבוקי וודקה , וגם מבזבזים את הכסף של עצמם.
    מה אני יכול להגיד להם ? .. הם חברים טובים שלי מכיתה א' ואני באמת דואג להם , כי אלכוהוליזם קשה זה מחלה שאין לה תרופה .. איך אני יכול לגרום להם להוריד את המינון?
    בבקשה תגובות רציניות , למרות שאני משתמש אנונימי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    שם זין על לחם !

תשמע. מנסיון גם סיגריות ואלכוהול, לא משנה כמה תסביר להם את הנזקים וכמה תשכנע אותם לא לשתות\לעשן, הם לא יפסיקו וזה עלול אפילו להגביר את זה.
    אנשים חושבים שהם יודעים הכי טוב ולא משנה שיכנועים הסברים וכו'.
    עם כל הצער שבדבר אני חושב שאין כל כך מה לעשות.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    20
    נקודות
    141

דווקה כן יש מה לעשות, אם הם באמת חשובים לך כדאי שתגיד זאת להורים שלהם אפילו עם כל ההשלכות של זה (הם לא ידברו איתך, יצרו מריבות וכו') אבל אפשרי גם שכל פעם שתשמע שהם הולכים לשתות תאיים עליהם בכך שתגיד להורים שלהם אם הם שותים! כי הם שותים מלא!
    אבל אם זה לא עוזר אז אין מה לעשות לפחות תיהיה בהרגשה טובה שניסיתה\ריצתה לעזור. ותנחם את עצמך בכך שאולי זה לא כל כך מזיק להם אם הם ממשיכים וממשיכים ואולי הם כן יודעים איך לשלוט בעצמם.
    שיהיה בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי Like2Play; 31-05-2011 בשעה 23:11.

מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר!
    אוהב אותכם פורום אטרף!

משתמש מתקדם
    לייקים
    4
    נקודות
    50

אין הרבה מה לעשות אחי דבר איתם וזה בעיקר תלוי בסוג האנשים...
    The trust of the innocent is the liar's most useful tool.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    שם זין על לחם !

ציטוט נכתב במקור על ידי Like2Play צפיה בהודעה
    דווקה כן יש מה לעשות, אם הם באמת חשובים לך כדאי שתגיד זאת להורים שלהם אפילו עם כל ההשלכות של זה (הם לא ידברו איתך, יצרו מריבות וכו') אבל אפשרי גם שכל פעם שתשמע שהם הולכים לשתות תאיים עליהם בכך שתגיד להורים שלהם אם הם שותים! כי הם שותים מלא!
    אבל אם זה לא עוזר אז אין מה לעשות לפחות תיהיה בהרגשה טובה שניסיתה\ריצתה לעזור. ותנחם את עצמך בכך שאולי זה לא כל כך מזיק להם אם הם ממשיכים וממשיכים ואולי הם כן יודעים איך לשלוט בעצמם.
    שיהיה בהצלחה!
    כן אחי.. התכוונתי שלדבר איתם ו\או לדבר עם ההורים שלהם.. אבל כמעט בטוח שזה לא יעזור.
    אבל שווה ניסיון

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

אני לא אדבר עם ההורים שלהם .. בחיים לא .. תחשבו על זה ברצינות , אני בטוח שגם אתם לא הייתם עושים את זה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    20
    נקודות
    141

ציטוט נכתב במקור על ידי ManWithBalls צפיה בהודעה
    אני לא אדבר עם ההורים שלהם .. בחיים לא .. תחשבו על זה ברצינות , אני בטוח שגם אתם לא הייתם עושים את זה
    וואלה אם הם היו חשובים לי ואני הייתי יודע שהם טיפוס שיכול להפצע מזה בטח שכן..

אוהב אותכם פורום אטרף!

