מישו יכול להביא לי אתר הורדות שמרוויחים ממנו הרבה.
תודה
מישו יכול להביא לי אתר הורדות שמרוויחים ממנו הרבה.
תודה
|
|
הייתי ממליץ לך להסתכל באשכול הזה ולבחור את האתר שמתאים לך:
רייטים של אתרי העלאות
אני רוצה לעלות קבצים ולפרסם בח"ול // ישראל
חכם גדול שאלתי איזה אתר עדיף בשביל מה פתחתי את האשכול הזה?
כל אחד יגיד לך להירשם תחתיות,כל אחד יגיד לך שהאתר שהוא נרשם דרכו הוא הכי טוב,יפציצו אותך בהודעות פרטיות במשך היום.
פשוט תכנס ותראה מה אתה מעדיף אף אחד לא יכול להגיד לך מה טוב בשבילך,יש סיקורים מפורטים מאוד עם יתרונות וחסרונות,ובנוסף לא נתת מהירות אינטרנט שלך,לא רשמת אם יש לך טראקר טוב ואתה יכול לעלות לאתר עם אפשרות לטורנט או שאתה בכלל לא יודע מה זה טראקר ואתה בקטע של הורדות ישירות.
פשוט תרשום לך על דף תדברים האלה ועוד כמה וכנס לפורום הזמנות ותראה סיקורים מעולים ותבחר מה שאתה רוצה.
כמו שעומרי אמר, בתת פורום הזמנות יש על:
Easy-Share Filekeen Wupload Shareflare PyramidFiles ואלה בדף הראשון, אם תדפדף תמצא עוד.
הכי טוב uploading
רייטים שווים לכל המדינות
נערך לאחרונה על ידי tיבגניt; 23-06-2011 בשעה 18:45.
חיחי.
ProNati ביקש מהם להעיף את המפנה שלו ( אז אם אתה משיג מופנה מעולה והאתר מעיף לך אותו לאתר אין כבוד ).
ProNati שיקר לאנשים שהתכנים שהוא העלה בשפות שונות.
ProNati שיקר לאנשים בשביל שיקנו ממנו פרימיומים.
ProNati מעפן.
רוצה עוד נימוקים? יש לי תגובה עם כולם. תחפש אותה אם בא לך, או שתמשיך לחשוב שהוא "מלך" ושזה שרת טוב.
ומה אכפת לך שאתה לא מוריד ממנו? מי שמוריד ממך כן מוריד ממנו, ולהוריד על 40 קב"ש זה ממש לא כיף. אנשים כמוך חושבים שרק הם חשובים, אם תפרסם בשרת נורמאלי יהיו לך יותר הורדות.
נערך לאחרונה על ידי Uploadin; 23-06-2011 בשעה 18:57.
1.למה 40 קב"ש? לי אין שם פרימיום וזה מוריד לי על 200-250 שזה מצוין
2.אני משתמש גם ב hotfile לא מזמן המליצו לי פה עליו ואני לא מקבל כל כך הרבה הורדות
3.אני לא חושב שפרונטי הוא מלך ולא אכפת לי כמה הוא הרוויח
ראיתי שהוא פרסם הרבה הוחכות תשלום אז סתם ציינתי אותו כדוגמא לכך שאפשר להרוויח אחלה באתר הזה