קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה דחופה| בעיה בכניסה לאתרים.
    על ידי Acid-Boy בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2006, 16:29
  2. [קונה] עזרה בפתירת אלגוריתם בשפת #C | נק' תציעו
    על ידי Haim בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-11-2006, 14:53
  3. [קונה] עזרה בביטורנט בעיה טכנית 10 נק'
    על ידי Tiger בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-05-2006, 16:48
  4. [עזרה] פיתרון בעיה בגיאומטריה.
    על ידי Jacoby בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-03-2006, 12:46
  5. עזרה דחוף!!! בעיה בדרייבר של הקול
    על ידי wallaman בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 19:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

עזרה בפתירת בעיה

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

ברירת מחדל עזרה בפתירת בעיה

שלום לכולם,

לאחר כמה ימים של הכרות עם בנות חדשות, עליתי על הבעיה החדשה שלי - הפיתוי.
    אני מכיר את הבנות ויוצר נוחות, אבל תקוע בשלב הזה, שלא הנוחות, הצחוקים, והחוסר תשוקה ומיניות

בנות שאני מכיר לרוב גם לא שואלות לשמי - זה דבר שאני רוצה לתקן כמה שיותר מהר, כי זה מראה IOD דיי גדול
    למרות שהם לא שואלות מה השם שלי, השפת גוף שלהן מראה עניין והן צוחקות ממה שאני אומר ומדברו איתי...

אז השאלה הראשונה שלי היא - כיצד להגיע למצב שהן שואלות את השם שלי ? זה דיי חשוב לי

עכשיו לעניין של הפיתוי - דוגמא אחת של חוסר הצלחה בפיתוי הייתה היום
    קבעתי עם 2 בנות, שנחשבות לבנות הכי "זולות" באזור שלי, ללכת לים ולישון שם
    חבר שלי היה אמור להצטרף, אבל בסוף הצטרפו חוץ ממנו עוד 2, שלדעתי דיי הרסו לי (מידיי פעם זרקו הערות כמו "אתה חם היום" "יאללה אחי תקוף" ליד הבנות וזה אני חושב שדיי דפק אותי)
    בכל מקרה, הגעתי למצב של מגע איתי, אבל אני מרגיש שאני לא יודע כיצד לפתות, אני לא יודע מה ייגרום להם להיות מהופנטות ולהתעסק רק בי

תשומת הלב לא כ"כ אליי רוב הזמן, וכשהיא כן עליי זה לצחוקים ולא מעבר לזה
    אני רוצה לשבור את המצב הזה ולעבור לשלב הבא, רק ככה אני אוכל לסגור...

אשמח לעצות וטיפים מהקוראים, שאולי לשם שינוי הפעם לא רק יקראו את הפוסט, אלא גם יגיבו ויאמרו את דעתם בנושא

מצפה לתגובות מכם, תודה מראש

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    שלום לכולם,

לאחר כמה ימים של הכרות עם בנות חדשות, עליתי על הבעיה החדשה שלי - הפיתוי.
    אני מכיר את הבנות ויוצר נוחות, אבל תקוע בשלב הזה, שלא הנוחות, הצחוקים, והחוסר תשוקה ומיניות

בנות שאני מכיר לרוב גם לא שואלות לשמי - זה דבר שאני רוצה לתקן כמה שיותר מהר, כי זה מראה IOD דיי גדול
    למרות שהם לא שואלות מה השם שלי, השפת גוף שלהן מראה עניין והן צוחקות ממה שאני אומר ומדברו איתי...

אז השאלה הראשונה שלי היא - כיצד להגיע למצב שהן שואלות את השם שלי ? זה דיי חשוב לי

עכשיו לעניין של הפיתוי - דוגמא אחת של חוסר הצלחה בפיתוי הייתה היום
    קבעתי עם 2 בנות, שנחשבות לבנות הכי "זולות" באזור שלי, ללכת לים ולישון שם
    חבר שלי היה אמור להצטרף, אבל בסוף הצטרפו חוץ ממנו עוד 2, שלדעתי דיי הרסו לי (מידיי פעם זרקו הערות כמו "אתה חם היום" "יאללה אחי תקוף" ליד הבנות וזה אני חושב שדיי דפק אותי)
    בכל מקרה, הגעתי למצב של מגע איתי, אבל אני מרגיש שאני לא יודע כיצד לפתות, אני לא יודע מה ייגרום להם להיות מהופנטות ולהתעסק רק בי

תשומת הלב לא כ"כ אליי רוב הזמן, וכשהיא כן עליי זה לצחוקים ולא מעבר לזה
    אני רוצה לשבור את המצב הזה ולעבור לשלב הבא, רק ככה אני אוכל לסגור...

אשמח לעצות וטיפים מהקוראים, שאולי לשם שינוי הפעם לא רק יקראו את הפוסט, אלא גם יגיבו ויאמרו את דעתם בנושא

מצפה לתגובות מכם, תודה מראש
    היי,
    אתה חייב לקרוא יותר על Inner Game ( מוזמן לבלוג שלי - לינק בחתימה ) .
    ברגע שהם מצליחים להוריד לך את הסטייט כל כך מהר כי הם אמרו לך "תתקוף אותה " ליד הבחורה, אתה יוצא בן אדם מאד חלש.

ובקשר לשם שלך, זה לא מעניין אף אחד :] מה זה שם? תגית שההורים הדביקו לך. למה שהן ישאלו על זה?
    וזה לא IOD אם יש שאלות אחרות במקום כמו מאיפה אתה או IOI אחרים, אבל היא לא חייבת לתת לך את כל הIOI שיש.

שלח לי מייל ל Xanax@pickuphome.com יש לי עוד המון להרחיב בנושא אני פשוט בדרך החוצה, אגיב לך שם.

בהצלחה

אם אני לא שואל לשמן של בנות, או אפילו בנים, זה לרב משום שאני לא חושב שאראה אותן שוב, אז פשוט לא מעניין אותי כי יש לי הרבה שמות לזכור גם בלעדי החד פעמיות הללו..

לכן מה שאתה צריך לעשות זה לדאוג לכך שהן ירגישו שהן היו שמחות להיתקל בך שוב ביום מן הימים, וזה כבר יוביל לשאלת השם שלך

חוצמזה, אפשר בהכרות להגיד "שלום, מה שמך?" ובתגובה היתה היתה שואלת גם היא לשמך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

דבר ראשון, תודה רבה על התגובות המהירות

לגביי האינר גיים - קראתי כבר מספיק, אני חושב שהתגובה שלך עשתה את העבודה ואני אדע כיצד להגיב פעם הבאה כדי להראות שאני כן חזק. בעקרון התגובה שלי הייתה התעלמות או צחוק ממה שהם אמרו, וככה ניסיתי להשאר בסטייט שלי...

לגביי השם - כשאתם סוגרים KC, אתם לא יודעים את השם של הבחורה? זה נראה לי דיי מוזר...
    בכל מקרה, אני אשתדל להמשיך עם הקו הזה

הנה, כתבתי דוגמאות לסטים שפתחתי והייתה בהם את הבעיה הזאת

1.הייתי עם חברים בים, ואז פגשנו עוד אנשים שאנחנו מכירים והתיישבנו איתם. הייתה שם HB8 חמודה רוסייה כזאת והתחלנו לדבר וזיהיתי IOIs בהתחלה ממנה. זה היה השלב של המשיכה שעברתי בהצלחה.
    אחרי זה רק צחקנו והמשכנו לדבר כל החבורה (זה לא שדיברנו רק אני והיא) ואני וה-2 חברים שהיו איתי מקודם כבר נכנסו למים וזה ויצאנו וחזרנו לדבר עם כולם...
    המשכנו לדבר ונשארתי בשלב הנוחות כי לא ידעתי מה לעשות כדי ליצור פיתוי, מה גם שלבסוף הבנתי שלבחורה יש חבר, אז כל ניסיונות הגברת הקינו שלי לא צלחו...
    בכל מקרה, המצב שהיה זה שיחות רגילות כאלה בין ידידים עם בחורה שרק הכרתי, מה שלא צריך להיות כ"כ הרבה זמן, וזה מה שקרה

2. אתמול קבעתי בפייסבוק עם 2 בנות שראיתי רק פעם אחת בחיים שלי לנסוע לים, ועוד חבר אחד הצטרף ואחרי עוד 2 נדחפו. זה היה בלילה והייתי אמור להיות שם איתם ועם עוד חבר ככה שזה הסידור המושלם.
    את הבנות האלה אני כבר מכיר אבל הייתי צריך בכל מקרה ליצור משיכה על ההתחלה, מה שהיה חסר לטעמי, אבל הנוחות הגיעה ממש מהר והייתה טובה. אני מרגיש שזה השלב שאני הכי טוב בו.
    בכל מקרה, לא משכתי אותן כ"כ, הנוחות נוצרה ומשם לא ידעתי מה לעשות כדי לפתות...
    רק ישבנו בים והם דיברנו בינם לבין עצמם והAFCים שנדחפו היו ממש בטאות והרסו לי ת'SP אז אני יכול לשער שזה גם אחד מהגורמים לכישלון במקרה זה

