מילאן עוקבת אחר בלוטאלי כבר כמה חודשים.
לאונרדו מעוניין להחזיר את מריו באלוטלי המצוין לאינטר.
החלוץ איטלקי נמצא ברשימת המכירות של הסיטי והוא בדרך החוצה.
לפני כשנתיים בלוטאלי חשף שהוא אוהד מילאן
ואף לבש את חולצתה בראיון ועצבן את אוהדי אינטר
השאלה היא לאן? מילאן או אינטר.
מילאן רוצה להחתים את דידייה דרוגבה, כך מפרסם ב'דיילי מירור'. במידה והחלוץ מחוף השנהב לא יעבור, ינסו הרוסונרי לצרף את עמנואל אדבאיור.
מילאן מכינים הצעת של 11 מיליון פאונד לצ'לסי, עבור החלוץ דידיה דרוגבה.
מילאן, שזכתה באליפות, רוצה להוסיף כוח פיזי להתקפה שלהם לעונה הבאה.
לאחר שהיו מאוכזבים שעפו בשמינית גמר ליגת האלופות על ידי טוטנהאם,
סגן מילאן אדריאנו גליאני קיים פגישה עם הבעלים של המועדון,
סילביו ברלוסקוני והתיישבו לדון על דרוגבה כמטרה מס '1 שלהם.
לפני 2 שעות.
הסוכן האיטלקי מינו ראיולה הגיב לדיווחים המקשרים את
מארק האמשיק עם התלבושת של מילאן בסן סירו עונה הבאה.
בשבוע שעבר, אמר גליאני: האמשיק לא מטרה להעבירו הקיץ למילאנו
אבל ראיולה היה ברור פחות כאשר דיבר לסקיי ספורט איטליה.
אמר: תשאל את מילאן אם האמשיק מתאים לחשבון שלהם אנחנו נראה
מילאן החלו בשיחות עם סטנדרד ליאז עבור ההעברה של הקשר אקסל ויסטל, ויסטל בן 22 שהבקיע 10 שערים ב 37 משחקים יכול לחזק את חוליית הקישור
של הרוסונרי לשנים הבאות לאחר עזיבתו של פירלו ליובנטוס.
סגן נשיא של ליאז הגיע אתמול לשיחות עם מנכ"ל מילאן אדריאנו גליאני
ואמר: שהעברה אפשרית. מאמן מילאן אלגרי אמר שהוא רוצה לחזק את חוליית הקישור אבל זה לא יהיה קל כי מילאן תצטרך להתחרות מול הצעות ממרכז בלגיה סביב הצעות של 15 מיליון אירו.
בקשר למיסטר X של מילאן, המאמן שהתראיין השבוע ואמר: "רגל חזקה, שיער שחור עבה, 1.83 מטר, ואתמול גליאני הוסיף עם עיניים כחולות, רק 2 מתאימים לכל אלה והם גארת' בייל(21) ואקסל ויטסל(22).
באירופה מדווחים שברלוסקוני נתן את האור הירוק להשלמת העסקה עם פאברגס(24), 30 מיליון+שני שחקנים(מסטראסר, פלאמיני, עמנואלסון ופאלוסקי)לאחר שכבר סיכמו עם השחקן, וכעת נותר רק לסכם עם ארסנל.(שם חם במילאן)
מדווחים שמילאן מעוניינת לצרף חלוף שיהיה הסגן של איברה(29) והמועמדים הם דידיה דרוגבה(33), עמנואל אדביור(27) והיום צורף שם חדש, גונזאלו היגוואין(24), חלוצה של ריאל מדריד
מילאן מעוניינת בשני שחקנים מקרוזיירו הברזילאית, הראשון הוא הנריקה(25) קשר אחורי שנחשב לאחד מכוכבי הליגה והשני הוא טיאגו ריברו(26), שתפקידו חלוץ שני.
בנוסף לדרבי המילאנזי הנערך על קשרה ההתקפי של סנטוס, גאנסו יש עוד דרבי מילאנזי על שחקן בשוק ההעברות. הדרבי הוא על קשרה האיטלקי בן ה-26 של צ'זנה, מארקו פארולו שעושה עונה ענקית בקבוצה מצ'זנה והוא אחד מהשחקנים החשובים במסעה של הקבוצה הקטנה להישאר בליגה.
פארולו אף התראיין לפני כחודש ואמר: "החלום שלי הוא לשחק במדי מילאן".
האם חלומו יתגשם?
עסקת השנה בכדורגל?
איברהימוביץ לסיטי, טבז למילאן? דז'קו יעבור ליובנטוס?
או אולי הפוך?
...
איברהימוביץ לסיטי, דז'קו למילאן? טבס יעבור ליובנטוס?
---
*אני מעדכן את זה כל פעם שנודע לי משהו חדש.
מי שרוצה מידע על קבוצות אחרות, שיגיד באורח ואני אחפש.

ציטוט ההודעה

ספוילר: