נכתב במקור על ידי GreenPoison זה מזכיר לי שצריך להקים עוד אתרי כסף באינטרנט כדי שהקט' תפעל... זה מזכיר לי שאסור לפרסם כאן אתרים ...
דרגון בול זי לצפייה ישירה
זה מזכיר לי שלא פה אלא בתת-פורום....
זה מזכיר לי שבאקסים זה חרא דבר....
טרה נובה שולט
נכתב במקור על ידי HowIMetYouMother זה מזכיר לי שבאקסים זה חרא דבר.... זה מזכיר לי שמופנים זה לא חרא דבר
זה מזכיר לי שאני אף בעם לא מצליח להביא מופנים /:
זה מזכיר לי שאת רוב הרווחים תעשה בעצמך
זה מזכיר לי שעדיין אין לי רווחים התחלתי שילשום...
נכתב במקור על ידי HowIMetYouMother זה מזכיר לי שעדיין אין לי רווחים התחלתי שילשום... זה מזכיר לי שלא הספקתי להוציא כסף מדוקלואד ונדפקתי וסתם השקעתי בו
זה מזכיר לי שיכול להיות שהם יחזרו.?
זה מזכיר לי לשאול מה האתר מופנים הכי אמין עם הרייטים הכי טובים?? (זאות שאלה אז תענו...)
זה מזכיר לי שאני אשמח לקבל אתר באקס עם רייטים טובים שלחו לי את הלינק מפנה שלכם אם בא לכם
GShock
נכתב במקור על ידי 13lackArrow זה מזכיר לי שאני אשמח לקבל אתר באקס עם רייטים טובים שלחו לי את הלינק מפנה שלכם אם בא לכם זה מזכיר לי שתלכו לפורום הזמנות ותחפשו משהו
בברכה, נוי כהן. קרדיט ל Larry Bird ! ^^^ לשעבר ! ^^^
נכתב במקור על ידי NoyCohen111 זה מזכיר לי שתלכו לפורום הזמנות ותחפשו משהו זה מזכיר לי שאין הרבה באקסים בפורום הזמנות..
נכתב במקור על ידי MichaelItsMe3 זה מזכיר לי שאין הרבה באקסים בפורום הזמנות.. זה מזכיר לי שתכנס לאתר ptc-investigation ותחפש אחד, אם הוא מוצא חן בעיניך פרסם גם לנו
זה מזכיר לי שאין לי מושג מזה PTC..שכחתי מזה X:
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
חוקי הפורום