קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] קראתי קצת על כלבת...ויש לי חששות
    על ידי Mslipknot בפורום בעלי חיים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-10-2010, 22:34
  2. [דיון]-=-חששות-=-
    על ידי DoctorCool בפורום מבצע "עופרת יצוקה"
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 31-12-2008, 21:45
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

חששות...

ברירת מחדל חששות...

אני וחברה שלי מאוד אוהבים זה את זה, וכו', וזה לרוב בא לידי ביטוי במעשים וכאלה...
    היה ערב אחד שהיא מצצה לי, אני לא גמרתי אבל יש את הטיפות הלא רצוניות האלה...
    ואז אנחנו עברנו לסוג של דוגי סטייל ושיפשפתי את האיבר שלי על הישבן שלה, ולאט לאט ירדתי יותר לכיוון הכוס, נגעתי בשיערות שם, ואז תפסתי את עצמי בידיים והפסקנו לפני שיהיה מאוחר מידי, אף-אחד מאיתנו לא היה מוגן... לא הייתה גמירה שלי, וגם לא הייתה חדירה, והיא בתולה, אני לא יודע אולי זה אומר משו.... יש מצב שהיא תכנס להריון? המחזור שלה יבוא עוד בערך שבועיים...

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

הכל יכול להיות למרות שאין לך מה לדאוג.
    הסיכוי שהיא תיכנס להריון מהמצב הזה זה כמו הסיכוי שרון ארד יחזור מהשבי.
    להבא תמיד תהיה עם קונדום אצלך,כי אתה לא יודע מה יכול לקרות,כל השטויות וההגעה למצבים לא נעימים(חשש להריונות) מתחילים בתחילת קיום יחסי המין,שמתלהבים מזה ולא מצליחים לשלוט על כלום (מנסיון)

מה פתאום, למה שתכנס להיריון?
    לא היתה מגירה
    לא היתה חדירה
    לא היה כלום
    ולא היה שום דבר

להיכנס להיריון זה לא כזה פשוט

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מנהל 'ייעוץ מיני'
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    31
    נקודות
    50

אין סיכוי שהיא בהיריון לפי מה שתיארת. מה שכן, ייתכן שיש בעיה של מחלות מין, הרי גם לשם כך משתמשים באמצעי המניעה.
    אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.

וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il

ציטוט נכתב במקור על ידי prognosis צפיה בהודעה
    אין סיכוי שהיא בהיריון לפי מה שתיארת. מה שכן, ייתכן שיש בעיה של מחלות מין, הרי גם לשם כך משתמשים באמצעי המניעה.
    תסביר?

מנהל 'ייעוץ מיני'
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    31
    נקודות
    50

בטיפות מקדימות (Precum) אין תאי זרע (אלא אם כן אוננת ושפכת קודם לכן והיו לך תאי זרע בשופכה - במצב כזה כדאי להשתין כדי "לנקות" את השופכה מתאי זרע). לא גמרת, ולכן אין תאי זרע. ללא תאי זרע, האישה לא יכולה להיכנס להיריון, גם אם קיימתם מין וגינאלי.

מצד שני, לא השתמשת בקונדום, ולכן לא מנעת העברת מחלות מין. אם אחד מכם חולה, ייתכן שהעברתם מחלה זו לאחר במהלך המציצה (כן, גם במין אנאלי צריך קונדום, אלא אם אתה מכיר את המצב הרפואי של בת זוגתך לעניין מחלות מין). כתבת שהיא בתולה, לכן אם היא לא נוהגת למצוץ לאחרים בדרך קבע, הרי שסביר להניח שהיא בריאה. לא כתבת מה מצבך, ולכן אם אתה חולה במחלת מין, ייתכן שהיא נדבקה ממך.

אתה יכול לקרוא על הטיפות המקדימות באנציקלופדיה למיניות:
    http://www.wikisex.co.il/w/index.php?title=%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%9E%D7 %95%D7%AA
    אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.

וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il

ציטוט נכתב במקור על ידי prognosis צפיה בהודעה
    בטיפות מקדימות (Precum) אין תאי זרע (אלא אם כן אוננת ושפכת קודם לכן והיו לך תאי זרע בשופכה - במצב כזה כדאי להשתין כדי "לנקות" את השופכה מתאי זרע). לא גמרת, ולכן אין תאי זרע. ללא תאי זרע, האישה לא יכולה להיכנס להיריון, גם אם קיימתם מין וגינאלי.

מצד שני, לא השתמשת בקונדום, ולכן לא מנעת העברת מחלות מין. אם אחד מכם חולה, ייתכן שהעברתם מחלה זו לאחר במהלך המציצה (כן, גם במין אנאלי צריך קונדום, אלא אם אתה מכיר את המצב הרפואי של בת זוגתך לעניין מחלות מין). כתבת שהיא בתולה, לכן אם היא לא נוהגת למצוץ לאחרים בדרך קבע, הרי שסביר להניח שהיא בריאה. לא כתבת מה מצבך, ולכן אם אתה חולה במחלת מין, ייתכן שהיא נדבקה ממך.

אתה יכול לקרוא על הטיפות המקדימות באנציקלופדיה למיניות:
    http://www.wikisex.co.il/w/index.php?title=%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%9E%D7 %95%D7%AA
    אני גם כן בתול, היא הראשונה האחת והיחידה...

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

במידה ולא הייתה חדירה הסיכוי להריון שואף ל-0.אין לך ממה לחשוש חבר,לזרע דרך ארוכה מפתח הנרתיק עד לרחם וסביר להניח שהוא לא יעבור אותה בגלל כל מיני תגובות חיסוניות מצידה גופה של הפרטנרית

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,115 | הודעות: 8,150,697 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect