טוב, אני יודע שהכותרת לא מגלה יותר מידי וזאת הכוונה. (אני אודה לכל מי שיקרא, אך שימו לב,
זה ארוך)
אני אתחיל בהצגה קצרה של עצמי ואז אני אגיד מה אני מנסה להשיג.
נתחיל בהתחלה. אני אציג את עצמי כBlade. (השם יפורסם לאלו שיהיו מוכנים לעזור ולהכיר).
אני כבן 23 עוד חודש 24. רוב חיי עד הצבא הייתי תקוע מול המחשב ולא הייתה לי חברה עד
גיל 21 כשהתשחררתי. שמעתי על התחום הזה באמצע השירות הצבאי שלי וניסיתי לדעת כל מה
שאפשר. ז"א שמגיל 19 ניסיתי ליישם. בסופו של דבר הצלחתי והייתה לי חברה כמעט שנתיים.
הקשר הראשון והסקס הראשון. בעצם הקשר היה גוסס קרוב לשנה לפני שהסתיים, אבל לא יכולתי
לגרום לכך שיסתיים.
מיותר לציין שלא עברתי על כל הנושא במהלך התקופה הזאת. לאחרונה אני מוצא את עצמי עובר
שוב ושוב על הדברים שעזבתי. חשוב לי לציין שההתקדמות שלי היא מאוד בעייתי. אני לא עקבי
בתוצאות שלי. ואפילו קשה לי למפות מה קורה במהלך הסט.
ועכשיו נקשר את זה לפוסט.
אני עובר על הרבה מאוד נושאים ותגובות והכל פשוט מאוד מבלבל אפילו שיש חלוקה לנושאים.
לי לפחות. לצאת פשוט למועדון לא עוזר לי להתגבר על דברים ואפילו מחזיר אותי אחורה במקום
להתקדם. אני מאוד בעייתי וגם אם יש לי הצלחות, הם לא בצורה שאני רוצה וזה אפילו קורה "במקרה".
נמאס לי מזה!
אני אדם דיסלקטי. ואם אין לי משהו להישען עליו, אז פשוט מאוד לצאת למועדון ולנסות לפתוח סט מרגיש
לי "לא בטוח". אני לא מצפה להצליח על ההתחלה במשהו שלוקח תהליך.
חשוב לי להדגיש, אני לא מחפש סקריפט! אני מחפש דרך לאגד לי את הדברים שאני צריך לרשימת צעדים.
לא שורה בשורה, אבל דרך לעקוב אחרי מה שאני עושה או צריך לעשות.
וסוף סוף אני מגיע לנקודה. אני רוצה ליצור חוברת תרגול לגבי הנושאים והצעדים בשביל סארג מוצלח.
אני מקווה להגיע לאן שאני רוצה דרך היצירה של החוברת (או הספר :>).
בקיצור, משהו בסגנון "התוכנית להתגבר על פחד גישה" אבל יותר מורחב לגבי התהליך.
כל מי שמוכן לעזור, לתת תובנות בנושא ולהציע רעיונות אני מאוד יודה לו. לכל המתקדמים שחושבים
שזה בזבוז זמן, מיותר, אני רק יכול לקנא בכם שזה לא הגיוני לכם, ולהמשיך בדרך שלי.
היה חשוב לי לעשות את ההכרות, מאחר ואני באמת מעוניין להגיע לשלב הבא, ובין היתר להגיע לקשר
אישי עם אנשים.
אני מודה לכל מי שקרא, וכו מי שמוכן לעזור מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי. יום טוב.

ציטוט ההודעה