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

שיהיה בהצלחה!
    תגיד אתה רציני?
    אם אני הייתי שותה\מעשן וחבר שלי היה אומר לי שהוא יגיד להורים שלי הייתי מסתכל עליו וכבר משם אני לא ממש יודע מה אני יעשה (כי זה לא קרה לי) אבל אני כן יכול להגיד לך שאני לא יחייך אליו וייחכה שהוא ירוץ אליי הביתה...
    איפה אתה חי?! מה אתה חושב שהחברה היום קלה? כל הכבוד של הבנאדם יורד באותה שנייה שהוא אומר ת'משפט הזה, אומנם זה משפט שבאמת יכול להפחיד, אבל אתה חושב על ההשלכות?!

לגבי הנושא...
    בת'אכלס קשה לעשות עם זה משהו...
    חברים שלך עדיין ילדים ועד שלא ייקרה לאחד מהם משהו א-ף א-ח-ד לא יבין!
    הראש של הבנאדם הוא דפוק, הוא יעשה מה שאסור לו לעשות...
    אני הכי חושב שכדאי שתדבר עם הדומיננטי וזה שיודע לדבר בחבורה שלכם
    תגיד לו ת'שמע אחי אני רואה דברים מהצד לקחתם דברים קצת רחוק מידי...אל תדבר על ההשלכות של הגוף, אלא יותר על השטויות וההרגשה של המחר וכו'
    את ההשלכות של הגוף כולם יודעים..תשפיע עליו פסיכולוגית, תעלה זיכרונות מהקטע בו X נפל וניפתחה לו הגבה (סתם דוגמה)
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    20
    נקודות
    141

ציטוט נכתב במקור על ידי False צפיה בהודעה
    תגיד אתה רציני?
    אם אני הייתי שותה\מעשן וחבר שלי היה אומר לי שהוא יגיד להורים שלי הייתי מסתכל עליו וכבר משם אני לא ממש יודע מה אני יעשה (כי זה לא קרה לי) אבל אני כן יכול להגיד לך שאני לא יחייך אליו וייחכה שהוא ירוץ אליי הביתה...
    איפה אתה חי?! מה אתה חושב שהחברה היום קלה? כל הכבוד של הבנאדם יורד באותה שנייה שהוא אומר ת'משפט הזה, אומנם זה משפט שבאמת יכול להפחיד, אבל אתה חושב על ההשלכות?!

לגבי הנושא...
    בת'אכלס קשה לעשות עם זה משהו...
    חברים שלך עדיין ילדים ועד שלא ייקרה לאחד מהם משהו א-ף א-ח-ד לא יבין!
    הראש של הבנאדם הוא דפוק, הוא יעשה מה שאסור לו לעשות...
    אני הכי חושב שכדאי שתדבר עם הדומיננטי וזה שיודע לדבר בחבורה שלכם
    תגיד לו ת'שמע אחי אני רואה דברים מהצד לקחתם דברים קצת רחוק מידי...אל תדבר על ההשלכות של הגוף, אלא יותר על השטויות וההרגשה של המחר וכו'
    את ההשלכות של הגוף כולם יודעים..תשפיע עליו פסיכולוגית, תעלה זיכרונות מהקטע בו X נפל וניפתחה לו הגבה (סתם דוגמה)
    שמע אחי גם אפילו אתה הזכרתה שהראש של הבנאדם לפעמים דפוק וסכרן ורוצה לנסות עוד ועוד. אבל אם אין מה לעשות זה מה שצריך לעשות לפנות להורים שלהם.. אתה מעדיף שהוא ישאר עם צלקת שתיהיה לו לכל החיים או שתספר להורים שלו ואיזה יום יומיים הוא יכעס עליך ואחרי זה שהוא יתבגר הוא רק יודה לו!?
    אחי שמע הוא אומר שהוא מכיר אותם הרבה זמן והוא גם בטוח דיבר עם ההורים שלהם לא פעם 1. שידבר איתם לא מול הפנים שלו אלא בצד לפחות לשניה להסביר להם מה הולך ליהיות. תאמין לי זה מציל וזה יכול למנוע אסון.. בכל מקרה אפשרי גם את האפשרויות שלך או את האפשרות של האיום (שאם הם יעשו כך וכך הוא ילשין למרות שזה לא נעים)

אוהב אותכם פורום אטרף!

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

שמע אחי גם אפילו אתה הזכרתה שהראש של הבנאדם לפעמים דפוק וסכרן ורוצה לנסות עוד ועוד. אבל אם אין מה לעשות זה מה שצריך לעשות לפנות להורים שלהם.. אתה מעדיף שהוא ישאר עם צלקת שתיהיה לו לכל החיים או שתספר להורים שלו ואיזה יום יומיים הוא יכעס עליך ואחרי זה שהוא יתבגר הוא רק יודה לו!?
    אחי שמע הוא אומר שהוא מכיר אותם הרבה זמן והוא גם בטוח דיבר עם ההורים שלהם לא פעם 1. שידבר איתם לא מול הפנים שלו אלא בצד לפחות לשניה להסביר להם מה הולך ליהיות. תאמין לי זה מציל וזה יכול למנוע אסון.. בכל מקרה אפשרי גם את האפשרויות שלך או את האפשרות של האיום (שאם הם יעשו כך וכך הוא ילשין למרות שזה לא נעים)
    חחחחחחח הבנאדם אומר שחברים שלו ירביצו לו ביגלל וודקה, אני רק חושב מה ייקרה אם הוא ייספר להורים שלהם...
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    20
    נקודות
    141

חחחחחחח הבנאדם אומר שחברים שלו ירביצו לו ביגלל וודקה, אני רק חושב מה ייקרה אם הוא ייספר להורים שלהם...
    הוא אומר את זה בצחוק, הם לא ירביצו לו מכות מכות סתם בצחוק לפי מה שהבנתי..

אוהב אותכם פורום אטרף!

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הוא אומר את זה בצחוק, הם לא ירביצו לו מכות מכות סתם בצחוק לפי מה שהבנתי..
    עצם העובדה שהוא כתב את זה כבר מסמלת את עצם הבעיה עם הקטע של הוודקה שיכולה להיגרר לאלימות,
    אין פה הרבה מה להרחיב דעתי היא שלא כדאי לספר להורים...אלא לנסות לפתור ת'בעיה מהשורש ולא בקטע של "אני יגיד אותך לאמא"
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    20
    נקודות
    141

עצם העובדה שהוא כתב את זה כבר מסמלת את עצם הבעיה עם הקטע של הוודקה שיכולה להיגרר לאלימות,
    אין פה הרבה מה להרחיב דעתי היא שלא כדאי לספר להורים...אלא לנסות לפתור ת'בעיה מהשורש ולא בקטע של "אני יגיד אותך לאמא"
    כמו שהזכרתי ואמרתי, יש כמה אפשרויות.. לא הצעתי לו לעשות רק את זה, הצעתי לו כמה אפשרויות ואם הוא רוצה שיבחר אחד מהם.
    אולי באמת רעיון הסיפור להוריהם זה לא רעיון טוב. אבל אולי הם לא מודעים למצב בניהם ובכל מקרה זה יכול להגרר לאסון.

אוהב אותכם פורום אטרף!

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

שמעו .. לספר להורים זה בכלל לא אופציה , אוקי ? .. אני בחיים לא יעשה את זה
    הרעיון של לדבר על ההשלכות של המחר , וזה שחבר שלי ואפילו אני עצמי נפצעתי שהייתי שיכור זה באמת יכול לעבוד..
    אני ינסה לדבר עם הדומיננטי מבינהם
    למשל עכשיו , הרגע חזרתי מישיבה איתם , והם שתו , והם התיישבו על הכביש לא אכפת להם אפילו אלוהים לא יזיז אותם והנהגים צועקים עליהם ב1 בלילה.. אז הוצאתי אותם משם בכוח והלכתי הביתה כי זה זין להיות הפיקח היחיד

בתכלס?,מה אכפת לך?,זה גיל 18 מתנגים כמו דפוקים עד שמתיגייסים,תזרום עם זה.
    לגבי זה שהם שוכבים על הכביש כמו מסכנים זה בגלל שאתם כנראה לא יודעים לשתות,תשבו במקלט כמה חברים שירים נרגילות/סיגריות ומנצ'יז אין יותר טוב מזה.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,900 | הודעות: 8,150,482 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect