זה לא טיילר
אתם יכולים לקחת את זה כבדיחה או כמשהו נכון![]()
זה לא טיילר
אתם יכולים לקחת את זה כבדיחה או כמשהו נכון![]()
|
|
מזה אפחד לא הביא תשובה נורמאלית אתם אנשים כאלה מוזרים בסבתא שלי אני מתחיל להשתגעעעעעעעעעעעעעעעע
איזה תשובה אתם מצפים?!@#$#@!$!@#$#@!$!@#$@!
מה אנחנו יודעים מה לעשות תגיד לי אתה עושה צחוק?דוגרי תשב מול המראה ותמצא מזה את הצדדים היפים וזהו.
מה אתה חושב יש לנו דבק מטורף שעושה לי מוהק מדהים שבנות גומרות מלראות אותו וישר רוצות להזדיין איתך עד שהכוס שלהן נושר?=\
חחחחח אם זה מה שקורה כשלא יוצאת לך תספורת טובה, תאמין לי שגם אם הייתה לך תספורת טובה לא היית סוגר שם כלום.
תחזור לעבוד ולעבוד חזק על האישיות שלך.
ולך עם כובע מה אני כבר יכול להגיד לך.. גם אם אתה תשים כובע לא תאהב את זה, ואם אתה לא אוהב את זה גם אם זה יהיה יותר יפה מבר רפאלי זה יראה עליך מגעיל.
אם נהרס לך הביטחון עצמי מתספורת לא טובה כנראה שלא היה לך ביטחון עצמי אמיתי מההתחלה.
בגלל זה אנחנו אומרים פה,לא פעם אחת,שביטחון עצמי מזוייף לא שווה למה שיוצא על הנייר אחרי שאני מנגב את התחת...
יש כמה מאמרים טובים בפורום מאמרים לשיפור ביטחון עצמי,תקרא.
תנסה פשוט להכנס למסיבה בגישה שמה איכפת לי שאני נראה מוזר ויש לי שיער מסריח?!?! אני באתי כדי להנות! אז כולכם על הזין שליי
איפה רמת גן?! איפה אום אל פאחם! הכי טוב בעולם!
אני לא ארבה במילים- הנה תגובה שכתבתי לך פעם, ההיית בבאI אז לא ראית.
טיילר, המושג SP, המושג אנשים מקושרים, כל המושגים האלה הכל תירוצים לחוסר הצלחה.
אני אישית התחלתי עם בחורה יפה בדיוק כמו שבייקר הביא, נכון לא זיינתי אותה בסוף, אבל היא לא שרפה לי את השיער ולא חתכה לי את הביצים, והשיחה בינינו נגמרה בחיוך גדול שלי וגם שלה.
ולא, לא הזיתי.
אתה לוקח כל דבר לצד הקיצוני שלו, או שאתה חננה בננה עם כובע סניה על הראש או שאתה הבן אדם הכי מקשור בעולם.
אחי, זה לא הולך ככה, החיים הם לא שחור ולבן, תסמוך עליי יש אנשים עם לייף סטייל ממוצע שמזיינים בנות יפות.
עוד דבר,
העובדה שאתה אשכרה מתווכח פה עם ילדים בני 14 במקום לתת בראש לבחורות המקושרות שלך מראה הרבה.
מצטער להגיד, אבל הדיבור שלך זה דיבור של מאונן מנטאלי שמביא לעצמו תירוצים למה לא הולך לו ולובש איזשהי מסיכה של בחור זיין עם קשרים בכל העולם ואשתו או לפחות מאמין שככה זה צריך להיות.
כמה עובדות.
- בחורים שמזיינים לא צועקים לעולם כמה הם מזיינים ואת מי, העולם יודע את זה בלי שהם יגידו.
- בחורים שמזיינים לא מתווכחים עם פאקינג ילדים בני 14 באיזה פורום מסכן (כאשר הבחורים האלה בני 19).
-בחורים שמזיינים לא דנים באיזה פורום מסכן עם ילדים שאפילו 16 אין להם איזה סיגריה ו וויסקי הם מעדיפים.
טיילר, אתה בחור שמזיין בחורות "מקושרות", או בחור שמזיין את השכל?
נערך לאחרונה על ידי TiBi; 03-06-2011 בשעה 10:41.
אחי, תכרות את הראש וזהו. יפתור לך את בעיית הביישנות מהראש שלך.
מה אתה, שמשון הגיבור שלקחו לו את השיער והלך לו הביטחון העצמי?
תתבגר קצת, תבין שההצלחה שלך עם בחורות לא תלוייה בזה אם יש על הראש שלך שיער באורך 1ס"מ או 5 ס"מ. הגודל לא קובע (מי היה חושב שאי פעם ארשום את זה על שיער...)
נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 03-06-2011 בשעה 12:42.
נו אז מה כולה גלח אלוהים
במילא הבנות האלה לא מכירות אותך אז הם יחשבו שאתה ככה במילא,
טוב, מקווה שעזרתי