כותרת!
נכתב במקור על ידי niralter5656 כותרת! 2600 נקודות,עם אתה רוצה תפתח תיווך אבל עכשיו!
נערך לאחרונה על ידי -TiMoNi-; 03-06-2011 בשעה 16:55.
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- 2600 נקודות,עם אתה רוצה תפתח תיווך אבל עכשיו! לה חשבתי יותר..
נכתב במקור על ידי niralter5656 לה חשבתי יותר.. זו ההצעה שלי לא מתאים לך אז סבבה.
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- זו ההצעה שלי לא מתאים לך אז סבבה. אם תרצה 2900 דבר איתי..
נכתב במקור על ידי niralter5656 אם תרצה 2900 דבר איתי.. אני לא יכול גבר אני צריך את הנקודות,הייתי בכיף מוסיף.
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- אני לא יכול גבר אני צריך את הנקודות,הייתי בכיף מוסיף. אז סליחה אחי אני ממש חייב אותם..
- עדיין רלוונטי........ מישהו רוצה?
UPPPPPPPP
נכתב במקור על ידי niralter5656 כותרת! מעוניין במקום נק' סטים ? אם כן דבר איתי בפרטי
I LOVE BEITAR JERUSALEM חתימה בשיפוץ
נכתב במקור על ידי DayMaN מעוניין במקום נק' סטים ? אם כן דבר איתי בפרטי איזה סטים?
נכתב במקור על ידי niralter5656 איזה סטים? COD BO MULTIPLAYER = בלי הרגיל FM 2011 FM 2009 הכל בסטים אחד ! יאללה!!
נכתב במקור על ידי DayMaN COD BO MULTIPLAYER = בלי הרגיל FM 2011 FM 2009 הכל בסטים אחד ! יאללה!! אממ אוקי פתח תיווך, עם התחייבויות על הסטים
נכתב במקור על ידי niralter5656 אממ אוקי פתח תיווך, עם התחייבויות על הסטים שמע רגע אני מחפש את הפרטים יש לי בעיה איתם פשוט!
נכתב במקור על ידי DayMaN שמע רגע אני מחפש את הפרטים יש לי בעיה איתם פשוט! אם יש לך את הפרטים בדוק אז פתח תיווך גם ככה יקח זמן עד שיאשרו וזה.. או שאני פשוט אמכור בנק' למישהו.. אז תודיע לי אחי כי יש לי הצעות
חוקי הפורום