בכל מקרה, הבעיה הכללית שלי היא שאני מגיע לשיחה, המשיכה שאני יוצר לא מספיקה (היא לא שואלת לשמי, לא מרוכזת רק בי וכו') ואני נשאר בשלב הנוחות כי אין לי מושג איך ליצור משיכה

אני אשמח לכל טיפ, דעה ומקור מידע שיש לכם להביא לי כדי לשפר את שלב הפיתוי (לצורך הבהרה - השלב שבו עוברים משיחת חולין למגע יותר אינטימי ומשם לנשיקה - לפני הנשיקה הראשונה נגיד)
    ובנוסף לשלב הזה הייתי רוצה עזרה בנושא המשיכה - שאני אצליח לגרום לבנות להתעניין בי ולהיות "מהופנטות" בשיחה איתי

תודה מראש

בגגל שאני מתורבת מנומס ונעים הליכות אני לרב יודע את שמן
    אם כי קרו מקרים בהם הספקתי לשכוח
    וזו מחמת, כמו שאמרתי, חוסר עניין כי אני לא אטרח לזכור אותו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ולגביי שאר ההודעה, יש לך מה לומר לי? חחח

אם תהפנט אותה היא תתרכז רק בך.
    עכשיו ברצינות, אם לא תחשוב על כמה שאתה רוצה להיות מרכז העיניינים והשיחה ועל איך להיות כזה, ופשוט תיהיה בולט ובעל ביטחון עצמי אתה תיהיה כזה שהבנות יתרכזו בו.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

לא כזה היה חשוב לי שהיא תשאל לשמי כמו שאתה מציג את זה.
    אבל אתה יכול לעשות מה שאני עושה לפעמים. קורה מצבים שאנחנו מדברים ואז
    משום מקום ובלי כל כך הרבה קשר, אני אומר משהו בסגנון של: "..רגע, איך קוראים לך, דיברנו כל כך הרבה
    ואפילו לא הכרנו". זה גם תירוץ, בגלל שאז אני בדרך כלל גם לוחץ לה את היד ומגניב נשיקה על הלחי, ואז מסמן
    לה עם האצבע על הלחי שלי להחזיר טובה.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

מתח מיני זה הפתרון לכל בעיותך.(בפיתוי)
    בקשר לשם אם אתה רוצה שיתענינו בך ובעצם ישקיעו בך בשיחה אתה צריך להשקיע בהם ולהתעניין בהם(לדוגמא לשאול אותם איך קוראים להם) או שיהיה לך פשוט SP מספיק גדול ואז כבר ידעו מי אתה.
    בקשר לזה שעשו לך הוא חם היום והשטויות האלה זה לא אמור לשנות לך את הסטייט.
    עם כבר קח את זה כיתרון לכיוון שלך ובעצם לפריים שלך.
    לדוגמא:הוא חםםם.
    אתה:ואללה חום אימים פה רק שלא נשרף איזה מזל שיש ל-X קרם הגנה.
    רואים עליך שיש לך כשרון למרוח חסר לך את עושה אותי לאבנה.
    הוא:יאללה לך תתקוףף.
    אתה:חחחחח וואי אחי צריך לארגן מתישהו איזה ערב אומנויות לחימה רק מכות מקווה יש לך מגנים.
    וכדי להצליח עם בנות אתה לא צריך ליהיות מרכז העניינים זה בולשיט.
    אתה צריך ליהיות חלק מהקבוצה וליצור מתח מיני עם המטרה.
    וכדי ליהיות מרכז העיניינים אתה לא צריך לנסות ליהיות שם כי אז אתה יוצא שתלטן.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 22-06-2011 בשעה 23:06.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני אחדד את השאלות שלי כדי שתוכלו לעזור לי:

איך למנוע רגעיי שקט? איך להתאמן על שיחה עם בחורה שהרגע הכרתי, כדי שהשיחה תיהיה מרובת נושאים מעניינים ותגרום לבחורה להמשיך לדבר?
    יצירת מתח מיני אני יודע, אבל הרבה פעמים קשה לי ליצור את זה אם אני עם עוד אנשים בסט....

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect