*כותרת* (מלבד אתר למד)
אם אתה מוכן SMS של 15 שקל בפחות מ-3000 נקודות דבר איתי.. עריכה: מישהו מציע לי על 2,500 נק'.... אם תציע פחות אני לוקח ממך אם לא אז ממנו...
נערך לאחרונה על ידי Haifa&MadriD; 09-06-2011 בשעה 20:45.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח יעני אתה מעתיק מהנושא שלי? מילה במילה מה שכתבתי
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי GreenPoison אם אתה מוכן SMS של 15 שקל בפחות מ-3000 נקודות דבר איתי.. עריכה: מישהו מציע לי על 2,500 נק'.... אם תציע פחות אני לוקח ממך אם לא אז ממנו... 2400 נקודות וסגרנו. מעוניין?
נכתב במקור על ידי tommy123 2400 נקודות וסגרנו. מעוניין? כבר עשיתי איתו את זה.... כאשר יהיו לי כ-2,500 נק' אני אקנה ממך. אם אתה מוענין גם בצ'יפים לפייסבוק דבר איתי.
כמה אתה רוצה על סיסמא פשוטה בפיל פלייר?
נכתב במקור על ידי tzadiky1 כמה אתה רוצה על סיסמא פשוטה בפיל פלייר? כמה זה עולה? נכתב במקור על ידי GreenPoison כבר עשיתי איתו את זה.... כאשר יהיו לי כ-2,500 נק' אני אקנה ממך. אם אתה מוענין גם בצ'יפים לפייסבוק דבר איתי. 2M בפוקר, מעוניין?
4 שקל
נכתב במקור על ידי tzadiky1 4 שקל 600 נקודות.
נכתב במקור על ידי tommy123 2M בפוקר, מעוניין? 1.8 סבבה לא יותר.
נכתב במקור על ידי GreenPoison 1.8 סבבה לא יותר. 1.9 וסגרנו.
נכתב במקור על ידי tommy123 1.9 וסגרנו. אוקיי.... פתח תיווך!
נכתב במקור על ידי GreenPoison אוקיי.... פתח תיווך! ישש מצב אתה פותח? אני עסוק טיפה...
נכתב במקור על ידי tommy123 ישש מצב אתה פותח? אני עסוק טיפה... לא..... זה בדיוק שנייה אחי..... פתח אחי....
נכתב במקור על ידי GreenPoison לא..... זה בדיוק שנייה אחי..... פתח אחי.... פתח אתה נו כפרה עלייך אחי אין לי זמן...
חוקי הפורום