נכתב במקור על ידי S.P.Q.R אחלה תמונות. היתה לי גם הערה לגביי מה שאמרת פה אבל יתנו לי באן אז אני יוותר. תודה אחשלי.. אתה מוזמן להגיד לי בפרטי מחכה... חחח
מאיפה החולצה יא תותח?
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נראה טוב
נכתב במקור על ידי .Tal מאיפה החולצה יא תותח? מחבר זאת קולקציה של פוקס שכבר לא מייצרים משהו יפה , מה שהוא לבש זה כבר באפור זה יותר יפה תודה רבה לכם
איך נשארת בחיים אחרי זה?!
נראה סבבה
חחח אחי נראה כאילו השתכרת חזק סתם אחי אחלה תמונה
השאלה זה כמה אנשים הייתם ?
נכתב במקור על ידי ben4455 אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...
ולמה אתה שותה פיפי?
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW ולמה אתה שותה פיפי? זה גריי גוס עם XL נכתב במקור על ידי Hitman השאלה זה כמה אנשים הייתם ? 12 או 13 ללא זוכר בדיוק נכתב במקור על ידי lior4321 חחח אחי נראה כאילו השתכרת חזק סתם אחי אחלה תמונה אני לא חושב שהיה צריך להגיב אחרי כל כך הרבה זמן , אבל תודה כפרה אפשר לנעול את זה בבקשה זה סתם הוקפץ חחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou זה גריי גוס עם XL 12 או 13 ללא זוכר בדיוק אני לא חושב שהיה צריך להגיב אחרי כל כך הרבה זמן , אבל תודה כפרה אפשר לנעול את זה בבקשה זה סתם הוקפץ חחח ביקשת לנעול, ננעל (:
מנהל פורום סקרים לשעבר,פרשתי! ------------------------------------------------------
חוקי הפורום