אני וחברה שלי כבר לא בייחד
עזבה אותי - כואב לי רצח, וזהו אין יותר מידי מה לספר - פרקתי
אני וחברה שלי כבר לא בייחד
עזבה אותי - כואב לי רצח, וזהו אין יותר מידי מה לספר - פרקתי
|
|
אני באמת רוצה לעודד אותך אבל אני עכשיו בדיכאון על סטוץ של לילה שנגמר אז מי אני שאנחם...
פרידות אחי, כמעט שום דבר שנאמר לך לא יעזור... אתה עכשיו עמוק בבוץ, אני רק יכול להגיד לך שאסור לך להתפרק ככה אחי, יש'ך חיים לחיות ואתה יכול לחיות בעבר...
אני יכול רק להגיד שלא טוב עכשיו, ונכון, אבל זה הדבר האחרון שיסמן את הסוף, יש כאלה שמחברים בין לא טוב לסוף... זהו נגמר, אין, התשובה בקצר, לא נכון! זה לא הסוף!
התשובה בארוך, שאם עדיין לא טוב אז זה לא הסוף, ואם לא שרדת איתה, כנראה שזה לטובה בצורה כזו או אחרת, ושהחצי השני שלך עדיין מסתובב לו בעולם, אתה רק צריך למצא אותו!
בהצלחה אחי, מצטער לשמוע...
מעניית אותי הסיבה שבגללה היא נפרדה ממך אחרי ארבע שנים, מניסיון זה בדרך כלל שאהבה דעכה...בכל מקרה ככל שפחות תחשוב על זה ככה אתה תעבור הלאה מהר יותר.
The Pod
כן זה כואב, אבל על כל דבר מתגברים בחיים הזמן עובר והכל דועך.
גם אותי מעניינית הסיבה שהיא עזבה אותך כי הרי 4 שנים זה לא משחק.
יכול להיות שאהבתה דעכה והיא רוצה להתחיל משהו חדש בחיים, אל תתן לזה למוטט אותך תמשיך הלאה בכל הכוח.
חח אופס,לא ראיתי.
חבל מאוד שאהבה לא יכולה לנצח את הדת \:
מה זה משנה אם אתה דתי והיא לא?אתה שומר מסורת,בחגים אתה הולך לבית כנסת(גם אם אתה לא מאמין) עושה קידוש בימי שישי.
אני בטוח שאתה גם לא מחפש לאכול שרימפסים וחזירים וכל החרא הזה.
כל כך משנה לה אם אתה תשמור שבת או לא?מקסימום תשתדל לכבד אותה יתר על המידה,ולהשתדל לא לספר לה עד כמה אלוהים יצא איתך זבל
עריכה: איפה היתה הדעה שלה כל ה-4 שנים האלה? \:
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 22-06-2011 בשעה 16:26.
2011 - עדיין יש דת בעולם. והנה - זה פוגע בנו בעוד צורה.
מה לעשות![]()
ממש עצוב לי לשמוע דרור,
אולי תרצה לשתף מה גרם לה להגיע לתובנה הזאת בדיוק עכשיו, אחרי ארבע שנים?
זה בדיוק מה שאמא שלי אמרה, ואמא שלי היא לא מהגברות המגונדרות שחיות בסרט
אבא שלי מת שהייתי בן 5 היא יודעת בדיוק מה זה אהבה ומה היא שווה,
ו - וואלה, אפילו היא אמרה שזה לא היה אמור להפריע לקשר,
זה לא מחסום או מעצור, זה נקל, זה בעיה לא יותר מזה
וואלה, אותי דווקא מעניין לנהל חיים עם מישהי דתייה
שבבית שלי יהיו את כל האפשרויות
בשנה האחרונה רק גיליתי והתחלתי לחיות חיים לא דתיים
כמובן שלא שמרתי שבת הרבהה מאוד זמן כנ"ל גם להניח תפילין - לאט לאט התרחקתי
ולאט לאט דיברנו
ולא דיברנו מספיק על זה, לא מספיק דיברנו על הבעיה הזאת - והיא עזבה אותי בלי לדבר יותר מדי על הבעיה הזאת
לא פייר
סתם שאלה, בת כמה היא? וניסית לדבר איתה אחרי מה שהיא החליטה? לנסות לדבר איתה ולהכניס בה קצת היגיון?
ואם הדת עד כדי כך חשובה לה שהיא מוכנה לזרוק אהבה בתמורה אז כנראה שהיא לא העריכה את האהבה מספיק או שהיא באמת לא מתאימה לך כי זה מעיד משהו עליה (קצת קיצונית מדי לפי דעתי בדעות שלה עם הדת).
במיוחד אם אתה מתחיל יותר להתרחק מהדת.
זה לא קל ולא פייר ולא כיף זה נכון, אבל בתכלס לפי דעתי זה היה לטובה ועדיף עכשיו מאשר מאוחר יותר...
אני לא יודע באמת מה היו טיב היחסים ביניכם ואני גם לא מתיימר לדעת, אבל אם כל כך מהר היא ויתרה על מה שהיה ביניכם כנראה שמשהו שם לא היה תקין (אני מאמין שזה משהו שקשור בה).
בכל מקרה, זה לא סוף העולם אחי, אני יודע שזה מבאס, אבל החיים ממשיכים ואני לא חושב שיש טעם לחזור ולהיות איתה ביחד אם זה לא מתאים לה.
אתה בן אדם מיוחד עם אופי טוב ואני בטוח שלא תהיה לך בעיה להכיר בחורות אחרות וטובות שכן יעריכו את האהבה שיש לך לתת ואת כל שאר הדברים הטובים שיש בך.
לא חסרות בחורות שהן אחלה ונחמדות.
מה שכן, נראה לי שאתה עכשיו צריך תקופה כזאת לרענן ולנקות את הראש קצת אחרי זה, אני אומר לך כי גם אני כרגע עם החברה שלי 4 שנים ומשהו ופתאום לדמיין את החיים בלעדיה זה קצת מוזר.
תצא ותבלה ותחגוג עם החברים שלך...אתה גם עוד לא הרבה זמן משתחרר נכון?
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 22-06-2011 בשעה 21:36.
יא אללה,
דרור יא גיבור.
אני מקווה שתעבור את זה יא לוחם.
One Shot - One Kill