קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשה|דרוגבה במיטבו
    על ידי h-over בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-04-2008, 14:31
  2. הצבא הרוסי במיטבו אבל. . .
    על ידי guetta17 בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 02-01-2008, 19:49
  3. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 05-09-2007, 23:19
  4. דיסוננט- מטאל ישראלי במיטבו
    על ידי vcr בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-06-2007, 03:59
  5. סירטון- עד כמה באמת המדע יודע???
    על ידי michal בפורום יהדות
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 28-02-2006, 23:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 46

המדע במיטבו!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ברירת מחדל המדע במיטבו!

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-05-2013 בשעה 20:06.

2. קישורים ממומנים

אין ספק - אתה טועה.
    יש גם ניסוי של איזה סיני אחד שבדק את השפעה הרוחנית (רגשות וכוונות) על החומר (כוס מים במקרה של הניסוי שלו) ומצא שיש השפעה על המולקולות של המים. נו אז? זה אומר שיש אלוקים? זאת הוכחה?
    מצאו גם כלים מבית המקדש נו ו...?
    כל אלו רק בכדי לחזק את המשוכנעים. זו לא בסיסה של אמונה.
    דרך אגב, ההגדרה של נקודה סינגולרית ע"פ המדע: "נקודה ראשונית שממנה מאמין המדע, התחיל העולם". זו השערה שמבוססת על הנחות שקיבלו לגיטימציה עם השנים.
    בברכה,

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    אין ספק - אתה טועה.
    יש גם ניסוי של איזה סיני אחד שבדק את השפעה הרוחנית (רגשות וכוונות) על החומר (כוס מים במקרה של הניסוי שלו) ומצא שיש השפעה על המולקולות של המים. נו אז? זה אומר שיש אלוקים? זאת הוכחה?
    דרך אגב, ההגדרה של נקודה סינגולרית ע"פ המדע: "נקודה ראשונית שממנה מאמין המדע, התחיל העולם". זו השערה שמבוססת על הנחות שקיבלו לגיטימציה עם השנים.
    אוי ויי,
    איינשטיין מתהפך בקיברו.

אתה בור ועם הארץ, אין לך מושג במדע ואתה לוקח את כל המידע לגבי המדע מהרבנים שכוונתם מלכתחילה
    היא להראות לך שהמדע מוטעה.

איך אתה מצפה לצאת מהבועה אם אתה מקשיב לאנשים שמטרתם להכניס אותך בחזרה פנימה?

One Shot - One Kill

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אין ספק - אתה טועה.
    המדען הסיני שלך הוא שרלטן ותו לא!
    הבחור הזה הוא בדיחה בקהילה המדעית הוא מעולם לא הציג את הממצאים שיש ברשותו בפני הקהילה מעולם לא פרסם מאמר או מחקר בכתב עת מדעי כזה או אחר..
    ושתבין את המושג סינגולריות (רק המושג לא מבקש ממך להבין את המעמד המדעי שלו) תוכל להתדיין עליו בצורה חופשית..
    עכשיו?
    עכשיו תשאיר מושגים כאלו שהם מחוץ להבנתך למישהו שכן מבין אותם...

אגב לגבי הסרטונים מוזר שאף אחד פה לא צפה בהם כי אם הייתם משקיעים זמן לצפיה לפחות בסרטון הראשון הייתם מגיעים למסקנה שהם משרתים את הצד של הדת בדיון ולאו דווקא את הצד של המדע..
    בכל מקרה השימוש הרטורי והשגוי של המושג השלם שהוצג ע"י אותם מדענים הוא הבעיה ולא בהכרח חוסר היכולת שלהם להשיב על שאלות מופשטות שגם לדת אין יכולת לענות עליהן מבלי להישמע מעורפלת.

מוסר השכל המדע יכול להסביר יותר ממה שהדת יודעת אבל וזה אבל מהותי בהחלט, אין למדע את כל הידע של היקום (כי אז הוא היה הופך ליומרני כמו הדת) אבל הוא בהחלט שואף ללמוד מהטעויות של עצמו ולתקן אותן כאשר הוא מגלה ממצאים שסותרים את ההנחות השגויות הללו..
    ובכלל יש כמה הצהרות שאוששו מאז צילום הסרטון הזה לכן אני לא רואה בו שום דבר רלוונטי שניתן להשליך על המציאות הנוכחית (בכל זאת עברו קצת יותר מ 11 שנים מאז)
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-06-2011 בשעה 02:39.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אוי ויי,
    איינשטיין מתהפך בקיברו.

אתה בור ועם הארץ, אין לך מושג במדע ואתה לוקח את כל המידע לגבי המדע מהרבנים שכוונתם מלכתחילה

חחח אתה דיי מצחיק.
    בוא ספר לי מה הרקע שלך? מה אתה יודע? יש לך בכלל תעודת בגרות?
    בקיצור כבר לא נעים לי בשבילך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    הבחור הזה הוא בדיחה בקהילה המדעית הוא מעולם לא הציג את הממצאים שיש ברשותו בפני הקהילה מעולם לא פרסם מאמר או מחקר בכתב עת מדעי כזה או אחר..
    ושתבין את המושג סינגולריות (רק המושג לא מבקש ממך להבין את המעמד המדעי שלו) תוכל להתדיין עליו בצורה חופשית..
    עכשיו?

אגב לגבי הסרטונים מוזר שאף אחד פה לא צפה בהם כי אם הייתם משקיעים זמן לצפיה לפחות בסרטון הראשון הייתם מגיעים למסקנה שהם משרתים את הצד של הדת בדיון ולאו דווקא את הצד של המדע..
    בכל מקרה השימוש הרטורי והשגוי של המושג השלם שהוצג ע"י אותם מדענים הוא הבעיה ולא בהכרח חוסר היכולת שלהם להשיב על שאלות מופשטות שגם לדת אין יכולת לענות עליהן מבלי להישמע מעורפלת.

מוסר השכל המדע יכול להסביר יותר ממה שהדת יודעת אבל וזה אבל מהותי בהחלט, אין למדע את כל הידע של היקום (כי אז הוא היה הופך ליומרני כמו הדת) אבל הוא בהחלט שואף ללמוד מהטעויות של עצמו ולתקן אותן כאשר הוא מגלה ממצאים שסותרים את ההנחות השגויות הללו..
    ובכלל יש כמה הצהרות שאוששו מאז צילום הסרטון הזה לכן אני לא רואה בו שום דבר רלוונטי שניתן להשליך על המציאות הנוכחית (בכל זאת עברו קצת יותר מ 11 שנים מאז)
    ראשית הצגת הניסוי שלו לא הופכת אותו לשלי. דבר שני, מעולם לא טענתי שהוא דובר אמת. אמרתי שיש ניסוי כזה ושהמדען הסיני הזה טוען שאם תיקח בבית שתי כוסות מים על אחת תביט כאתה מלא ברגשות חיוביים ועל השנייה כשאתה מלא ברגשות שליליים, כעבור פרק זמן מסויים תבחין בהבדל. זאת לא הוכחה ליהדות כפי שכבר הסברתי, אני משחק את המשחק שלכם. מנסה להראות לכם שאתם יכולים מאוד לטעות.
    דרך אגב, פעם חשבו שכדור הארץ שטוח..
    בברכה,

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

חחח אתה דיי מצחיק.
    בוא ספר לי מה הרקע שלך? מה אתה יודע? יש לך בכלל תעודת בגרות?
    בקיצור כבר לא נעים לי בשבילך.

ראשית הצגת הניסוי שלו לא הופכת אותו לשלי. דבר שני, מעולם לא טענתי שהוא דובר אמת. אמרתי שיש ניסוי כזה ושהמדען הסיני הזה טוען שאם תיקח בבית שתי כוסות מים על אחת תביט כאתה מלא ברגשות חיוביים ועל השנייה כשאתה מלא ברגשות שליליים, כעבור פרק זמן מסויים תבחין בהבדל. זאת לא הוכחה ליהדות כפי שכבר הסברתי, אני משחק את המשחק שלכם. מנסה להראות לכם שאתם יכולים מאוד לטעות.
    דרך אגב, פעם חשבו שכדור הארץ שטוח..
    חחח... מי חשב שכדוה"א שטוח? אנשי הדת.
    מי טען ההפך והוגלה ע"י אנשי הדת? פיתגורס.

לגבי ה"מדען" הסיני (שקיבל את הדיפלומה באינטרנט), הוצעו לו מליון דולר ע"י קרן כלשהי בארה"ב,
    רק אם יאפשר למדענים לבחון את טענותיו במעבדה... נחש אם הוא סירב או לא? שוב - אין לך מושג על מה אתה מדבר.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 19-06-2011 בשעה 17:26.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אוי ויי,
    איינשטיין מתהפך בקיברו.

עכשיו?

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    חחח... מי חשב שכדוה"א שטוח? אנשי הדת.
    מי טען ההפך והוגלה ע"י אנשי הדת? פיתגורס.

לגבי ה"מדען" הסיני (שקיבל את הדיפלומה באינטרנט), הוצעו לו מליון דולר ע"י קרן כלשהי בארה"ב,
    רק אם יאפשר למדענים לבחון את טענותיו במעבדה... נחש אם הוא סירב או לא? שוב - אין לך מושג על מה אתה מדבר.
    http://www.moreshet.co.il/web/shut/shut2.asp?id=127028

קח שתי כוסות מים ותבדוק. לי עוד לא יצא לנסות את זה.

בכל מקרה גם אם כוס אחת תהפוך לצבע אדום והשניה תהפוך לירוק - אתה לא תאמין. גם כי זאת לא הוכחה וגם כי תנסה להישען על הסבר מדעי לתופעה הזאת.
    בברכה,

משתמש מתקדם האוואטר של kingdevilb
    שם פרטי
    דודי
    לייקים
    36
    נקודות
    275
    משפט מחץ
    למות? זה הדבר האחרון שעשה.

כן באמת כמו שאורי אמר שמתי לב שאף אחד טרח לראות את הסירטונים על סמך התגובות.
    המדענים פה מוצגים כטיפשים בלי שום ידע וחסרי ביטחון מה שמטעה מאוד...
    ועדיין ההסברים שלהם נשמעים יותר טובים מהערימת שטויות שאנשי הדת הצליחו לחבר ביחד...
    ותאמינו לי שאם יש לו דוקטוראט הוא יודע טיפה יותר מי זה סירטון הסטה מכוער ושפל...

געו לי בביצה ... if you dare !

גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...

אני לא מאמין שאני יורד לרמה הזאת אבל..
    למען האמת יש לי תואר ראשון במתמטיקה ומספיק קורסים במדעים מדוייקים שהיו גורמים לך לחרבן תותים (בין היתר מכניקה קלאסית ומכניקה קוונטית) ובנוסף סתם כדי לסגור פינה יש לי תעודות במדעי הרוח ביניהם פילוסופיה ופסיכולוגיה
    אה ואם זה לא ברור יש לי תעודת בגרות למען האמת כניראה שגם אם תלמד במשך 24 שנים רצוף אתה לא תגיע למספר היחידות שיש לה בה /=
    קיצור לך תמצא מישהו בליגה שלך להתערות בו כי תיפסת פה על עץ קצת יותר מידי גבוה בשבילך ואם לא תתחיל לרדת אתה עלול ליפול.
    אז שיהיו לך חיים יפים ומלאי הצלחות אולי באחד הימים תמצא את עצמך קורא את הדיון הזה ומבין כמה זה חשוב לפקוח עניים
    חח תסתכל שוב את מי ציטטתי כשאמרתי את זה.
    לא יודע מה איתך אבל לי לא יצא לחרבן תותים בקורס במתמטיקה.
    דרך אגב, אתה התוצאה של לימודי מתמטיקה/פיזיקה וכד' לפני לימוד התורה/עיקרי האמונה.
    בברכה,

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חח תסתכל שוב את מי ציטטתי כשאמרתי את זה.
    לא יודע מה איתך אבל לי לא יצא לחרבן תותים בקורס במתמטיקה.
    דרך אגב, אתה התוצאה של לימודי מתמטיקה/פיזיקה וכד' לפני לימוד התורה/עיקרי האמונה.
    אה כן הייתי אדם דתי עד גיל 18 שכחתי לציין (זאת שוב)

בכל מקרה קבל התנצלות כנה ממני באמת שזה לא היה במקום אני באמת מביע חרטה..
    בכל מקרה בנושא הנדון הדיון שהוצג בסרטונים הללו הוא מסולף ושגוי התשובות שהוצגו הן חלקיות מאוד ואם היה לי את היכולת להביא את שאר התוכנית הייתה לנו אפשרות להשוות מה מול מה..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-06-2011 בשעה 23:49.

אה כן הייתי אדם דתי עד גיל 18 שכחתי לציין (זאת שוב)
    מעניין מה עשית ב 18 שנה האלו. אם היית מתעמק מספיק לא היית מוותר בכזו קלות.
    אבל עזוב אתה מצב הרבה יותר מסובך - אתה חושב שהתואר שלך במתמטיקה/פיזיקה סותר את קיום הקב"ה שברא אותה.
    היית פעם אצל מישהו גדול בתורה ושאלת אותו את כל השאלות שלך במקום להביע את דעתך בפורום אתאיזם?

בכל מקרה, "סוף דבר הכל נשמע, את האלוקים ירא ואת מצוותיו שמור כי זה כל האדם". מקווה שבעזרת ה' לא "ניפגש".
    בברכה,

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מעניין מה עשית ב 18 שנה האלו. אם היית מתעמק מספיק לא היית מוותר בכזו קלות.
    אבל עזוב אתה מצב הרבה יותר מסובך - אתה חושב שהתואר שלך במתמטיקה/פיזיקה סותר את קיום הקב"ה שברא אותה.
    היית פעם אצל מישהו גדול בתורה ושאלת אותו את כל השאלות שלך במקום להביע את דעתך בפורום אתאיזם?

בכל מקרה, "סוף דבר הכל נשמע, את האלוקים ירא ואת מצוותיו שמור כי זה כל האדם". מקווה שבעזרת ה' לא "ניפגש".
    שאלתי יותר שאלות וקיבלתי יותר תשובות מאנשים מאוד גדולים בדת..
    אתה יודע מה הבעיה לא היה סימוכין לא הייתה עקביות כל תשובה הייתה שונה ממשנתה וכל ביאור היה מוזר מהקודם לו..
    אני מאוד רוצה להאמין שאני לא אדם טיפש ולמרות שזה ניראה אחרת אני מאוד רחב אופקים אני מוכן קבל סיטואציה שבה אני טועה ואני אהיה מוכן להביע בפה מלא את הבנתי בטעותי..
    אבל ושוב זה אבל מאוד מהותי אני איני טועה ואני איני מסיק יש מאין אני תוצר של חקירה מתמשכת לכיוון האמת היחידה ולצערי למרות שהייתי מאוד חפץ בכך הדת היא אינה המקום הזה היא מלאה באי דיוקים ופירושים של פירושים שמגיעים לכסות את הפער בין הרצוי למצוי..

אגב לימודי המדע שלי אינם קשורים למצב שלי ואינם קיימים כדי לסתור את הדת בשום צורה הם כלי בידיים שלי להביע את רואות עניי בצורה אובייקטיבית ללא כל משוא פנים וכן מאפשרות לי להציג את המציאות שאני מנתח בצורה הכי הגיונית וחדה שיש ביכולתי להביע במילים..

שאלתי יותר שאלות וקיבלתי יותר תשובות מאנשים מאוד גדולים בדת..
    אתה יודע מה הבעיה לא היה סימוכין לא הייתה עקביות כל תשובה הייתה שונה ממשנתה וכל ביאור היה מוזר מהקודם לו..
    אני מאוד רוצה להאמין שאני לא אדם טיפש ולמרות שזה ניראה אחרת אני מאוד רחב אופקים אני מוכן קבל סיטואציה שבה אני טועה ואני אהיה מוכן להביע בפה מלא את הבנתי בטעותי..
    אבל ושוב זה אבל מאוד מהותי אני איני טועה ואני איני מסיק יש מאין אני תוצר של חקירה מתמשכת לכיוון האמת היחידה ולצערי למרות שהייתי מאוד חפץ בכך הדת היא אינה המקום הזה היא מלאה באי דיוקים ופירושים של פירושים שמגיעים לכסות את הפער בין הרצוי למצוי..

אגב לימודי המדע שלי אינם קשורים למצב שלי ואינם קיימים כדי לסתור את הדת בשום צורה הם כלי בידיים שלי להביע את רואות עניי בצורה אובייקטיבית ללא כל משוא פנים וכן מאפשרות לי להציג את המציאות שאני מנתח בצורה הכי הגיונית וחדה שיש ביכולתי להביע במילים..
    מפתיע. אתה יכול לתת דוגמה לשאלה ששאלת ותשובות שקיבלת שאני אבין יותר טוב את כוונתך?
    בברכה,

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מפתיע. אתה יכול לתת דוגמה לשאלה ששאלת ותשובות שקיבלת שאני אבין יותר טוב את כוונתך?
    שאלה שהעלתי פה לא מזמן 3000 עבריים (בדגש) שזבכו לעגל מוזהב לאחר שניתנה להם הוראה מפורשת מפי האל לא לעשות כן..

שאלה שהעלתי פה לא מזמן 3000 עבריים (בדגש) שזבכו לעגל מוזהב לאחר שניתנה להם הוראה מפורשת מפי האל לא לעשות כן..
    לא רואה בזה קושי, אך אני אמתין לתשובה מלאה יותר ממה שיש לי להציע ואפרסם אותה כאן.
    בברכה,

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,445 | הודעות: 8,151,027 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect