יש ב21.6 כמה אירועים. הגדול מבינהם הוא בירושלים בפביליון. את מי רואים שמה?
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
אם לא היה לי יום אחרי בגרות אולי הייתי בא
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי .יוני. אם לא היה לי יום אחרי בגרות אולי הייתי בא אין שום בגרות ב22, מה אתה מחרטט?
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
21 יש בגרות באזרחות חביבי לפחות לי יש.... איכס ירושלים בחיים לא בא לשם..
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
נכתב במקור על ידי kingdevilb 21 יש בגרות באזרחות חביבי לפחות לי יש.... איכס ירושלים בחיים לא בא לשם.. גם לי אחי :/
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC LokomotivKid http://9gag.com/icecreamman?success=1 קישוריית המדריכים של Mslipknot
מה זה האירוע הזה? יש מצב להסביר טיפה?
אשששש עליך! אני גר בירושלים, בפביליון עשיתי בר מצווה וגם הייתי שם במלא אירועים. אחד המקומות שם! ממליץ מאוד. יש מצב אני בא לשם רואים אותך?
נערך לאחרונה על ידי Like2Play; 14-06-2011 בשעה 15:06.
מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר! אוהב אותכם פורום אטרף!
נכתב במקור על ידי kingdevilb 21 יש בגרות באזרחות חביבי לפחות לי יש.... איכס ירושלים בחיים לא בא לשם.. הוא כתב יום אחרי, שזה יוצא ה22.
נכתב במקור על ידי Like2Play אשששש עליך! אני גר בירושלים, בפביליון עשיתי בר מצווה וגם הייתי שם במלא אירועים. אחד המקומות שם! ממליץ מאוד. יש מצב אני בא לשם רואים אותך? רואים רואים אותי, רואים אותך? אם אתה שם תקשר : 052-3580205. ואלי, זו מסיבה של בני נוער עד 18, לא נראלי שיש לך מה לחפש שמה XD
נכתב במקור על ידי Stain רואים רואים אותי, רואים אותך? אם אתה שם תקשר : 052-3580205. ואלי, זו מסיבה של בני נוער עד 18, לא נראלי שיש לך מה לחפש שמה XD אני יכול להתקשר שנייה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נכתב במקור על ידי D@nIeL אני יכול להתקשר שנייה? אתה מוזמן
אותי
חוקי הפורום