החברה הקודמת שלי מתחיילה לדברר עם אחותי הקטנה ואחותי הקטנה פשוט נהית צפונבונית שרמוטה כמוהה ומה אני יכול להגיד לאחותי?? אפילו אותה היא אוהבת יותר ממני ומה אני יכול להגיד לחברה הקודמת שלי?? אנחנו בכלל בניתוקק קשררר..... :\ מה לעשות?
החברה הקודמת שלי מתחיילה לדברר עם אחותי הקטנה ואחותי הקטנה פשוט נהית צפונבונית שרמוטה כמוהה ומה אני יכול להגיד לאחותי?? אפילו אותה היא אוהבת יותר ממני ומה אני יכול להגיד לחברה הקודמת שלי?? אנחנו בכלל בניתוקק קשררר..... :\ מה לעשות?
איפה רמת גן?! איפה אום אל פאחם! הכי טוב בעולם!
|
|
אחי, תפוס את אחותך ותעשה לה סידרת חינוך, שתי סטירות לחי, ניקיון בחדר מכל הLoveים למינייהם, או שפשוט תסביר את זה להורים שלך ויראו שהבת שלהם לאט לאט הופכת לזבל ממוצע! תציל את אחותך אחי!
קודם כול ....
בת כמה אחותך ?
איך היא ביכלל מדברת עם חברה שלך לשעבר ?
אם זה בפייסבוק אתה יכול פשוט להיכנס לפייסבוק של אחותך וכאילו לדבר עם החברה ש'ך לשעבר כאילו תתחיל להגיד לה על תדברי עם אחותי
את הורסת אותה היא הפכה לצפונבונית היא לא אוהבת אותי
וכול זה .... עם היא לא עונה לך אז כאילו אין לך מה לעשות היא לא רוצה לדבר איתך
ואתה על תתיחס לאחותך פשוט ככה
עד שהיא תבין שאם היא רוצה לדבר איתך שתתחיל לדבר נורמאלי כי כול הצפונבוניות אומרות מאמי כפרע וזה
נערך לאחרונה על ידי pupi; 03-06-2011 בשעה 19:34.
אחי, גם אחותי כזו, בת 13 והיה לה איזה 7 חברים, פייסבוק כל היום, החדר שלה מריח כמו קליניקה מרוב אציטון וכל החרא הזה... אחי אני ואתה באותה סירה!
תגיד היא גם כזו כפויית טובה כלפיך? אצלי היא כן בצורה מטורפת, יש לי 3 מחשבי על (תחביב שלי, אני מפרק אותם וכאלה, יש לי ידע מינימאלי על חומרה וכאלה, עזוב סיפור מוזר...) אז הבאתי לה אחד, והיא כזה עדיין אשכרה צועקת עלי וכו', אז מה שאני עושה זה שכל פעם שהיא חושבת על להתנהג כמו פאקצ"ה אני פשוט לוקח לה את המחשב, והם לא יכולות לשרוד בלי פייסבוק, אז זה וואחד מכה בשבילה... אולי גם לך יש משו בסגנון? תנסה להתנהל ככה, תשאיל לה משו טוב כזה, וכל פעם שהיא אשכרה מתנהגת כמו איזה חתיכת פאקצ"ה "תעקל נכסים"... בהצלחה אחי!
מה לעשות........................................
איפה רמת גן?! איפה אום אל פאחם! הכי טוב בעולם!
נערך לאחרונה על ידי pupi; 03-06-2011 בשעה 20:11.
אם הוא לא ידבר איתה, שום דבר לא יעצור אותה מלהפוך לפאקצה רצינית....
שיחה אחת עם ההורים, תסביר להם שהבת שלהם הופכת לחרא! אני בטוח שהם יעשו משו בנידון!
אחי מהר לפני שמאוחר מידי!
בהצלחה