קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חתימה שעשיתי לבן אדם אחד... הוא וחברה שלו :)
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 18:56
  2. אם מישו' רוצה עברית באיפוד שלו..
    על ידי techno barzel בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 16:17
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 19:37
  4. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:12
  5. "אבא שלו, תראה כמה אתה חסר לו"
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 18:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

מתבייש בהורים שלו

ברירת מחדל מתבייש בהורים שלו

טוב אני עוד מעט בת 15 ויש לי חבר עוד מעט שנה ..וקיצר הוא לא רוצה שאני יבוא אליו כשההורים שלו שם
    הייתי אצלו רק פעמיים וזה היה בלי שההורים שלו ידעו או מן הסתם היו שם , וגם זה היה ממזמן
    ונמאס לי לשמוע את חברות שלי אומרות "אני הולכת לחבר שלי " ולדעת שאני לא יכולה ><
    דיברתי איתו על זה פעם ראשונה היום , והייתי בטוחה עד עכשיו שזה בגלל שההורים שלו לא אוהבים אותי כי בואו נגיד שעברנו דברים ביחד . (הם פרימטיביים ולא אוהבים את העובדה שיש לו חברה )
    והיום הוא נשבע לי שהם אוהבים אותי ואמרו לו מלא פעמים שיביא אותי אליהם , והרגשתי ממש הקלה בעקבות זה , אבל אז באה השאלה "אז למה זה לא קרה עד עכשיו ?! "
    קיצר הוא אמר שהוא מתבייש וזה .. ואני מבינה אותו לגמרי כי זאת הסיבה שלא רציתי להביא אותו הביתה , כי התביישתי בהורים שלי . (למרות שעכשיו אני כבר רוצה שהוא יבוא אליי)
    קיצר מה אני יכולה לעשות ? אני ממש מבינה אותו , אני לא באה בתלונות , אבל אני ממש רוצה לבוא אליו ולראות את ההורים שלו כבר ואני לא רוצה לחפור לו על זה . איך אני יכולה לגרום לזה לקרות ? חשוב לי שההורים שלו יכירו אותי ויאהבו אותי ..
    תודה לכולם (:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של מיטלוש
    שם פרטי
    מיטל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

את צריכה לדבר איתו על זה שוב ולהגיד לו שאת ממש מבינה אותו בעיניין הזה. ותעשו משהו כמו הסכם ושהוא יכיר את ההורים שלך ואת תכירי את זה, כדי ששתי הצצדים יצאו שוים.
    חוץ מזה, מה יש לו להתבייש בהורים שלו? אם יש משהו ספציפי תגידי לו שזה בסדר ושלא איכפת לך, את לא באה להיות בזוג עם ההורים שלו אלא איתו נכון? XD
    גם חוץ מזה, אם מה שהוא מתבייש שהם יעשו לו פאדיחות וכל זה אז פשוט תגידי לו שלא איכפת לך. ושאת תקבלי את ההורים שלו לא משנה איך שהם יתנהגו.
    מקוה שעזרתי ^^
    נערך לאחרונה על ידי מיטלוש; 07-06-2011 בשעה 23:13.
    ההתרגשות הזו שאני נמצאת בה, האויר שמרגיש כל כך משמעותי כששואפים אותו, פעימות הלב המהירות, הרצון הזה שלא דועך.
    בלי-סוף רגשות.
    בלי-סוף מחשבות.
    אבל רק מילה אחת,
    ספרים.

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לפני הכל אני חייבת לציין, זה שאתם מתביישים בהורים שלכם ממש מגוחך.
    תדברי איתו שוב תגידי לו שאין לו ממה להתבייש כי אתם חברים וחלק מהזוגיות זה גם המשפחה שלכם.
    תגידי לו שמאוד תשמחי לפגוש את משפחתו ושאת רוצה לבוא להכיר אותם וגם סתם להיות אצלו ואיתו, כמו שהוא בא והכיר את ההורים שלך גם את רוצה להכיר את שלו, תגידי לו את זה אין סיבה שהוא לא ירצה אתם זוג ואם אתם מספיק פתוחים אחד עם השני (לא מתביישים) אז הוא יביא אותך.
    יכול להיות שהוא מתבייש ממך והוא מתבייש שההורים שלו יעשו לו פאדיחות או משהו לא במקום.
    אם תלכי אליו להכיר את ההורים שלו תהיי את עצמך, תצחקי איתם תהיי חביבה ותנסי לא כ"כ להתבייש.
    בהצלחה

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אני מכיר את הקטע הזה, גם לי יש חברה ולנו גם יש את הבעיות האלה, רק שאצלנו מכיוון שאנחנו חיים חיים דתיים, זה כאילו אנחנו כופרים, שתבינו שההורים שלנו לא יודעים על זה, קטע עצוב ממש, אבל זה חלק מהריגוש של החברות שלנו, כאילו בא נגיד שלא רע לנו בכלל, אנחנו בייחד שנתיים ומעולם לא אהבתי בנאדם ככה... זה עושה לך רע? בגלל שהחברות שלך הולכות לבתים של חברים שלהם ואת לא לבית של החבר שלך? שהם יקנאו בזה שהם בחיים לא ישיגו חבר כמו שלך! תאהבי אותו, תחזיקי אותו חזק, אל תדאגי זה יעבור לו... כאילו רע לכם שזה ככה?
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,448 | הודעות: 8,151,030 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect