קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] הגרעין האירני בתחילת השנה החדשה
    על ידי NikeMoR בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-12-2009, 11:46
  2. [דיון] מרגיש מאושר בלי סיבה מיוחדת - קרה גם לכם ?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 12-01-2009, 15:10
  3. [ידיעה] הגרעין האירני.
    על ידי Yeahi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-03-2008, 22:12
  4. [דיון] אירן מרחיבה את תוכנית הגרעין
    על ידי Bar בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-06-2007, 00:24
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

[דיון] רעש הגרעין האירני- סיבה לדאגה? - עמוד 2

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

ציטוט נכתב במקור על ידי MartiNi צפיה בהודעה
    זה הנימוק הכי חזק שיש כרגע, ואני מצטער אם קשה לך לבטא אותו.
    ממש לא קשה לי לבטא אותו, פשוט לא ניסחת אותו בצורה הגיונית.
    נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 08-06-2011 בשעה 00:48.

2. קישורים ממומנים

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ
    Schrodinger's cat walks into a bar... and doesn't.

ציטוט נכתב במקור על ידי _יעל_ צפיה בהודעה
    ממש לא קשה לי לבטא אותו, פשוט לא ניסחת אותו בצורה הגיונית.
    תתאמצי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
    To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.

משתמש מכור האוואטר של Lisahy
    שם פרטי
    לישי
    לייקים
    38
    נקודות
    881
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

זו חשיבה מטופשת, כי נשק גרעיני ברובו הוא הרתעתי, מלא פעמים נשק גרעיני דווקא מנע מלחמה (כיוון שאף צד - נגיד רוסיה וארה"ב - לא רצו להגיע למצב של מלחמה גרעינית שבו בקלות רבה בעזרת טילים בודדים הם ישמידו חלקים גדולים מהעולם הזה - הם העדיפו להמשיך בחימוש הגרעיני אבל להשאיר את הסטטוס קוו כמו שהוא)

זה שלישראל יש נשק גרעיני זה הרתעתי, אנחנו אף פעם לא איימנו על אף אחד עם נשק גרעיני ואנחנו לא הולכים לעשות את זה
    מספיק שלאירן יהיה נשק כזה, זה כבר משדרג אותה ואת הכוח שלה במזרח התיכון ובעולם, מלבד זאת שהם יכולים להעביר נשק כזה לארגוני טרור.

צריך לקחת בחשבון שלהם לא אכפת כלום - הם מעדיפים להעיף מהעולם את הציונים (ישראלים\יהודים) ולא אכפת להם גם אם מליונים מבני עמם ימותו גם כן, הרי אתה רואה איך השליטים במזרח התיכון טובחים בעם שלהם, מבחינת כולם למות למען הג'יהאד.

אין דבר כזה של הרס טוטאלי, גם אם נתקוף באירן ויהיה מלחמה אזורית ענקית, אפילו ארה"ב לא תיתן לנו להשמיד את אירן - אנחנו סה"כ יכולים לגרום שם להרס טוטאלי, להעלים אותם מהמפה? אין סיכוי
    אני גם מאמין ומקווה שגם אם אנחנו נספוג את המכה הכי קשה שספגנו אי פעם וניהיה על מצב קטסטרופה במדינה הזו - אני מאמין שבעלות בריתנו (בעיקר ארה"ב) תתקוף בעצמה את אירן ואף בנשק גרעיני גם אם אנחנו נותקף בנשק גרעיני

חוץ מזה שיש לנו למשל צוללות שיכולות לשגר טילים בעלי ראש נפץ גרעיני, כך שגם אם הלכה ישראל ודבר כזה לא יקרה מהסיבה שציינתי למעלה, אנחנו עדיין יכולים לשגר טילים גרעיניים לכל המזרח התיכון מהצוללות שלנו או ממאגרי הנשק שלנו שנמצאים סביר להניח מתחת לאדמה וכך לא רק אנחנו נמות - אלא כל המזרח התיכון ימות וזה מה שנקרא "ברירת שמשון" תקרא על זה

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

אין שום סיבה לדאוג.
    חוץ מזה שיש לישראל את האמצעים ליירט את הטיל עוד כשהוא מעל שטח איראן....

ציטוט נכתב במקור על ידי Lisahy צפיה בהודעה
    זו חשיבה מטופשת, כי נשק גרעיני ברובו הוא הרתעתי, מלא פעמים נשק גרעיני דווקא מנע מלחמה (כיוון שאף צד - נגיד רוסיה וארה"ב - לא רצו להגיע למצב של מלחמה גרעינית שבו בקלות רבה בעזרת טילים בודדים הם ישמידו חלקים גדולים מהעולם הזה - הם העדיפו להמשיך בחימוש הגרעיני אבל להשאיר את הסטטוס קוו כמו שהוא)

זה שלישראל יש נשק גרעיני זה הרתעתי, אנחנו אף פעם לא איימנו על אף אחד עם נשק גרעיני ואנחנו לא הולכים לעשות את זה
    מספיק שלאירן יהיה נשק כזה, זה כבר משדרג אותה ואת הכוח שלה במזרח התיכון ובעולם, מלבד זאת שהם יכולים להעביר נשק כזה לארגוני טרור.

צריך לקחת בחשבון שלהם לא אכפת כלום - הם מעדיפים להעיף מהעולם את הציונים (ישראלים\יהודים) ולא אכפת להם גם אם מליונים מבני עמם ימותו גם כן, הרי אתה רואה איך השליטים במזרח התיכון טובחים בעם שלהם, מבחינת כולם למות למען הג'יהאד.

אין דבר כזה של הרס טוטאלי, גם אם נתקוף באירן ויהיה מלחמה אזורית ענקית, אפילו ארה"ב לא תיתן לנו להשמיד את אירן - אנחנו סה"כ יכולים לגרום שם להרס טוטאלי, להעלים אותם מהמפה? אין סיכוי
    אני גם מאמין ומקווה שגם אם אנחנו נספוג את המכה הכי קשה שספגנו אי פעם וניהיה על מצב קטסטרופה במדינה הזו - אני מאמין שבעלות בריתנו (בעיקר ארה"ב) תתקוף בעצמה את אירן ואף בנשק גרעיני גם אם אנחנו נותקף בנשק גרעיני

חוץ מזה שיש לנו למשל צוללות שיכולות לשגר טילים בעלי ראש נפץ גרעיני, כך שגם אם הלכה ישראל ודבר כזה לא יקרה מהסיבה שציינתי למעלה, אנחנו עדיין יכולים לשגר טילים גרעיניים לכל המזרח התיכון מהצוללות שלנו או ממאגרי הנשק שלנו שנמצאים סביר להניח מתחת לאדמה וכך לא רק אנחנו נמות - אלא כל המזרח התיכון ימות וזה מה שנקרא "ברירת שמשון" תקרא על זה
    איינשטיין אמר פעם שאת מלחמת העולם הרביעית ילחמו עם מקלות ואבנים...
    נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 08-06-2011 בשעה 20:59.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

משתמש מכור האוואטר של Lisahy
    שם פרטי
    לישי
    לייקים
    38
    נקודות
    881
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי B1ackSn0w צפיה בהודעה
    אין שום סיבה לדאוג.
    חוץ מזה שיש לישראל את האמצעים ליירט את הטיל עוד כשהוא מעל שטח איראן....

איינשטיין אמר פעם שאת מלחמת העולם הרביעית ילחמו עם מקלות ואבנים...
    השאלה מתי הוא אמר את זה, אני מניח שלפני מלחמת העולם השנייה או במהלכה - הוא בהחלט היה חכם
    כיוון שאולי הוא ידע שכבר באותה תקופה שהוא אמר את זה התחילו לחשוב ולייצר פצצות אטום, זה בהחלט נכון מה שהוא אומר
    משמע שבמלחמת העולם השלישית ישתמשו באטום שיחזיר כמה מדינות (או את כל העולם) לתקופת האבן...

אגב לגבי זה שיש לישראל את האמצעים ליירט טיל כזה באוויר אתה צודק אני חושב - זה גם, אבל כמו שאמרתי
    זה לא הקטע שיתקיפו אותנו בטיל גרעיני לא בהכרח הולכים לעשות את זה בזמן הקרוב - אבל זה התראה
    תחשוב על זה שאנחנו ניהיה במצב איום ונורא ונאיים על מדינה אחרת באטום - ואז אירן תגיד, אתם מאיימים עליהם באטום? רק תנסו, אנחנו נשלח עליכם גם אטום
    ואז אתה במצב בעייתי שבו האיום שלך על האוויב שלך הוא די אידיוטי כיוון שגם עלייך פתאום מאיימים באטום
    וגם אם ארה"ב תאיים על אירן באטום שאיימה על ישראל באטום שאיימה על מדינה אחרת באטום = מה זה אומר? שואה גרעינית
    וזה בדיוק המצב שהעולם המערבי לא רוצה להגיע אליו, וכל עוד האטום הוא בידיים טובות כיביכול כדוגמת ישראל, זה די בסדר
    אבל לא כשזה אצל מטורפים כמו האיראנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

איראן היא אחת מהמדינות עם הכי הרבה טילים בעולם אבל אני אומר שאם מקבלים גב מאובאמה ומעוד מעצמות לתקוף.
    מצד שני זה יכול להוביל למלחמת עולם שלישית בין העולם הערבי לבינינו ולמתנגדי הטרור מלחמה גרעינית כימית והכי עקובה מדם בהיסטוריה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,137 | הודעות: 8,201,730 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect