מה לעשות אם נגיד אני הולך עם כובע קאובוי אדום ושואלים אותי "מה השעה" ?
מה לעשות אם נגיד אני הולך עם כובע קאובוי אדום ושואלים אותי "מה השעה" ?
נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 24-09-2011 בשעה 03:39.
|
|
"מה אחי אני אמרתי לך משהו על זה שאתה מסתובב עם האף הזה עליך כל הזמן? לא... אין מה לעשות..."
מעולה, תודה
אשמח לדוגמה לתשובה לבנות
מה דעתך על סתמו ת'פה ולכו כוסאומו יפים כאלה מהלב?
היי.
ה"בעיה" כאן, היא הרבה יותר עמוקה מ"מה לומר בחזרה".
אתם קופצים מעל הפופיק. אתם מנסים NLP לפני שקראתם על מושגי יסוד. אתם זורקים נאגים לפני שהצלחתם לפתוח את הסט ולהגיע לHOOK POINT. אתם לא יודעים מה אתם עושים, פשוט מערבבים הכל ויורים לאוויר.
יקירי,
תחזור לבסיס. קרא על INNER GAME (יש אצלי בבלוג פוסט מעולה בנושא ), תעבור על עוד תאוריה. לא חוכמה לבוא ולצאת עם פיקוק שיגרום לאנשים לרדת עליך, וכשהאינר גיים שלך חלש, אתה תקח את זה ללב בדיוק כמו שקורה לך, אתה עדיין לא ברמה של "לשים זין " באמת. גם אם אתה אומר שלא אכפת לך, בכל זאת הם מגיעים אליך עם הירידות האלו ופוגעים לך בסטייט.
בהצלחה,
Xan
Xan
מכל מצב בו אני מפשל אני רוצה להסיק מסקנות במה עשיתי לא טוב.
זה כל מה שבאתי לעשות, לבדוק איך בפעם הבאה אני יכול להשתפר.
נכון, אתה צודק ב100% , עדיף לקרוא 5 ספרים על פיקאפ, פיתוח חוש הומור, NLP או עוד משהו, ואין ספק שאני עוד אעשה את זה.
אבל כרגע,אני רוצה לפתור רק את הבעיה ספציפית הזאת ולדעת מה אני אומר בפעם הבאה.
אז אם למישהו יש עוד תשובות מגניבות לבנות אשמח לשמוע![]()
כל הקטע הוא לא במה שאתה צריך להגיד,אתה בכלל לא אמור להגיע לסיטואציה כשאתה משתמש בפיקוק בצורה הנכונה.
המטרה היא שתלבש דברים שאתה באמת אוהב ונראים מגניב ויושבים עלייך,ונוח לך איתם.רק בדרך הזו אתה תשדר לכולם שואלה יש לך קונדום על הראש,אבל זה נוח לך ואתה באמת "קול".הסיטואציה תהיה שונה בהרבה..היא תהיה יותר בסגנון של..איזה כובע מדליק יחתיך בוא לשירותים.![]()
לא בהכרח,
אני באמת אוהב את הכובע הזה, אבל זה קצת "מיוחד"
והפעם שדיברתי עליה זאת הפעם הראשונה שצחקו על הכובע הזה, וכבר הייתי איתו כמה פעמים
מכיר את התיאוריה של ללבוש לפחות פריט אחד מיוחד ולא ג'ינס וחולצה של לקוסט כמו שכולם עושים?
אתה חושב שכל האנשים שמיסטרי התחיל איתם אף פעם לא נתנו NEG לכובע שלו ולשאר המראה שלו?![]()
אוקיי .. אתה לא מיסטרי!
אומרים לך את האמת ואתה מסרב להבין אותה!
הקטע פה הוא לא "איזו תשובה לענות"
הקטע הוא : אתה אמור להרגיש בנוח עם הכובע באמת ולא סתם לנסות למשוך בעזרתו תשומת לב .. כי זה פתאטי ומתאמץ!
אתה צריך משהו שאתה מרגיש איתו בנוח וכשבחור/בחורה/עב"מ ישאלו אותך על הכובע אתה תדע כבר מה לענות לבד
בדיוק מה שמיני אמר.כשבאמת יהיה לך נוח עם זה עם כל איבר בגוף שלך,כשהאוזן שלך תחשוב שהכובע הזה מדליק.הוא יהיה מדליק.אם אתה צריך אותנו,כדי למצוא תשובה..אתה מסכים שאתה לא באמת באמת שלם עם עצמך?איפשהו בחלק הלא מודע שלך במוח.הרי אם זו הייתה נוחות ב 100%,התת מודע שלך היה זורק לך תשובה מבלי לחשוב,מסכים?הרי שמתם לב שבסופו של דבר סט שהולך טוב זה סט שפשוט זרם?בלי לחשוב על שום דבר ואולי אולי אולי לחשוב על פתיח בהתחלה במקסימום?סט מתוכנן לא יעבוד.שום דבר רובוטי לא יעבוד,ואם תבוא עם משפט מהבית על הכובע,מבטיח לך..זה לא יעבוד.
BigD
אהבתי, סיפור על כובע המזל זה תמיד טוב.
BuddahBar
minimax
באמת שלא מסכים.
ממתי משפט מהבית לא יעבוד?כל המשפטים שלך בחיים זה מהבית, אתה לא מאלתר כל שניה.
אם ככה, אתם יכולים להגיד לכל אחד ששואל פה שאלה "אחי, אם באמת היית שלם עם עצמך לא היית צריך אותנו ואת הפיקאפ" וכן זה נכון, עבור כל אחד פה.
כל פיקאפ זה לא (לגמרי) אמיתי