קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [לוג] לוג ההתקדמות שלי.
    על ידי daniel41 בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 07-04-2012, 22:05
  2. חתימה קטנה שלי | אני מתחיל
    על ידי vAncage בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-11-2006, 16:59
  3. חדשה שלי..אני מתחיל :]
    על ידי H3LL^C@bR4 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 21-04-2006, 15:51
  4. שניה שלי (אני מתחיל)
    על ידי ShAhAr בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 00:46
  5. מחר אני מתחיל "חודש רפת" בביה"ס שלי
    על ידי Hoobastank בפורום דיבורים
    תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 22:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

מפה אני מתחיל , לוג ההתקדמות שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ברירת מחדל מפה אני מתחיל , לוג ההתקדמות שלי

שלום
    אני הולך לעדכן את הלוג הזה על כל תובנה חדשה שתהיה לי , כל סט ובעיקרון כל דבר שעולה לי בהקשר לפיקאפ , אני אשמח גם לתובנות שלכם על התובנות שלי ובכללי , כל מה שתרצו להגיד .

מתחיל אותו היום ומקווה שימשך עד שאני יגיע לרמה שאני רוצה להגיע .

קודם כל , דרך החשיבה שלי עבדה עד עכשיו בשתי דרכים , דרך אחת שאומרת פשוט "לך ותזרום" כי זה דיי מה שעשיתי עד שהכרתי את הפיקאפ , וקיבלתי תוצאות דיי ממוצעות ומטה (תכלס , afc ) . והדרך השניה שאומרת "תבין מה שאתה עושה ותפתח את זה" שזה דרך שקיבלתי מהתחום הרוחני (בודהיזם , מדיטציות , פילוסופיה וכאלה) , הדרך השניה יכולה לגרום לך לפעמים לשקוע יותר מידי במחשבות ולכן אני משדרג את השתי הדרכים האלה שלא שוות יותר מידי לדרך שלישית : "לך ותזרום , ותבין מה שאתה עושה ותפתח את זה" . כלומר :אתה יוצא להנות , עד הדרך אתה לומד , מסיק מסקנות ומיישם אותם לפעם הבאה כדי שתגיע לעוד "חומר" שאתה צריך ללמוד

ואחרי שזיינו את השכל ...
    קצת תכלס .

________________________________________________________________________________ ________________

יצאתי לפני כמה ימים עם ידידות ושתי חברים , טבעיים , לעיר .
    היה צחוקים , שמתי לב שכשאני ליד החברים הטבעיים זה משפיע עליי ממש לטובה והגיים שלי משתפר פלאים , ממש כמו השפעת אלכוהול , וזו גם מסקנה קטנה – אנשים עם ביטחון משרים עלייך ביטחון , לפיכך אם אתה משרה ביטחון - האנשים מסביבך יהיו שופעים ביטחון , ביטחון=הנוחות הכי גדולה שאתה יכול לקבל.

מסתבר שאתה לא צריך להיות 18 כדי לשבת על בירה בפאב, או שהיה לנו מזל ?

אז ישבתי קצת והוצאתי תפלאפון , הסתכלתי על הודעות וזה היה רגע של התבודדות שכזה מכל מה שמסביב , הסתכלתי על שני החברים הטבעיים שלי ומלבד זה שהם סופר דומים מבחינה חיצונית (מרוקאי ותימני , אני עדיין לא מבין למה לא איחדו את העדות האלה ) הנונ-ורבל שלהם היה פשוט אחד לאחד , כאילו מתואמים , הסתכלתי עליהם כשהם מדברים עם ידידות ומטרות והגעתי לכמה מסקנות :

-תמיד , תמיד כשהם מדברים עם מישהי הם יוצרים קירבה פיזית גדולה , לא כזאת שתראה קריפית , אבל ממש על הגבול של בין מיני לסוטה . ברגע שהם לא רואים רספטיביות מה"פרטנרית שיחה" הם לוקחים אחורה ופשוט חותכים שיחה וחוזרים לדבר איתה אחרכך , וכמובן שאחר כך היא הרבההה יותר רספטיבית לקרבה (מעורב כאן גם סושיאל פרופ , אבל לא רק , פשוט קרוב רחוק אבל שעובד ממש חזק) .

-לאחד מהם היה חיוך כובש , כזה של כוכב קולנוע , ולשני לא , חיוך רגיל כזה ולא מי יודע מה .. הקטע ששתיהם מחייכים באופן קבוע מעין חיוך כזה .. לא מרוח מידי , אבל חיוך שתמיד יוצר חיוך גם אצל הבחורה שמולם , הקרנת אושר כזו , המסקנה שזה לא קשור ל"כמה החיוך שלך יפה" זה המסר הלא ורבלי של "כיף לי , וגם לך כיף ולכן אין מצב שאת תשבי פה עם פרצוף אדיש לחיוך שלי"
    ממש כמו בסירטון הזה של טום קרוז , שימו לב לשניות בין 0:00-0:10

(אגב , הסירטון הזה ישמש אותי גם בהמשך אז תעקבו )

-מהמקום שבו ישבתי , יכולתי לראות את זה רק חלקית , אבל כמעט כל השיחה הם החזיקו קשר עין , וניסיתי את זה גם אחרי זה , זה פשוט משדר אמינות כזו , אצל אדם זר זה יוצר סקרנות ואצל אדם שאתה איתו כבר בשיחה זה פשוט משדר אמינות ונכונות להמשיך שיחה , נסו את זה בעצמכם , אדם שרואה שאתה מסתכל לו בעיניים לא יסובב אליך את הגב ופשוט ילך (אם הוא מכיר אותך כמובן) , גם אם הוא שונא אותך , קודם הוא יוריד את הקשר עין איתך ואז ימצא דרך לעזוב את השיחה , הוא אפילו לא ישים לב שהוא עשה את זה אבל זה פשוט קורה .

-מגע , קינו , אינטנסיבי .. גם על ידידות , בקטע של צחוקים וכאלה ו"סתכלי על ההוא שיושב שם" ומסובב אותה וכאלה , אין מה להוסיף .

ובנוסף גם על ה"ורבל" שלהם שמתי לב למשהו , בקטע הזה הם היו טיפה שונים אבל שידרו אותו עיקרון של שליטה , בטונאליות , במילים , אשכרה מה שאנשים מתארים כ"אלפא" . אחד מהם היה יותר אנרגטי והריץ צחוקים בכל הבר , ולמרות זאת שלט בפריים שלו , והשני היה יותר רגוע קצת , שידר כאילו "הכל בידיים טובות , באנו להירגע ולשחרר לחץ , סטלה "
    שוב , לכו לסירטון של טום קרוז למעלה, והפעם תראו את כולו , שימו לב לשליטה שהוא מפגין וממש גורם לכתב שעשה לו את מה שעשה לו לבכות ולהתבייש , זו שליטה , וזה ממש מה שראיתי שם בבר!

ופאק , להסתכל על טבעיים זה כמו לקרוא ספר של אמן פיתוי דגול תוך עשר דקות , אתה לומד הרבה יותר טוב כשאתה בשטח וזה מול העיניים שלך .

עד כאן להיום , אחלה שבוע שיהיה , היום יוצאים להתמסטל (מבירות , איו תקציב פשוט ... ) !

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של PickUpMaster
    שם פרטי
    HighMood
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שחושב לא עושה ומי שעושה לא חושב

ציטוט נכתב במקור על ידי player1 צפיה בהודעה
    שלום
    אני הולך לעדכן את הלוג הזה על כל תובנה חדשה שתהיה לי , כל סט ובעיקרון כל דבר שעולה לי בהקשר לפיקאפ , אני אשמח גם לתובנות שלכם על התובנות שלי ובכללי , כל מה שתרצו להגיד .

מתחיל אותו היום ומקווה שימשך עד שאני יגיע לרמה שאני רוצה להגיע .

קודם כל , דרך החשיבה שלי עבדה עד עכשיו בשתי דרכים , דרך אחת שאומרת פשוט "לך ותזרום" כי זה דיי מה שעשיתי עד שהכרתי את הפיקאפ , וקיבלתי תוצאות דיי ממוצעות ומטה (תכלס , afc ) . והדרך השניה שאומרת "תבין מה שאתה עושה ותפתח את זה" שזה דרך שקיבלתי מהתחום הרוחני (בודהיזם , מדיטציות , פילוסופיה וכאלה) , הדרך השניה יכולה לגרום לך לפעמים לשקוע יותר מידי במחשבות ולכן אני משדרג את השתי הדרכים האלה שלא שוות יותר מידי לדרך שלישית : "לך ותזרום , ותבין מה שאתה עושה ותפתח את זה" . כלומר :אתה יוצא להנות , עד הדרך אתה לומד , מסיק מסקנות ומיישם אותם לפעם הבאה כדי שתגיע לעוד "חומר" שאתה צריך ללמוד

ואחרי שזיינו את השכל ...
    קצת תכלס .

________________________________________________________________________________ ________________

יצאתי לפני כמה ימים עם ידידות ושתי חברים , טבעיים , לעיר .
    היה צחוקים , שמתי לב שכשאני ליד החברים הטבעיים זה משפיע עליי ממש לטובה והגיים שלי משתפר פלאים , ממש כמו השפעת אלכוהול , וזו גם מסקנה קטנה – אנשים עם ביטחון משרים עלייך ביטחון , לפיכך אם אתה משרה ביטחון - האנשים מסביבך יהיו שופעים ביטחון , ביטחון=הנוחות הכי גדולה שאתה יכול לקבל.

מסתבר שאתה לא צריך להיות 18 כדי לשבת על בירה בפאב, או שהיה לנו מזל ?

אז ישבתי קצת והוצאתי תפלאפון , הסתכלתי על הודעות וזה היה רגע של התבודדות שכזה מכל מה שמסביב , הסתכלתי על שני החברים הטבעיים שלי ומלבד זה שהם סופר דומים מבחינה חיצונית (מרוקאי ותימני , אני עדיין לא מבין למה לא איחדו את העדות האלה ) הנונ-ורבל שלהם היה פשוט אחד לאחד , כאילו מתואמים , הסתכלתי עליהם כשהם מדברים עם ידידות ומטרות והגעתי לכמה מסקנות :

-תמיד , תמיד כשהם מדברים עם מישהי הם יוצרים קירבה פיזית גדולה , לא כזאת שתראה קריפית , אבל ממש על הגבול של בין מיני לסוטה . ברגע שהם לא רואים רספטיביות מה"פרטנרית שיחה" הם לוקחים אחורה ופשוט חותכים שיחה וחוזרים לדבר איתה אחרכך , וכמובן שאחר כך היא הרבההה יותר רספטיבית לקרבה (מעורב כאן גם סושיאל פרופ , אבל לא רק , פשוט קרוב רחוק אבל שעובד ממש חזק) .

-לאחד מהם היה חיוך כובש , כזה של כוכב קולנוע , ולשני לא , חיוך רגיל כזה ולא מי יודע מה .. הקטע ששתיהם מחייכים באופן קבוע מעין חיוך כזה .. לא מרוח מידי , אבל חיוך שתמיד יוצר חיוך גם אצל הבחורה שמולם , הקרנת אושר כזו , המסקנה שזה לא קשור ל"כמה החיוך שלך יפה" זה המסר הלא ורבלי של "כיף לי , וגם לך כיף ולכן אין מצב שאת תשבי פה עם פרצוף אדיש לחיוך שלי"
    ממש כמו בסירטון הזה של טום קרוז , שימו לב לשניות בין 0:00-0:10

(אגב , הסירטון הזה ישמש אותי גם בהמשך אז תעקבו )

-מהמקום שבו ישבתי , יכולתי לראות את זה רק חלקית , אבל כמעט כל השיחה הם החזיקו קשר עין , וניסיתי את זה גם אחרי זה , זה פשוט משדר אמינות כזו , אצל אדם זר זה יוצר סקרנות ואצל אדם שאתה איתו כבר בשיחה זה פשוט משדר אמינות ונכונות להמשיך שיחה , נסו את זה בעצמכם , אדם שרואה שאתה מסתכל לו בעיניים לא יסובב אליך את הגב ופשוט ילך (אם הוא מכיר אותך כמובן) , גם אם הוא שונא אותך , קודם הוא יוריד את הקשר עין איתך ואז ימצא דרך לעזוב את השיחה , הוא אפילו לא ישים לב שהוא עשה את זה אבל זה פשוט קורה .

-מגע , קינו , אינטנסיבי .. גם על ידידות , בקטע של צחוקים וכאלה ו"סתכלי על ההוא שיושב שם" ומסובב אותה וכאלה , אין מה להוסיף .

ובנוסף גם על ה"ורבל" שלהם שמתי לב למשהו , בקטע הזה הם היו טיפה שונים אבל שידרו אותו עיקרון של שליטה , בטונאליות , במילים , אשכרה מה שאנשים מתארים כ"אלפא" . אחד מהם היה יותר אנרגטי והריץ צחוקים בכל הבר , ולמרות זאת שלט בפריים שלו , והשני היה יותר רגוע קצת , שידר כאילו "הכל בידיים טובות , באנו להירגע ולשחרר לחץ , סטלה "
    שוב , לכו לסירטון של טום קרוז למעלה, והפעם תראו את כולו , שימו לב לשליטה שהוא מפגין וממש גורם לכתב שעשה לו את מה שעשה לו לבכות ולהתבייש , זו שליטה , וזה ממש מה שראיתי שם בבר!

ופאק , להסתכל על טבעיים זה כמו לקרוא ספר של אמן פיתוי דגול תוך עשר דקות , אתה לומד הרבה יותר טוב כשאתה בשטח וזה מול העיניים שלך .

עד כאן להיום , אחלה שבוע שיהיה , היום יוצאים להתמסטל (מבירות , איו תקציב פשוט ... ) !
    סיקרנתה אחי יש המשך?
    אם אתם עונים לי או כותבים משהו שקשור למה שאמרתי תעשו טובה תצטטו אותי שאני ידע

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

אוקיי דיברת הרבה.
    עשית משהו היום ?
    אתמול ?
    מבין את כל ההתרפסות והתובנות וטום קרוז, יאללה תתחיל לבצע !

בהצלחה !

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    אוקיי דיברת הרבה.
    עשית משהו היום ?
    אתמול ?
    מבין את כל ההתרפסות והתובנות וטום קרוז, יאללה תתחיל לבצע !

בהצלחה !
    חח מה שאני כותב באשכול יכיל כנראה הרבה בררה לא מעניינת כלכך לאחרים , זה בשבילי , זה יוצר אצלי מחויבות כלשהיא למי שבכל זאת עוקב אחרי הלוג .
    אבל אני מודה לך שדירבנת אותי . אני מתחייב לפתוח לפחות 5 סטים ולדווח עליהם פה עד יום שישי

מאחרי מחר אין לשון יותר לכל החיים

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

5 סטים בשבוע זה לא משהו..
    אבל אם אתה מבין את זה ורוצה להתחיל בקטן, מי אני שיתווכח.

בהצלחה !

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

peace יקירי , עשיתי את ההבדל .. אשכרה הייתי לחוץ כל השבוע לפתוח רק כדי להוכיח לך
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...92#post6848392
    דבר אליי , מה אומר ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אחחחח , החופש הגדול הזה מתחיל לדבר אליי , הרבה הנאה שלי ממנו
    מעכשיו תקבלו לכל תגובה שלי שיר מצברוח , אל תדאגו אני איכותי .

לאחרונה , ואחרי חצי שנה שהייתי בסרט עמוק עם עצמי , ניסיתי לשפר את עצמי עם עקרונות שנתנו לי אנשים אחרים , חשבתי שאם אני יעשה מה שהם אומרים אני יהיה מאושר .

חשוב לי להגיד את זה , כי זה לא ככה .
    והדגש הוא על זה : בכל עצה שאתה מקבל לחיים , גם אם מהאדם שהכי מכיר אותך בעולם , הוא זה לא אתה , אתה יכול לקבל השראה מדבריו , אבל להתאים אותה לעצמך , זה הכרחי .

או כמו שאמרו לי כבר פעם בעבר הרחוק : "אושר הוא אינדיבידואלי , אף אחד לא יכול להגיד לך מה עושה אותך מאושר" .

עד לפה פילוסופיה בשקל

טוב , נציב כוונות .
    אמרתי לעצמי שאני חייב לשבור אמונות מגבילות , אז השבוע הזה הולך להיות שבוע באקסטרים .
    אני יתחיל לעשות כל מה שמנוגד להגיון שלי כרגע , לפתוח סטים במשפטים מטומטמים , לחתור לסגירה בכל מקום אפשרי ובעיקר לעשות פדיחות לעצמי , אני מאמין שאני יכול , מקסימום , נשאב השראה מהחברים , הם עושים את זה כבר שנים

המטרה : לפתוח לפחות 10 סטים השבוע .

נ.ב
    השתפרתי אחושרמוטה בכדורסל
    נערך לאחרונה על ידי player1; 12-06-2011 בשעה 06:14.

משתמש מתחיל האוואטר של TiBi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בהצלחה גבר, תמשיך לעדכן לדעתי אתה מקור השראה להרבה מתחילים כאן בפורום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

מודה באשמה .. לא פתחתי השבוע סטים , שבוע עמוס בטירוף , מחר נראלי אני יצא לאיזה סיבובון .

אבל ..לפני כמה ימים הייתי במסיבת בית ריק שכזה , הרבה בחורות מבתי ספר שונים , מגניב ביותר .

אני אומר את זה בצער רב , הגיים שלי נהיה כלכך אדיר שאני תופס ראש
    וברגע שאני ביום שאחרי זה , אני מנסה לשחזר מה היה המיינדסט שלי ולא יעזור מה .. זה אף פעם לא ניתפס לי , אנלא יודע מה לעשות ,עצות ?

הלא מילולי שלי נהיה אדיר
    כל המסיבה הזאת פשוט הייתי עם חיוך מיני קורץ כזה , מבט עמוקקק בעיניים לאנשים וזה תופס כלכך הרבה תשומת לב ומשפיע על אנשים .

חוץ מזה , גיליתי את הכוח של להיות חברותי , מתוך 30 אנשים שהיו שם הכרתי אולי 6 , יוזם "אהלן , איך השם ?" "את/אתה לומד בבלה בלה נכון?" וסמול טוק . פתאום כולם מרגישים שהם מכירים אותך , מבסוטים איתך .. וזה ממש עדיף על לעבור לידם בלי להתייחס כי תכלס זה רוב מה שהאנשים שם עשו כי לא כולם קשורים לכולם .. וההבדל בהחלט ניכר ביני לבינם . כלכך פשוט , אבל כלכך חכם .

עוד דבר , שברתי אמונה מגבילה שלי , ה"לא יהיה לי על מה לדבר איתה" .. זה גם בחסות האלכוהול אבל הבנתי שדווקא השיחות הכי הזויות הן הכי גאוניות. כמה פנינות שאהבתי :
    "תסתכלי רגע על התקרה , עכשיו תסתכלי עליי , עכשיו תסתכלי שוב על התקרה , שוב עליי .."
    "נו מה קרה?!?!"
    "יש סיבה שאת מסתכלת על התקרה יותר סקסי משאת מסתכלת עליי ? "
    חמודות , הן נותנות לי קוואלפיי על זה שאני יותר סקסי מהתקרה 0.0 , אני כלכך אוהב לשבת לבחורות על המצפון

"נגיד היית בקבוק בירה , מתי ההרגשה יותר טובה , כשממלאים אותך או ששותים אותך ? "
    קיבלתי לזה תשובות כלכך סוטות שאתם מתים

"קופסת סיגריות , או קופסת קונדומים ? "
    המצאתי לאנשים פה פילוסופיות חיים כלכך חזקות שאני הופך את זה לרוטינה שלי .
    נערך לאחרונה על ידי player1; 19-06-2011 בשעה 06:12.

משתמש מתקדם האוואטר של kingdevilb
    שם פרטי
    דודי
    לייקים
    36
    נקודות
    275
    משפט מחץ
    למות? זה הדבר האחרון שעשה.

ואוו אחי אתה כותב הרבבבבהההההה....
    חחחח בהצלחה גבר בהחלט מעניין פה
    נ.ב
    אני עדיין יותר טוב ממך בכדורסל

געו לי בביצה ... if you dare !

גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

לשמוע על פול ווליום

פה אני מסיים עם הלוג הזה וכנראה עם פורום פיקאפ , אולי אני יכנס מידי פעם לצחוקים ולעניין . הגעתי למסקנה שאני לא רוצה לעשות פיקאפ , המטרה שלי הייתה כשנכנסתי לפה בהתחלה זה לשפר את עצמי , להיות סגור על עצמי וזה כלל גם בין הדברים האחרים להשיג בנות , עכשיו אני מבסוט , אני לא רוצה להיכנס עכשיו למסגרת של "חייב כל הזמן למצוא זיון בכל דרך אפשרית" , אלא להנות , לחיות תחיים.

אני מתכוון לכתוב אשכול השקפה שלי והכל , לא מתחייב על תאריך

דיווח אחרון אה ?...

קיצור , בזמן האחרון אני הרבה במסיבות ביתיות כאלה , יש הרבה אלכוהול , מתח מיני בשמיים ומכירים אנשים חדשים וזורמים .. וזורמות .
    כל המסיבות האלה שאני מגיע אליהם זה מישהו שמכיר מישהו שהזמין אותי , אז יוצא שאני מכיר במקסימום 3-4 אנשים , אבל זו לא בעיה

נכנס , דבר ראשון מתחבר לאלכוהוסליסטים , אלה אנשים שבאו למצב רוח הטוב ובחיים לא יבאסו אותך , מרימים כמה שוטים , מכירים את חבריי לשתייה וניגשים לחברותיי לשתייה .
    עכשיו , ממה שיצא לי לשים לב בחורות באות למסיבות כאלה משתי סיבות :
    1.עם החבר
    2.כדי לקבל זיון , או במינימום מזמוז (כמובן לא במודע , אבל זה הרצון הכללי אם הן שותות כמו חזירות ) .

אז שמתי עין על 3 בחורות :HB6 אחת ועוד שתי HB7 .
    HB6 אחת וHB7 אחת שתו ועוד HB7 אחת לא שתתה , או לפחות נראתה יציבה מאוד .

עכשיו , הבעיה היא שכמוני יש עוד לפחות ארבע בנים ועצוב להגיד את זה אבל זה מי שתופס ראשון .
    בתור שיכור עם מודעות עצמית גבוהה אני מסתכל מסביב , יש בחור אחד שמנסה נואשות להשיג מישהי ומזמזם כל רגע פנוי סביב מישהי אחרת , הוא קיבל את תואר "סוטה הערב" , ואני הרווחתי משפט פתיחה מקסים .

ניגש לHB6 שיושבת על הספה נחה מהריקודים , רקדה שם כמו משוגעת .
    יושב לידה שניה וחצי , היא רואה שאני עומד לפתוח שיחה אבל בנתיים שותק , אני אוהב למתוח את הרגע של החוסר תקשורת בהתחלה .
    אני : "תגידי , נראלך אם הוא לא יצליח עם בנות הוא יעבור לבנים ? "
    היא : "למה אתה מעוניין ?" בחיוך ממזרי (פה היא הפכה מבחינתי לHB7.5 , אני מת על טיזריות)
    אני : "להה .. הוא לא הטעם שלי , לעומת זאת הHB7 שיושבת שם נראית לי מקסימה .
    היא : "חח טוב אז לך תתחיל איתה"
    אני : " אבל אני צריך להתאמן בלה בלה בלה, את תשחקי אותה ואני ישחק את עצמי , מוכנה ? "
    היא : "טוב אבל אתה לא תצליח בלה בלה בלה"

פה שיחקתי אותה ערס כבד עם כל הסטראוטיפיים והיא נשפכה , חמד של בחורה .
    אני : " תגידי , בתור פרח ... אני יכול לקחת אותך לרקוד ? "
    נענתה להצעה , עד לפה 100% זרימה .

כבר מהרגע שהגעתי לבית ההוא ראיתי בזווית העין קומה שניה .. יכול להיות מסקרן לעלות לשם
    ישבנו כמה דקות על הספות לסמול טוק וקצת פילוסופיית חיים של שיכורים והערתי הערה בנוגע לקומה השניה כדרך אגב .
    היא : "מה נראה לך יש שם ? " (פה ראית דולרים בעיניים , כזה קל אף פעם לא היה לי , IOC אחושרמוטה) .
    אני : " לא יודע ,בואי נלך לבדוק , בלה בלה אבל אל תאנסי אותי שם בלה בלה בלה "
    עולים , יש לו בית ענקקקק , ונכנסנו למין חדר צעצועים כזה (לעוד מישהו עולה אסוסאציה סוטה ?) .

מצאתי שם זוג כפפות וכל אחד לבש כפפה אחת והתחלנו להתאגרף בצחוק כזה, אני כלכך שמח על זה שאני מתאמן בMMA ,סופסוף זה משתלם לי .
    הפלתי אותה בעדינות ועליתי עליה ב-mount (חח חפשו בגוגל תמונות איך זה נראה) ואם מישהו זוכר את הסצנה ההיא מנבר באקדוון זה נראה בדיוקקקק ככה , היא ניסתה להיאבק וזה היה ממש חמוד מצדה , מבט משולש , KC ..

מפה הגעתי עד HJC , היא מנשקת בנזונההה , ושאר הדברים שעשיתי איתה נשמרים במערכת

חח וכמעט קיבלתי CB מבעל הבית (כנראה הוא ראה שיש אור בחדר שהיינו בו) , הוא פתח תדלת בקטנה כזה , ראה אותי ואותה , עשה לי לייק ויצא ,איזה מלך .
    מעניין מה היה קורה אם היא הייתה רואה אותו

לסיכום , זו הייתה הסגירה הכי קלה שהייתה לי אי פעם , הרבה בזכות האלכוהול , אבל חלק גם בזכותי ...
    הוספתי אותה לפייסבוק , נראה מה יהיה איתה .
    הHB's 7 האחרות , הוספתי גם אותן , נדבר איתן מתישהוא .
    נערך לאחרונה על ידי player1; 04-07-2011 בשעה 10:20.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect