נכתב במקור על ידי Bar.G אורן יא מכור GTA כל הכבוד לך שאלה הבאה: _ _ _ _ _ _ _ _ _ H תזרקו אותיות חברים ה-H זה בהתחלה או בסוף? אם זה בהתחלה, אז זה סבבה אם זה בסוף, תשים בתוך PHP שייראו שזה בסוף: קוד PHP: _ _ _ _ _ _ _ _ _ H i???
_ _ _ _ _ _ _ _ _ H
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Mindstorms D ?? לא..
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
נכתב במקור על ידי Shir ה-H זה בהתחלה או בסוף? אם זה בהתחלה, אז זה סבבה אם זה בסוף, תשים בתוך PHP שייראו שזה בסוף: קוד PHP: _ _ _ _ _ _ _ _ _ H i??? ה-H זה ההתחלה
נכתב במקור על ידי Bar.G לא.. M ??
נכתב במקור על ידי Mindstorms M ?? אין.
נכתב במקור על ידי Bar.G אין. שאלתי באותה תגובה על i ולא ענית לי..
לא ענית לי על ה T...
נכתב במקור על ידי Shir שאלתי באותה תגובה על i ולא ענית לי.. אין גם את i וקבלו תיקון: חן אתה צודק, יש M T _ _ _ _ _ _ M _ H ורון יש T המילה היא משאל לימין, פשוט זה מסובך זה לא נותן לי לעשות ברגיל.
נערך לאחרונה על ידי GazieL; 05-06-2011 בשעה 15:55.
נכתב במקור על ידי Bar.G אין גם את i וקבלו תיקון: חן אתה צודק, יש M ורון יש T המילה היא משאל לימין, פשוט זה מסובך זה לא נותן לי לעשות ברגיל. R???
נכתב במקור על ידי Shir R??? יש T _ _ R _ _ _ M _ H
נכתב במקור על ידי Bar.G יש T _ _ R _ _ _ M _ H O???
נכתב במקור על ידי Shir O??? נכון קוד PHP: T _ O R _ _ _ M O H
T _ O R _ _ _ M O H
נכתב במקור על ידי Bar.G נכון קוד PHP: T _ O R _ _ _ M O H homefront
נכתב במקור על ידי Shir homefront חח נכון מאוד יפה שיר עכשיו תמצא לי את הסיקור על המשחק הנל. [תביא לינק לנושא]
נכתב במקור על ידי Bar.G חח נכון מאוד יפה שיר עכשיו תמצא לי את הסיקור על המשחק הנל. [תביא לינק לנושא] homefront
חוקי הפורום