שלום
אני הולך לעדכן את הלוג הזה על כל תובנה חדשה שתהיה לי , כל סט ובעיקרון כל דבר שעולה לי בהקשר לפיקאפ , אני אשמח גם לתובנות שלכם על התובנות שלי ובכללי , כל מה שתרצו להגיד .
מתחיל אותו היום ומקווה שימשך עד שאני יגיע לרמה שאני רוצה להגיע .
קודם כל , דרך החשיבה שלי עבדה עד עכשיו בשתי דרכים , דרך אחת שאומרת פשוט "לך ותזרום" כי זה דיי מה שעשיתי עד שהכרתי את הפיקאפ , וקיבלתי תוצאות דיי ממוצעות ומטה (תכלס , afc ) . והדרך השניה שאומרת "תבין מה שאתה עושה ותפתח את זה" שזה דרך שקיבלתי מהתחום הרוחני (בודהיזם , מדיטציות , פילוסופיה וכאלה) , הדרך השניה יכולה לגרום לך לפעמים לשקוע יותר מידי במחשבות ולכן אני משדרג את השתי הדרכים האלה שלא שוות יותר מידי לדרך שלישית : "לך ותזרום , ותבין מה שאתה עושה ותפתח את זה" . כלומר :אתה יוצא להנות , עד הדרך אתה לומד , מסיק מסקנות ומיישם אותם לפעם הבאה כדי שתגיע לעוד "חומר" שאתה צריך ללמוד
ואחרי שזיינו את השכל ...
קצת תכלס .
________________________________________________________________________________ ________________
יצאתי לפני כמה ימים עם ידידות ושתי חברים , טבעיים , לעיר .
היה צחוקים , שמתי לב שכשאני ליד החברים הטבעיים זה משפיע עליי ממש לטובה והגיים שלי משתפר פלאים , ממש כמו השפעת אלכוהול , וזו גם מסקנה קטנה – אנשים עם ביטחון משרים עלייך ביטחון , לפיכך אם אתה משרה ביטחון - האנשים מסביבך יהיו שופעים ביטחון , ביטחון=הנוחות הכי גדולה שאתה יכול לקבל.
מסתבר שאתה לא צריך להיות 18 כדי לשבת על בירה בפאב, או שהיה לנו מזל ?
אז ישבתי קצת והוצאתי תפלאפון , הסתכלתי על הודעות וזה היה רגע של התבודדות שכזה מכל מה שמסביב , הסתכלתי על שני החברים הטבעיים שלי ומלבד זה שהם סופר דומים מבחינה חיצונית (מרוקאי ותימני , אני עדיין לא מבין למה לא איחדו את העדות האלה) הנונ-ורבל שלהם היה פשוט אחד לאחד , כאילו מתואמים , הסתכלתי עליהם כשהם מדברים עם ידידות ומטרות והגעתי לכמה מסקנות :
-תמיד , תמיד כשהם מדברים עם מישהי הם יוצרים קירבה פיזית גדולה , לא כזאת שתראה קריפית , אבל ממש על הגבול של בין מיני לסוטה . ברגע שהם לא רואים רספטיביות מה"פרטנרית שיחה" הם לוקחים אחורה ופשוט חותכים שיחה וחוזרים לדבר איתה אחרכך , וכמובן שאחר כך היא הרבההה יותר רספטיבית לקרבה (מעורב כאן גם סושיאל פרופ , אבל לא רק , פשוט קרוב רחוק אבל שעובד ממש חזק) .
-לאחד מהם היה חיוך כובש , כזה של כוכב קולנוע , ולשני לא , חיוך רגיל כזה ולא מי יודע מה .. הקטע ששתיהם מחייכים באופן קבוע מעין חיוך כזה .. לא מרוח מידי , אבל חיוך שתמיד יוצר חיוך גם אצל הבחורה שמולם , הקרנת אושר כזו , המסקנה שזה לא קשור ל"כמה החיוך שלך יפה" זה המסר הלא ורבלי של "כיף לי , וגם לך כיף ולכן אין מצב שאת תשבי פה עם פרצוף אדיש לחיוך שלי"
ממש כמו בסירטון הזה של טום קרוז , שימו לב לשניות בין 0:00-0:10
(אגב , הסירטון הזה ישמש אותי גם בהמשך אז תעקבו)
-מהמקום שבו ישבתי , יכולתי לראות את זה רק חלקית , אבל כמעט כל השיחה הם החזיקו קשר עין , וניסיתי את זה גם אחרי זה , זה פשוט משדר אמינות כזו , אצל אדם זר זה יוצר סקרנות ואצל אדם שאתה איתו כבר בשיחה זה פשוט משדר אמינות ונכונות להמשיך שיחה , נסו את זה בעצמכם , אדם שרואה שאתה מסתכל לו בעיניים לא יסובב אליך את הגב ופשוט ילך (אם הוא מכיר אותך כמובן) , גם אם הוא שונא אותך , קודם הוא יוריד את הקשר עין איתך ואז ימצא דרך לעזוב את השיחה , הוא אפילו לא ישים לב שהוא עשה את זה אבל זה פשוט קורה .
-מגע , קינו , אינטנסיבי .. גם על ידידות , בקטע של צחוקים וכאלה ו"סתכלי על ההוא שיושב שם" ומסובב אותה וכאלה , אין מה להוסיף .
ובנוסף גם על ה"ורבל" שלהם שמתי לב למשהו , בקטע הזה הם היו טיפה שונים אבל שידרו אותו עיקרון של שליטה , בטונאליות , במילים , אשכרה מה שאנשים מתארים כ"אלפא" . אחד מהם היה יותר אנרגטי והריץ צחוקים בכל הבר , ולמרות זאת שלט בפריים שלו , והשני היה יותר רגוע קצת , שידר כאילו "הכל בידיים טובות , באנו להירגע ולשחרר לחץ , סטלה "
שוב , לכו לסירטון של טום קרוז למעלה, והפעם תראו את כולו , שימו לב לשליטה שהוא מפגין וממש גורם לכתב שעשה לו את מה שעשה לו לבכות ולהתבייש , זו שליטה , וזה ממש מה שראיתי שם בבר!
ופאק , להסתכל על טבעיים זה כמו לקרוא ספר של אמן פיתוי דגול תוך עשר דקות , אתה לומד הרבה יותר טוב כשאתה בשטח וזה מול העיניים שלך .
עד כאן להיום , אחלה שבוע שיהיה , היום יוצאים להתמסטל (מבירות , איו תקציב פשוט ...) !
![]()

)
) !
ציטוט ההודעה

.