קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 14:49
  2. מה אתם חושבים על האלבום החדש של Inner Action - Liquid Hologram
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 23:26
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:48
  4. [דעה] מה אתם חושבים על Audiotec ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 23:07
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 6 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 76

מה אתם חושבים על המחירים המופקרים של הדרך להשיג רישיון? - עמוד 3

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

אחי אתה בתול נכון?
    ולעניין, לא, אני לא בן 12, כפול מזה.
    ואני פשוט אומר לך עובדות ממישהו מהמשפחה שלי, תעשה עם האינפורמציה הזאת מה שאתה רוצה.
    מצידי אל תאמין.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 08-06-2011 בשעה 11:08.

2. קישורים ממומנים

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

גם עם המיקדמות מס הזה זה לא יוצא 46%
    עזוב אחי באמת יש לך חשיבה של ילד...
    יש למורים משהו כמו 15 טסטים שהם יכולים להגיש תלמידים בחודש
    תכפיל ב400 שהם לוקחים על 10 דקות טסט
    6000 שמכסה לך את כול ההוצאות...
    ו20000 זה ממש הרבה למורה נהיגה שתהיה בעניינים לא משנה כמה הוא קורע את התחת
    נהג מונית שיעבוד 12 שעות ותאמין לי שהם עובדים הרבה יותר ממורי נהיגה
    אם זה אוטו שלהם והם עובדים כמו חמורים הם מביאים את ה9 בלחץ
    ככה שצא מהסרט שאתה חי בוא
    כי הדבר הזה ממש לא אמור להיות ככה ואתה תיראה עוד שזה ישתנה...
    מה גם שהמדינה הבת זונה עוד מסדרת להם את העבודה
    מפעם לפעם אתה שומע שמעלים את השיעורי חובה עוד ועוד
    פעם אנשים היו עושים 15 גג ועוברים כמו גדולים ותאמין לי שאבא שלי נהג לא פחות טוב מכול מורה נהיגה בארץ
    המורה יגיד לך שצריך את כול השיעורים האלה כי רואים שאנשים לא נוהגים טוב
    אבל מה אתה מצפה שמורה נהיגה יגיד...

לייקים
    53
    נקודות
    336

זה מה שהוא אומר...אין סיבה שהוא ישקר לי, אני לא בדקתי את זה בעצמי עם הרו"ח שלו, אבל שוב, הוא לא ישקר לי.
    ומה לעזאזל קשור חשיבה של ילד אתה מוכן להסביר לי? ואיך לך, בן 17, יש מספיק חוצפה לדבר למישהו ככה שגדול ממך בשבע שנים ועבר פי אלף יותר דברים בחיים שלו ממה שעברת?
    בגלל שאני מאמין לבן משפחה אז יש לי חשיבה של ילד?
    אמרתי, לא רוצים להאמין, אל תאמינו...אני לא אתחיל לנתח את למה זה ככה, אבל ככה זה, תעשו עם זה מה שאתם רוצים.
    וכן זה מכובד מה שהוא מרוויח, אני לא אומר שלא, אבל שוב, הוא קורע את התחת בשביל זה ועובד יותר מ 12 שעות.
    והוא לא מגיש אנשים שעושים עד 28 שיעורים, אם הם מוכנים הוא מגיש אותם גם לפני, זה בולשיט.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    זה מה שהוא אומר...אין סיבה שהוא ישקר לי, אני לא בדקתי את זה בעצמי עם הרו"ח שלו, אבל שוב, הוא לא ישקר לי.
    ומה לעזאזל קשור חשיבה של ילד אתה מוכן להסביר לי? ואיך לך, בן 17, יש מספיק חוצפה לדבר למישהו ככה שגדול ממך בשבע שנים ועבר פי אלף יותר דברים בחיים שלו ממה שעברת?
    בגלל שאני מאמין לבן משפחה אז יש לי חשיבה של ילד?
    אמרתי, לא רוצים להאמין, אל תאמינו...אני לא אתחיל לנתח את למה זה ככה, אבל ככה זה, תעשו עם זה מה שאתם רוצים.
    וכן זה מכובד מה שהוא מרוויח, אני לא אומר שלא, אבל שוב, הוא קורע את התחת בשביל זה ועובד יותר מ 12 שעות.
    והוא לא מגיש אנשים שעושים עד 28 שיעורים, אם הם מוכנים הוא מגיש אותם גם לפני, זה בולשיט.
    אם הוא מגיש אותם לפני הוא פראייר
    ואחי שוב אני אומר לך 10000 בחודש לבנאדם בלי השכלה זה משכורת טירוף לא משנה כמה הוא קורע את התחת
    אז פה אתה מדבר איתי על סכומים בכלל בשמיים...
    ואל תעלב בקשר לשטות ההיא
    רק בנושא הזה אתה קצת תמים אבל אפשר להבין למה...

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

הנודד אתה אחלה גבר אבל מה שקרוב משפחתך אמר לך לא הבנת נכון
    אני אומר לך מורה נהיגה לפחות עם ותק של כמה שנים זה אחלה משכורת קופון של מינימום
    10000 בלי להגזים יש קומבינות אל תהיה תמים הכול היום שחור לא עושים
    לרכב תיקון כל שני וחמישי ... בס"כ יש הוצאות אבל לא בצורה משמעותית
    שמקזזת את המשכורת בשליש ... בקיצור מדינה מושחטת !!!

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    הכשרה זה חד פעמי
    מיסים זה בולשיט לעומת הרווח שלהם ואני מדבר על אלה שלא עושים בשחור
    רכב זה גם חד פעמי
    דלק ל40 דקות תחשב כמה זה
    הבלאי זה חלק מהעבודה אין מה לעשות
    והביטוח של המורה נהיגה מתכסה טוב מאוד
    אין מה לעשות אחי לא תצליח לשכנע אותי שהמחירים שלוקחים היום זה לגיטימי
    תחשב לפי שעות נסיעה אם אתה כול כך אוהב להתחשבן ותיראה כמה הרווח שלו עליך כול 10 דקות...
    שיעור של שעה בקצב ממוצע של 30 קמ"ש ( תלמיד מתחיל) זה 30 קילומר קלומר 2 ליטר באוטו חיסכוני. (14)
    אני מבטח את המאזה שלי ב3.5 לשנה ואני בן אדם רגיל, בלי תאונות ושמי שנוסע באוטו יש לו רשיון. אני משער שאצלהם זה יותר בסגנון ה10-12.

כשאני למדתי לנהיגה המורה החליף קלאצ וגלגלים בגלל בלאי (גלגלים פשוטים עולים 400 שקל גלגל, קלאצ תלוי באוטו)

רשיון ללמד נהיגה מחדשים כל שנה, בדיוק כמו כל רשיון הוראה.

תיקח את הסכום תוריד לו ירידת ערך של הרכב וראה שאתה כבר לא נשאר אם הרבה כסף ביד (באוזר ה 6.5 לחודש) מזה תוריד מיסים (הפרט ה"שולי" נע בין 20 ל55 אחוז מהמשכורת החודשית)

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי טוב טוב הגמד צפיה בהודעה
    שיעור של שעה בקצב ממוצע של 30 קמ"ש ( תלמיד מתחיל) זה 30 קילומר קלומר 2 ליטר באוטו חיסכוני. (14)
    אני מבטח את המאזה שלי ב3.5 לשנה ואני בן אדם רגיל, בלי תאונות ושמי שנוסע באוטו יש לו רשיון. אני משער שאצלהם זה יותר בסגנון ה10-12.

כשאני למדתי לנהיגה המורה החליף קלאצ וגלגלים בגלל בלאי (גלגלים פשוטים עולים 400 שקל גלגל, קלאצ תלוי באוטו)

רשיון ללמד נהיגה מחדשים כל שנה, בדיוק כמו כל רשיון הוראה.

תיקח את הסכום תוריד לו ירידת ערך של הרכב וראה שאתה כבר לא נשאר אם הרבה כסף ביד (באוזר ה 6.5 לחודש) מזה תוריד מיסים (הפרט ה"שולי" נע בין 20 ל55 אחוז מהמשכורת החודשית)
    עזוב אתם לא חיים בעולם הזה
    אם זה באמת הייתה כזאת עבודה שאתם מתארים אותה
    המורה שלי לא היה מספר לי איך הוא מנסה לשכנע את הבת שלו שלומדת לתואר שני במנהל עסקים להיות מורת נהיגה ולעבוד בזה כעבודה צדדית
    לא יודע מי מאכיל אתכם בשטויות האלה אבל שתיראו שכמה חוקים ישתנו ניראה איך תדברו
    או שתתחילו לחשב את המשכורת שלהם כ1000-2000 שקל בחודש...

משתמש מתקדם האוואטר של Focused
    לייקים
    22
    נקודות
    154
    משפט מחץ
    מחזור זה לישון עם סדין לבן, לקום עם דגל יפן

תשמע אומנם זה יקר אבל טוב שככה, שזה לא יבוא לאנשים כמובן מאליו שהם ילמדו לתאוריה כמו שצריך שילמדו בכל שיעור כמה שיותר ויגשו לטסט רק כשהם בטוחים שהם עוברים זה מגביר את רמת הבטיחות ותאמין לי שעדיף לשלם בכסף ולא בחיים.....
    כמו שאמרו פה זה גם חד פעמי לא צריך להוציא רשיון כל שנה אז ההוצאות הגדולות זה חד פעמי וזהו....

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי Focused צפיה בהודעה
    תשמע אומנם זה יקר אבל טוב שככה, שזה לא יבוא לאנשים כמובן מאליו שהם ילמדו לתאוריה כמו שצריך שילמדו בכל שיעור כמה שיותר ויגשו לטסט רק כשהם בטוחים שהם עוברים זה מגביר את רמת הבטיחות ותאמין לי שעדיף לשלם בכסף ולא בחיים.....
    כמו שאמרו פה זה גם חד פעמי לא צריך להוציא רשיון כל שנה אז ההוצאות הגדולות זה חד פעמי וזהו....
    מה שיגביר את הבטיחות זה שלא יתייחסו לזה כמו אל נהיגה במטוס
    נהיגה אמור להיות כמו לרכוב על אופניים ולא צריך לעשות מזה יותר מדי טררם רק בגלל שיש תאונות בכבישים או שכמה בני נוער עושים שטויות וישר מפילים את התיק על הלמידה ועל המורים וכול הבולשיט הזה

משתמש מתקדם האוואטר של Focused
    לייקים
    22
    נקודות
    154
    משפט מחץ
    מחזור זה לישון עם סדין לבן, לקום עם דגל יפן

מה שיגביר את הבטיחות זה שלא יתייחסו לזה כמו אל נהיגה במטוס
    נהיגה אמור להיות כמו לרכוב על אופניים ולא צריך לעשות מזה יותר מדי טררם רק בגלל שיש תאונות בכבישים או שכמה בני נוער עושים שטויות וישר מפילים את התיק על הלמידה ועל המורים וכול הבולשיט הזה
    אתה לא יכול להתווכח עם עובדות והנה עובדה שזה עוזר, אם היו מתיחסים לזה כמו שאתה אומר כנהיגה על אופניים מספר התאונות היה גדול מאוד....
    זה עדיין לא כמו ללמוד נהגיה על מטוס אל תדאג וזה גם לא כ"כ קשה להוציא רשיון....
    המטרה היא שהצעירים יבינו שזה לא חרטא ויחשבו פעמיים לפני שיחצו באדום כדי שלא יקבלו שלילה ויצטרכו לעשות את כל התהליך מהתחלה, זה ללא ספק מרתיע ומאיים....

לייקים
    53
    נקודות
    336

אני מסכים איתך שעשו מזה יותר מדי...אבל עם התרבות נהיגה בארץ הזאת אני יכול להבין למה.
    אני יודע שזה לא הפתרון והפתרון הנכון הוא חינוך מגיל צעיר, אבל לך תדבר עם מי שמחליט החלטות במדינה ההפוכה שלנו.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי Focused צפיה בהודעה
    אתה לא יכול להתווכח עם עובדות והנה עובדה שזה עוזר, אם היו מתיחסים לזה כמו שאתה אומר כנהיגה על אופניים מספר התאונות היה גדול מאוד....
    זה עדיין לא כמו ללמוד נהגיה על מטוס אל תדאג וזה גם לא כ"כ קשה להוציא רשיון....
    המטרה היא שהצעירים יבינו שזה לא חרטא ויחשבו פעמיים לפני שיחצו באדום כדי שלא יקבלו שלילה ויצטרכו לעשות את כל התהליך מהתחלה, זה ללא ספק מרתיע ומאיים....
    להקפיד דווקא עם ילדים שגם ככה אחרי זה ישנו את הנהיגה שלהם 360 כמו כול אחד בארץ (תבדוק כמה מהמבוגרים עושים את הדברים הבסיסיים ביותר כמו עצירה מוחלטת בעצור) זה לא הפתרון כול עניין הכספים סתם מלחיץ ומנסיון אני יודע שהוא גורם לך לנסוע הרבה פחות טוב ממה שאתה יכול
    אז אל תמכור לי את הבולשיט הזה שזה הפתרון כי זה ממש לא אני מכיר כמה אנשים שעברו איזה טסט 4-5 ולא היה להם שום שמץ של ידיעה בנהיגה הם נסעו על הפנים והבוחן העביר אותם רק מרחמים ואחרי זה אפילו אחרי שהם סיימו את המלווה הם נסעו עם איזה מישהו שבוע שבועיים
    ועכשיו אין לך מילה להגיד על הנהיגה שלהם
    קיצר זה שחיטה וכסף לא אמור להוות גורם מרתיע בנהיגה מה שקורה היום
    לך תגיד לאמריקאים שהם צריכים לשלם שקל על דבר בסיסי כמו נהיגה והם יזרקו לך נעל בפנים
    קל להפיל הכול על תאונות של בני נוער טיפשים על סמים קלים אבל זה לא דרך וזה שאנחנו עם פראייר לא אומר שצריך להמשיך ככה
    ויש כבר כמה שלא מסכימים עם מה שהולך פה במדינה (ראה חרם צרכנים על הקוטג')
    פלאפונים, מכוניות, דלק, אי אפשר להמשיך ככה

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

חוץ מהמחירים של הטסטים עצמם יחד עם האגרה, העלויות האחרות עוד אפשר להבין אותם.
    וגם בדיקת ראייה, פאקינג 50 ש"ח על איזה רוסיה עם מכונה מטומטמת אומרת לך להקריא כמה מספרים וחותמת לך על הטופס ירוק.

100 ש"ח למורה- מעורב כאן ביטוח על מי שלומד, דלק, משכורת לנהג.
    תיאוריה 44 ש"ח- אין מה לעשות זה לא מסטיק שאפשר לקנות 10 שקל, זה כדי שאנשים שבאמת למדו יבואו ויעשו, ולא סתם אנשים שעל הדרך באו לעשות.
    נערך לאחרונה על ידי A.L; 15-06-2011 בשעה 20:52.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    חוץ מהמחירים של הטסטים עצמם יחד עם האגרה, העלויות האחרות עוד אפשר להבין אותם.
    וגם בדיקת ראייה, פאקינג 50 ש"ח על איזה רוסיה עם מכונה מטומטמת אומרת לך להקריא כמה מספרים וחותמת לך על הטופס ירוק.

100 ש"ח למורה- מעורב כאן ביטוח על מי שלומד, דלק, משכורת לנהג.
    תיאוריה 44 ש"ח- אין מה לעשות זה לא מסטיק שאפשר לקנות 10 שקל, זה כדי שאנשים שבאמת למדו יבואו ויעשו, ולא סתם אנשים שעל הדרך באו לעשות.
    תאוריה זה עוד הדבר היחידי שאני קצת יכול להצדיק בכול זאת הם מביאים לך את הדף עם התשובות...
    עדיין תחשב זה יוצא משכורת מטורפת

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

להקפיד דווקא עם ילדים שגם ככה אחרי זה ישנו את הנהיגה שלהם 360 כמו כול אחד בארץ (תבדוק כמה מהמבוגרים עושים את הדברים הבסיסיים ביותר כמו עצירה מוחלטת בעצור) זה לא הפתרון כול עניין הכספים סתם מלחיץ ומנסיון אני יודע שהוא גורם לך לנסוע הרבה פחות טוב ממה שאתה יכול
    אז אל תמכור לי את הבולשיט הזה שזה הפתרון כי זה ממש לא אני מכיר כמה אנשים שעברו איזה טסט 4-5 ולא היה להם שום שמץ של ידיעה בנהיגה הם נסעו על הפנים והבוחן העביר אותם רק מרחמים ואחרי זה אפילו אחרי שהם סיימו את המלווה הם נסעו עם איזה מישהו שבוע שבועיים
    ועכשיו אין לך מילה להגיד על הנהיגה שלהם
    קיצר זה שחיטה וכסף לא אמור להוות גורם מרתיע בנהיגה מה שקורה היום
    לך תגיד לאמריקאים שהם צריכים לשלם שקל על דבר בסיסי כמו נהיגה והם יזרקו לך נעל בפנים
    קל להפיל הכול על תאונות של בני נוער טיפשים על סמים קלים אבל זה לא דרך וזה שאנחנו עם פראייר לא אומר שצריך להמשיך ככה
    ויש כבר כמה שלא מסכימים עם מה שהולך פה במדינה (ראה חרם צרכנים על הקוטג')
    פלאפונים, מכוניות, דלק, אי אפשר להמשיך ככה
    צודק ללא ספק ... ביננו אחרי שקיבלת תרישיון אתה לא באמת שם על החוקים וזו בעיה חמורה
    הבעיה היותר גדולה שאנחנו רק יודעים לומר ולהתלונן אבל בפועל אנחנו לא עושים משהו באמת
    כדי לשנות את המגמה ולפי דעתי להיפך אחרי שבן אדם הוציא כ"כ הרבה כסף הוא מרגיש כאילו
    מותר לו לעשות מה שבא לו בטענה של : " ראבק 3000 ש"ח הלך (במקרה הטוב) תן להתפרע
    לעשות צלחות,קיקים וכו' ... הפתרון הוא לא כסף !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,123 | הודעות: 8,201,716 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect