קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] מהי אהבה של חתולים *מומלץ*
    על ידי FunnyXD בפורום סרטונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-05-2010, 16:55
  2. [פרסום]מהי אהבה - לפי הא"ב
    על ידי .Aviv בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-08-2009, 02:28
  3. שירי אהבה, עברייים ולועזיים, מומלץ!!!
    על ידי Ravid בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 21-04-2008, 17:08
  4. אסי הג'וקר - בשם אהבה
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 23:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

מהי אהבה?

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל מהי אהבה?

מה זו אהבה? נשמע כמו שאלה מאוד פשוטה. האם היא פשוטה? כולנו מדברים כל כך הרבה על אהבה, קוראים המון על אהבה ומשתמשים במילה אהבה לעיתים קרובות מאוד לפעמים אפילו בחוסר מחשבה. חשבו לשנייה, מה זו אהבה? מערכת יחסים? רגש? מחשבה?
    מבט אחד בפנים, ואתה יכול לזהות אם מישהו מאוהב. העיניים נראות חולמניות, החיוך עולה מפעם לפעמם, לפעמים תשמע צחוק קטן, הכל בזמן שהמאהב לבד. אלו יכולים להיות זיכרונות של הימים האחרונים שעברו. אולי תזכה לצפות בהתרגשות של לפני פגישה עם האהוב- העבודה מסתיימת מהר או אפילו נדחית, העיניים זוהרות ובורקות, ונראות נרגשות מהמחשבה על הפגישה המתקרבת. נראה שהדופק עולה, וההליכה מאוד מהירה, כדי להזדרז לפגוש את האהוב. לראות אותו, לחלוק איתו, וללכת איתו יד ביד. למה? אהבה.
    אבל מה זו אהבה?

בקש ממישהו להסביר, והוא ייתן לך תשובה אופיינית כמו "הוא האדם החשוב לי ביותר, היקר ביותר לליבי", "אני מרגיש בגן עדן כאשר אנחנו יחד", "אנחנו לא יכולים לחשוב על חיים אחד בלעדי השני", "אם משהו יקרה לו אני אמות". תשמע הסברים כאלה ואחרים אך שום דבר מדויק על מה היא אהבה.

אהבה היא רגש שקושר אדם אחד לאחר במערכת יחסים שלא יכולה להיות מתוארת במילים. אוהבים מודאגים אך ורק מהפרטנר שלהם- איך לעשות לו טוב, ועוד טוב ורק טוב. אלו שנמצאים באהבה עמוקה לא יכולים להיות הרחק אחד מהשני אפילו לזמן קצר. הם מוכנים ומזומנים לשכוח ולהקריב הרבה יותר מאשר הקריבו בעבר, והכל למען האהבה שלהם. הם מוכנים למות אחד בשביל השני, וההיסטוריה מספרת לנו שלפעמים זה אכן קרה. אהבה היא קשר רגשי שאי אפשר לתארו במילים לעולם, אלא רק לחוותו.
    נסה להסביר את הטעם של סוכר למישהו שלעולם לא טעם משהו מתוק, או את ריח הבושם האהוב עליך למישהו שלעולם לא הריח אותו. לעולם לא תוכל לעשות זאת. באופן דומה, אהבה לא יכולה לעולם להיות מוסברת. צריך להתאהב כדי לדעת את האושר שחבוי באהבה.

קרדיט לאתר אחר.
    נערך לאחרונה על ידי Sapir.; 10-06-2011 בשעה 00:26.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    avi
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Peace Up, A-Town Down

כל הכבוד על היוזמה ספיר ! אגב.. התגובה שלי בעניין אהבה הביאה אותך לנושא? כי השתמשתי במושג "מהי אהבה" היום

anyways... כל המתיקות של האהבה יכולה להפוך לחומץ בידיים לא נכונות ובסיטואציות לא מתאימות

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

אני לא בא לזלזל כן?
    אבל כל הקטע הזה(רק תקטע הזה קראתי): מתואר כמו מחלה סופנית. גם ההקצנות כאן ממש לא נכונות, אולי לגיל ההתבגרות הם כן תקפים.

אהבה היא רגש שקושר אדם אחד לאחר במערכת יחסים שלא יכולה להיות מתוארת במילים. אוהבים מודאגים אך ורק מהפרטנר שלהם- איך לעשות לו טוב, ועוד טוב ורק טוב. אלו שנמצאים באהבה עמוקה לא יכולים להיות הרחק אחד מהשני אפילו לזמן קצר. הם מוכנים ומזומנים לשכוח ולהקריב הרבה יותר מאשר הקריבו בעבר, והכל למען האהבה שלהם. הם מוכנים למות אחד בשביל השני, וההיסטוריה מספרת לנו שלפעמים זה אכן קרה. אהבה היא קשר רגשי שאי אפשר לתארו במילים לעולם, אלא רק לחוותו.
    נסה להסביר את הטעם של סוכר למישהו שלעולם לא טעם משהו מתוק, או את ריח הבושם האהוב עליך למישהו שלעולם לא הריח אותו. לעולם לא תוכל לעשות זאת. באופן דומה, אהבה לא יכולה לעולם להיות מוסברת. צריך להתאהב כדי לדעת את האושר שחבוי באהבה.

הכי פשוט להגדיר אהבה, שאהבה זה מכלול של רגשות כמו געגועים, הרצון לראות את הבנאדם, משיכה
    (הרבה יחלקו עליי אבל כן, משיכה) להיות בקירבתו כל הזמן, דאגה וכו'...

ח"ח על היוזמה בכל מקרה

נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 10-06-2011 בשעה 03:48.
    The Pod

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    אני לא בא לזלזל כן?
    אבל כל הקטע הזה(רק תקטע הזה קראתי): מתואר כמו מחלה סופנית. גם ההקצנות כאן ממש לא נכונות, אולי לגיל ההתבגרות הם כן תקפים.

הכי פשוט להגדיר אהבה, שאהבה זה מכלול של רגשות כמו געגועים, הרצון לראות את הבנאדם, משיכה
    (הרבה יחלקו עליי אבל כן, משיכה) להיות בקירבתו כל הזמן, דאגה וכו'...

ח"ח על היוזמה בכל מקרה

את האמת? בדיוק מה שכתוב במאמר הזה ככה אני חושבת, כניראה שלא חווית עוד אהבה אמיתית כי כמו שכתוב פה יש כאלה שמוכנים למות אחד בשביל השנייה מרוב שהם אוהבים.
    אני חושבת שאהבה זה דבר יפה ומרגש אך עם זאת מאוד פוגע וכואב.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    את האמת? בדיוק מה שכתוב במאמר הזה ככה אני חושבת, כניראה שלא חווית עוד אהבה אמיתית כי כמו שכתוב פה יש כאלה שמוכנים למות אחד בשביל השנייה מרוב שהם אוהבים.
    אני חושבת שאהבה זה דבר יפה ומרגש אך עם זאת מאוד פוגע וכואב.
    ושוב את מתיימרת לדעת דברים על אנשים אחרים(כמו בנושאים קודמים אחרים) את עוד ילדה, נדבר עוד שנתיים שלוש
    נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 10-06-2011 בשעה 10:46.
    The Pod

לפרוטוקול

גברים-אם תתנהגו ככה תשכחו מלהשיג מישהי.

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    ושוב את מתיימרת לדעת דברים על אנשים אחרים(כמו בנושאים קודמים אחרים) את עוד ילדה, נדבר עוד שנתיים שלוש
    כן אני עוד ילדה ואני מודעת לזה, אבל יש דברים שאני עברתי (כמו שכל אחד עבר בחיים שלו) וזו הדעה שלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    כמה שאתה מבוגר... אחי כמה שאתה מבוגר ולמרות זאת אתה הפגנת עכשיו חוסר ניסיון חיים בעליל... אין דבר כזה אהבה..? מצטער על הצורה הבוטה אחי, אבל מי אתה חושב שאתה? תפסיק לדבר שטויות תודה רבה...
    אני יודה שאני טועה רק אם תצליח להסביר לי מה אותו רגש מסויים שאני מרגיש כלפי אלוהים, אמאבא, אחים שלי ואחיות שלי, אחינים שלי ואחיניות שלי, אם לא אהבה? זו משיכה? בן אבא לבן זו גם כן משיכה? או אהבה? אז בבקשה ממך מי שלא תהיה, תפסיק לדבר שטויות...

מקווה שנצליח לעבור את הדיון הזה בצורה בוגרת,

משיכה זה בין המינים... כל השאר זה חיבה לבן אדם.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    משיכה זה בין המינים... כל השאר זה חיבה לבן אדם.
    חיבה= אהבה (?)
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

חיבה= אהבה (?)

לא, אהבה זה משהו שאנשים המציאו.

שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    לא, אהבה זה משהו שאנשים המציאו.
    מאיפה הבאת את המידע הזה? למה זו כזו עובדה? אתה יודע מה, חיבה זה משו שאנשים המציאו, אהבה הייתה תמיד.

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אהבה היא רגש שקושר אדם אחד לאחר במערכת יחסים שלא יכולה להיות מתוארת במילים
    אני יכול להגיד את זה גם על מערכת היחסים שלי המיטה שלי,עם הבניין שלי,עם המברשת שיניים שלי ועם המקרר שלי.
    אהבה זו בעצם מערכת יחסים בה אדם מתרגל לבן זוגו ולהפך.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    אני יכול להגיד את זה גם על מערכת היחסים שלי המיטה שלי,עם הבניין שלי,עם המברשת שיניים שלי ועם המקרר שלי.
    אהבה זו בעצם מערכת יחסים בה אדם מתרגל לבן זוגו ולהפך.
    קשה להגיד את זה. הקו המפריד דק בין השניים,
    אבל לדעתי אהבה זה כשאתה רוצה להיות רגיל לבן הזוג שלך.

שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אני שונא את זה שכל הגברברים באים ומכריזים "לא אין כזה דבר אהבה", ואז אני שואל אז איך אתה מסביר את הקשר שלי לאמאבא, ולאחים שלי? ועונים לי:"זה חיבה, לא אהבה, זה שאתה מרגיש קשור אליהם"... אין מוח?! קשר\חיבה\רצון=אהבה, תפסיקו להיות כאלה צבועים ולנסות לשכנע אותי יעני בעובדות שאין דבר כזה אהבה...

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אני שונא את זה שכל הגברברים באים ומכריזים "לא אין כזה דבר אהבה", ואז אני שואל אז איך אתה מסביר את הקשר שלי לאמאבא, ולאחים שלי? ועונים לי:"זה חיבה, לא אהבה, זה שאתה מרגיש קשור אליהם"... אין מוח?! קשר\חיבה\רצון=אהבה, תפסיקו להיות כאלה צבועים ולנסות לשכנע אותי יעני בעובדות שאין דבר כזה אהבה...
    אף אחד לא בא לשכנע אותך פה בדבר וכל אחד מציג את עמדתו.זה עיקרו של דיון.
    לדעתי,זה הרגל ולא מעבר לזה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,450 | הודעות: 8,151,032 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect