אז אפשר להיכנס מזה להריון??? תענו לי דחוף כי אני לא יודעת אם לקנות פוסטינור או לא...אני קצת לחוצה מהגלולה הזו...
אז אפשר להיכנס מזה להריון??? תענו לי דחוף כי אני לא יודעת אם לקנות פוסטינור או לא...אני קצת לחוצה מהגלולה הזו...
|
|
אם לא לקחת 2 גלולות ברצף ממש לפני הסקס אז תקחי פוסטינור!
אם פספסת 2 גלולות אבל לקחת גלולה 24 שעות לפני הסקס אל תקחי פוסטינור.
לכל מקרה כמובן רצוי לקחת
ותעשי לעצמך טובה בפעם הבאה תקחי את הגלולות בזמן
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
אין סיבה שאת לא יכולה להיכנס להריון,למרות שהסיכויים לא גבוהים כי אם לקחת את הכדורים על ד"ק(דרך קבע) סביר להניח שהסיכויים נמוכים.
בשביל לא להסתכן קחי פוסטינור(אם לא עבר 72 שעות מהאירוע)
אם עבר,קני בדיקת הריון.
שיהיה בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 06-06-2011 בשעה 01:50.
קודם כל זה לא משנה כמה חבר שלך גמר, אם את לא היית מוגנת (כלמור המקרה של 2 הגלולות היה ממש לפני יחסי המין) יש לך סיכוי להיכנס להריון, חשוב שתביני הזרע חי בגוף כ 3 ימים במידה ואלה הימים בהם את מבייצת יש סיכוי גדול שתכנסי להריון, לכן עדיף לקחת פוסטינור (כמובן עם לא עבר הזמן) ולהבא לזכור כי במידה את שכחת גלולות חובה שימוש באמצעי הגנה נוספים ולא לשחק עם המזל שהוא יגמור בחוץ, מפני שבהלך האקט המיני עדיין משתחררות כמות קטנות של זרע אשר מספיקות להכניס אישה להריון.
כמו שרובנו אמרו כאן, קחי את הגלולה.
"יש ספק - אין ספק" כמו שאומרים בצבא, אל תעשי הנחות מוטעות.
הגלולה לא תעשה לך כלום.
אני לקחתי אותה פעם אחת בחיים שלי למרות שבודאות ידעתי שאני לא בהריון אבל חבר שלי נלחץ.
זה לא עשה לי כלום.
לעומת זאת, חברה שלי שכן נכנסה להריון והזרע נקלט, לקחה את הכדור, היא דיממה כמו מחזור למשך כמה ימים וזה עבר לה...
הדימום זה פשוט הפלה טבעית, זה הכל.
אין ממה להילחץ מהגלולה, שום דבר לא יקרה לך אם את לוקחת אותה חד פעמי, אבל אל תהפכי אותה לגלולה קבועה כי המינונים שבה יכולים לעשות לך לא טוב אם תתחילי לקחת אותה כל יום.
אני הייתי בודקת במחשבון של נורלבו..
פעם גם לי התפקשש ובדקתי שם, לקחתי תגלולה ושכחתי מזה
תבדקי במחשבון אם את עוד יכולה ולכי לקנות
המחשבון נמצא באתר של נורלבו, פשוט האטרף לא נותן לי לשים קישור מישומה.. אז תכנסי נורלבו.co.il
בהצלחה מותק!
כמו שקריסטל אמרה - אם יש ספק אין ספק.
קחי את המקרה הכי גרוע שיכול להיות כאילו זה המקרה שקרה![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תכ'לס יש סיכון להריון...אני במקומך הייתי לוקחת פוסטינור..רק בשביל להרגיע את עצמך..או שאפילו תתייעצי עם רוקח או משהו כזה לפני שאת קונה את הגלולה....בכל מקרה אל תשכחי גלולות!!! זה לא טוב בגלל שזה הורמונים, בגלל זה גם לוקחים בשעות קבועות...לא אמרת איזה גלולה את לוקחת אבל יש גלולות עם שירות תזכורת שמזכיר לקחת כל יום וגם בתחילת חודש ככה שזה סבבה וגם חינם..יש לי את זה בפמינט אבל יש עוד גלולות עם השירות הזה..אז אולי שווה לך בירור אם יוצא לך הרבה לשכוח...הייתי שמה לך קישור אבל אני עדיין לא יכולה..אז חפשי מזכירונט בגוגל...