|
|
מיכאל, מקס ונתי
כולכם הורסים את הורדות.נט עם SHAREFLARE, פעם היה MU, FF, אפילו RS (RAPIDSHARE לאלה עם זכרון הדג)
מה?! אתם לא מבינים? בסוף יפסיקו להוריד מכם, אם אתם מעלים, תעלו כדי שיורידו וזהו, לא כדי להרוויח כסף על משתמשים שלא יודעים מהחיים שלהם, אתם רוצים להרוויח? לכו תפרסמו ב ווארזים, שם הרווח הגדול מהורדות.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
כן אתה היית מעלה קבצים בכמויות ששוקלים הרבה לשרתים כמו FF.
ו Wupload Easy-Share Filesonic הם שרתים לא יותר טובים מDuckload במהירות
ישר אתה קופץ עלי ואומר שאני הורס את האתרים האלו
אם היה לך אפולדר אני רוצה לראות שבכל סיקור שלך היית שם FF ושרתים כאלו...
אתה יודע מזה לפרסם דברים בווארז?
ישר זה קופץ אחרי 3 שניות לעמוד 200..
תלוי מה אתה מפרסם.
נערך לאחרונה על ידי MichaelItsMe3; 08-06-2011 בשעה 15:22.
מה שהוא מנסה להגיד זה שאתה מעלה ל 2 שרתים לא ממש טובים - רק בשביל הרווח האישי שלך ולא באמת שמישהו אחר יהנה מזה.
בתכלס אם היה אכפת לך שבאמת אנשים וירידו ויהנו היית מעלה לשרתים הגיוניים, אולי מרוויח פחות אבל תאמין לי שאנשים רואים shareflare לעומת fileflyer הם מעדיפים FF בלי לחשוב..
וגם duckload לא כזה טוב כמו שאתה מציג אותו.. בקיצור אם באמת אכפת לכם מהורדות נט ואתם שם כדי שבאמת יהנו תתחילו להעלות לאתרים נורמאליים.
עוד דוגמא - קח את הצוות של Tvnetil, הם מקליטים, מעלים למספר שרתים ואני מכיר שם כמה מעלים - בם עושים בחודש של עבודה כזו הרבה מאוד כסף, למה? כי הם באמת משקיעים.. ויש שם שרתים שהם לא מרוויחים כלום על ההורדותצ, זה כי אכפת להם מהמשתמשים.
נערך לאחרונה על ידי MichaelItsMe3; 08-06-2011 בשעה 16:16.
זה לא ממש פתרון.. הם פשוט מנסים לנקות את עצמם, הצוות ישאר אותו צוות.
מי שרוצה יכול לשלוח לי לינק ואני יכול להפוך אותו ללינק של FF. מי שרוצה אני יכול להבטיח לי בתנאי שהוא בחיים לא ישנה תלינק וישאיר תלינק שלי.