קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש מתחיל
מרגיישה מווזר :\
היי D:
אז יש לי פה סייפוור ממש מווזר כזה ...אממ ... תגידו מה אתם חושבים
כרגע אני לומדת בשובו ( בצפא מגעיל וחצי דתי ) ויש לי שם מללא חברווות וכולן אוהבות אותי ! D:
אבל אני שונאת את כולם .. והגעתי למצב.. שאני באה לכיתה יושבת בפינה ומתחילה לבכות !! הכי רצינית שבעולם ! מתחילה לבכות עד סוף היום .. ויש כמה בנות שאומרת שנייהייתי פריקייתת .. מה פריקי בזה שאני כול יום עם שיער פזור הפוני מכסה לי ת'עיניים ואני חורטת על עצמי ולא משתפפת בשום טיולים ומסיבות ..
אז זהוווא P: שלא תחשבו שכל כך רע לי ! בבצפר הקודם שלי ( כוכב הצפון שלייטעע D: ) לפניי שנתיים כולם שנאוו אותי ..
אבל עכשיו .. אני כמו אייזה מללכה כוולם מזמינים אותי למסיבות וכאילו כול פעם שואלים אותי עם אני רוצה לצאת וכאלה ..כוולם התחיללו לאהווב אותי וכאילו אין על הדברים האלהה D:
ואני נהנת טילים איתם !! בסביבות העשר אני חוזרת הביתה .. ויום הבא.. אני שוב הולכת למקום המסריח הזה ומתחילה לבכות ..
היו שיעוורים שישבתי וכמעט ולא נחנקתי מבפנים .. אני לא יכולה להיות שם ! ואז אני חוזרת הביתה ועעפפה לבחווץ איייתםם ופפשווטט המצצברווח שלי עולללה ואני מרגיישה הכייי טווב שבעוולם D: ויום הבאה בבוקר המצברוח יורד הכל מגיע לבכי דיכאון חריטות וכאלה ..
מה אתם חושבים על זה ?
אני רק בת 12 !! אולי אני מתבגרת ובגלל זה ישלי מצבי רוח כאלהה...
אגב שנה שעברה הייתי גם בשובו ( המסריח ) והייתה מורה שאני כולכך שננאתי !! ועכשיו בסוף שנה היא חזרה ולימדה אותנו כישורי חיים
עככשיו היאא ה-מורה הכי הכי D: אין אני פתאוום חוולה עלייה !! היא מדברת איתי מלא מלא וכאילו היא אפילו לםעמים מתקשרת אליי ומדברת איתי ואני שופפכתאלייה את כול מה זשאני חושבת על הכיתה שלי ומה שקורה לי ושאחר כך בחווץ עולה לי המצברוח וכשאני באה לבצפר הוא יורד ... וכאילו היא מבינה אותי P:
אזז קייצווור זה מה שרציתי לווממרר .. אממ תגידו מה אתם חושבים עלל זה ..
אולי אני באמת מתבגרת וזה כול הקטע של המצבי רוח
שייהיייהה לכםם שבוווע אעאעאעש D:
שבועות שמח !!!!
-
-
-
משתמש מתחיל
כול יום זה ככה !! כבר איזה חודש !!!
אני לא יודעת מה לעשות עם זה !!
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות