קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] כובע פיקוק
    על ידי Fabio בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 27-10-2008, 21:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

פיקוק

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ברירת מחדל פיקוק

יש לי כובע כזה קצת יותר מגניב מזה http://4.bp.blogspot.com/_2n9G8hS3Ab...s+Pictures.JPG

זה אותו דבר אבל עם נוצות מגניבות כאלה(אמיתיות) מודבקות בצד אחד,
    עכישו ראיתי עונה של THE PICK UP ARTIST ומיסטרי המגניב הזה עשה לי חשק לשפר את הפיקוק עוד יותר מהרגיל, מצאתי את הכובע של המוסקטרים שלי מלפני כמה פורימים, הלבשתי את זה עם בגדים מגניבים, אני ממש אוהב את הכובע, הוא נראה עליי מושלם לגמרי וזה משפר בהרבה את המראה בלי הכובע, מה שאני מנסה להגיד שזה לא סתם פיקוק בישביל פיקוק אלא זה באמת יפה מתאים ואני אוהב את זה
    הבעיה זה שבמועדון זה יראה כל כך מוזר, באמת לגמרי מוזר.. הרוב שמה עם איזה ג'ינס וחולצה יפה ואני עם גופייה(שמבליטה את השרירים הסקססים שלי), מכנסיים שהם לא ג'ינס ועוד בנוסף לזה כובע..
    אני באמת רוצה ללכת ככה אבל משהו אומר לי שזה יותר מידי מוגזם הכובע, אם הייתם רואים אותי ככה באמצע מועדון מה הייתם חושבים?(אני יודע שלא אמור להיות לי אכפת מדעה של אחרים אבל אני רוצה לדעת איך זה נראה מהצד)
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 15-06-2011 בשעה 12:48.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ישר יחשבו עליך כמוזר, אבל זה טוב! אפילו אתה בעצמך אמרת.. כולם הולכים עם ג'ינס וטישרט או מכופתרת D:
    תנסה! אני בטוח שיצא לך מזה רק טוב (:

זה בגלל שאתה לא מספיק בוטח בעצמך.
    אבל אם אתה מרגיש ככה- סימן שזה מה שצריך לעשות כדי להעלים את ההרגשה.
    גופייה שמבליטה שרירים+ג'ינס, שזה מקובל למדי+כובע מגניב שכזה= נשמע לי כמו אחלה תלבושת למסיבה. אולי חולצה מכופתרת שתעדן את רעיון הכובע תהיה נחמד [ואם באלך להרחיק לכת תגלח זקן מתאים, סטייל מוסקטר]

תחילה נסה ללכת ככה סתם ברחוב, ואז תרחיק לכת ותכנס ככה למסיבה

בהצלחה =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GreedyFox צפיה בהודעה
    ישר יחשבו עליך כמוזר, אבל זה טוב! אפילו אתה בעצמך אמרת.. כולם הולכים עם ג'ינס וטישרט או מכופתרת D:
    תנסה! אני בטוח שיצא לך מזה רק טוב (:
    תכלס צודק, רע לא יכול לצאת מזה, חוץ מזה שאיכשהו הכובע יהרס, נקווה שלא.. :]

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    זה בגלל שאתה לא מספיק בוטח בעצמך.
    אבל אם אתה מרגיש ככה- סימן שזה מה שצריך לעשות כדי להעלים את ההרגשה.
    גופייה שמבליטה שרירים+ג'ינס, שזה מקובל למדי+כובע מגניב שכזה= נשמע לי כמו אחלה תלבושת למסיבה. אולי חולצה מכופתרת שתעדן את רעיון הכובע תהיה נחמד [ואם באלך להרחיק לכת תגלח זקן מתאים, סטייל מוסקטר]

תחילה נסה ללכת ככה סתם ברחוב, ואז תרחיק לכת ותכנס ככה למסיבה

בהצלחה =]
    ואאלה נתת לי פה חתיכת מוטיבציה, ולא מכופתרת אני לא הכי אוהב, בקטע של החולצה יש לי גופיה ועל הגופייה יש עוד גופייה עם קפושון עם ריצ'ראץ' שפתוח כזה והיא גם בצבע מיוחד כזה, זה נראה טוב ולא ג'ינס, אלא מכנס שחור כזה שמתאים, לג'ינס יש לי פיקוק אחר שכבר נוסה יותר מידי פעמים, צריך לגוון..

יש לי שאלה אליך אישית, אני קראתי כמה פעמים אתה כתבת שאתה שאתה הולך עם מקל עם סוס, אני בטוח שכמעט כל זכר ונקבה אפשריים מבקשים/(בנות שחמודות במיוחד פשוט באות ומנסות לקחת), איך אתה מגיב לזה? לחלק נותן? חלק מאתגר? איך אתה מגיב לגברים? לנשים?
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 15-06-2011 בשעה 15:58.

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    תכלס צודק, רע לא יכול לצאת מזה, חוץ מזה שאיכשהו הכובע יהרס, נקווה שלא.. :]

ואאלה נתת לי פה חתיכת מוטיבציה, ולא מכופתרת אני לא הכי אוהב, בקטע של החולצה יש לי גופיה ועל הגופייה יש עוד גופייה עם קפושון עם ריצ'ראץ' שפתוח כזה והיא גם בצבע מיוחד כזה, זה נראה טוב ולא ג'ינס, אלא מכנס שחור כזה שמתאים, לג'ינס יש לי פיקוק אחר שכבר נוסה יותר מידי פעמים, צריך לגוון..

יש לי שאלה אליך אישית, אני קראתי כמה פעמים אתה כתבת שאתה שאתה הולך עם מקל עם סוס, אני בטוח שכמעט כל זכר ונקבה אפשריים מבקשים/(בנות שחמודות במיוחד פשוט באות ומנסות לקחת), איך אתה מגיב לזה? לחלק נותן? חלק מאתגר? איך אתה מגיב לגברים? לנשים?
    מציע להן לעלות לסיבוב, ויענו מרכיב אותן איתי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    מציע להן לעלות לסיבוב, ויענו מרכיב אותן איתי
    וכשירצו את הכובע איך בערך אני אמור לענות? כמובן שלא צריך לתת על ההתחלה
    מה שאני חשבתי זה עם איזה תנאי "אם תצליחי לנצח אותי בקרב אגודלים" XDD אנאערף
    או אם היא תרקוד טוב, או תמורת ריקוד ביחד.. זה איכשהו בסדר? איך אתה היית מגיב?

תגיד לה שאתה מתבייש, כי יש לך קרחת מתחת

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן זה מצוין!
    + אתה יכול להגיד לה, "תביאי לי 3 סיבות טובות למה אני צריך להביא לך את הכובע הזה" (או סיבה אחת זה לא משנה)
    אם היא תגיד שהיא נראית טוב.. תגיד "יופי זה דבר נפוץ בימיינו".. או "אמרתי סיבה טובה, לא תירוץ", ואז תאמר "טוב נו יש לי רעיון" ואז את ה-קרב אגודלים או משהו בסגנון.
    אפשר גם אחרי שהבאת לה את הקובע, לאמר שאתה לא מביא את הכובע הזה לכל אחת ולכן היא חייבת לך ריקוד ^^

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

כל זה יכול לעזור לו, אבל אנחנו לא רוצים שהוא יהיה רובוט, אנחנו רוצים שהוא יהיה פיקאפר.
    העצה שלי - תהיה ספונטאני, תזרום, תהיה בטוח בעצמך. כל השאר יבוא לבד והמשחק שלך ישתפר ברמות.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    כל זה יכול לעזור לו, אבל אנחנו לא רוצים שהוא יהיה רובוט, אנחנו רוצים שהוא יהיה פיקאפר.
    העצה שלי - תהיה ספונטאני, תזרום, תהיה בטוח בעצמך. כל השאר יבוא לבד והמשחק שלך ישתפר ברמות.
    שמע
    אני לא הולך לעשות מה שאומרים לי, אני גם לא הולך לתכנן מראש, אני פשוט רוצה להיות מודע איך זה יכול להיות, אם יצא שאני אתקע אז אני אזכר שאיזה מישהו בפורום אמר לי איזה משהו ואני אגיד/אעשה את זה בניסוח חלקי ושונה לגמרי משלי, אני מבין מה זה להיות רובוט, אני שונא רובוטים ולא יצא לי להיות ככה, בגלל זה אני גם לא אוהב רוטינות ושטויות, פשוט רוצה להיות מודע פחות או יותר איזה אפשרויות יש, לא לזכור בעל פה את המשפט אלא להבין את הדרך חשיבה, זה לגמרי שונה

וGreedyFox
    אחלה אחי תודה.. עזר(אני מקווה) =]
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 16-06-2011 בשעה 02:57.

אחי קודם כל מה שאתה אמרת לא צריך להיות אכפת לך מה שאחרים חושבים דבר שני זה טוב שתראה מוזר זה מפריד אותך מכל השאר וזה כל הקטע של פיקוק אחי ובטח שאם זה נראה יפה עליך אז כדאי לך ללבוש את זה מקסימום תלך עם זה למועדון ותראה שלא הולך אתה תמיד יכול להוריד את זה או לבוא פעם הבאה בלי.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

יש לי כובע כזה קצת יותר מגניב מזה http://4.bp.blogspot.com/_2n9G8hS3Ab...s+Pictures.JPG

זה אותו דבר אבל עם נוצות מגניבות כאלה(אמיתיות) מודבקות בצד אחד,
    עכישו ראיתי עונה של THE PICK UP ARTIST ומיסטרי המגניב הזה עשה לי חשק לשפר את הפיקוק עוד יותר מהרגיל, מצאתי את הכובע של המוסקטרים שלי מלפני כמה פורימים, הלבשתי את זה עם בגדים מגניבים, אני ממש אוהב את הכובע, הוא נראה עליי מושלם לגמרי וזה משפר בהרבה את המראה בלי הכובע, מה שאני מנסה להגיד שזה לא סתם פיקוק בישביל פיקוק אלא זה באמת יפה מתאים ואני אוהב את זה
    הבעיה זה שבמועדון זה יראה כל כך מוזר, באמת לגמרי מוזר.. הרוב שמה עם איזה ג'ינס וחולצה יפה ואני עם גופייה(שמבליטה את השרירים הסקססים שלי), מכנסיים שהם לא ג'ינס ועוד בנוסף לזה כובע..
    אני באמת רוצה ללכת ככה אבל משהו אומר לי שזה יותר מידי מוגזם הכובע, אם הייתם רואים אותי ככה באמצע מועדון מה הייתם חושבים?(אני יודע שלא אמור להיות לי אכפת מדעה של אחרים אבל אני רוצה לדעת איך זה נראה מהצד)
    ברור שזה יראה "מוזר"
    אתה רוצה תשומת לב יקירי.
    אבל לפי הדרך מחשבה שלך כאן, מצטער לבשר לך שאתה לא ברמה של ללכת עם פיקוק כל כך "פיקוקי"
    תתחיל עם משהו קטן, אתה לא תצליח להתמודד עם ההערות שתקבל ויהרס לך הסטייט.

XAN

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    ברור שזה יראה "מוזר"
    אתה רוצה תשומת לב יקירי.
    אבל לפי הדרך מחשבה שלך כאן, מצטער לבשר לך שאתה לא ברמה של ללכת עם פיקוק כל כך "פיקוקי"
    תתחיל עם משהו קטן, אתה לא תצליח להתמודד עם ההערות שתקבל ויהרס לך הסטייט.

XAN
    הגבתי לך בפרטי, אבל גם פה אני רוצה להוסיף משהו, בקשר לפיקוק שכבר הלכתי איתו, הרבה החמיאו, היה בערך 2~3 בנות שלא החמיאו אבל לא אמרו שזה רע, אחת אמרה שזה לגמרי מוזר אבל היא אמרה את זה בהתלהבות, אחרת אמרה "מה הקטע??" והתגובה הכי מוגזמת אמרה ש"זה דפוק", זה ממש ממש לא הרסתי, וזה לא הרס לי את הסטייט בכלל, זאת שאמרה שזה דפוק היה איתה הכל לגמרי סבבה וכמעט סגרתי את חברה שלה(לא בגלל טעות כלשהי, פשוט היינו בקבוצה ואיכשהו התפצלנו ולא הלך..), כמו שזה שמעליך אמר המקסימום זה שאני אוריד את זה או שפעם הבאה אבוא בלי, אני מאמין שיהיה טוב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect