ראיתי בזמן האחרון אנשים ששואלים על כפיפות בטן עם זה מחטב את הבטן או כל תרגיל אחר .
אני צריך להגיד במילה אחת = לא. שום תרגיל לא מחטב שום מקום.
ראיתי בזמן האחרון אנשים ששואלים על כפיפות בטן עם זה מחטב את הבטן או כל תרגיל אחר .
אני צריך להגיד במילה אחת = לא. שום תרגיל לא מחטב שום מקום.
מוכר הזמנות לטורנט לייץ'
קונה משתמש/גיפט למשחק sanctum
|
|
במילה אחת: שטויות!!!
מאיפה הבאת את השטות הזאת?
ראיתי בהמון פורומים המון ליצנים שאומרים שתרגילי בטן מחטבים את הבטן..
מוכר הזמנות לטורנט לייץ'
קונה משתמש/גיפט למשחק sanctum
החיטוב נעשה על ידי אימון אירובי בלבד, הורדת קלוריות. כמובן שאפשר גם להעלות את יחס השריר - שמון על ידי העלאת כמות השריר אבל זה דורש המון זמן, המוווווווווווווווווון זמן!
מה לא?
כן! אני צודק, אתה טועה. תזונה זה חשוב אבל חייבים אימונים אירוביים כדי לחטב את הגוף. תרגילים רגילים יעלו את מסת השריר, אימון אירובי מוריד את אחוז השומן.
לחיטוב צריך אחוז שומן יחסית נמוך בגוף. זה ממש קשה להשגה על ידי עבודה רק על מסת שריר - תרגילי כח ולכן הרבה יותר פשוט ונח זה לעשות אימון אירובי.
ומה עם מנוחה?
אין לזה חלוקה מדוייקת, הכל יחסי, אתה מתאמן יותר, אתה צריך יותר מנוחה, ויותר תזונה. בלי כל המרכיבים האלה אי אפשר לפתח גוף !
והקטע של כפיפות בטן זה אימון לשרירי הבטן, והגדלת שרירי הבטן, זה לא אירובי, האירובי מוריד אחוזי שומן, ואז אפשר לראות יותר את הריבועים שפתחת על ידי כפיפות בטן.
איך אתם מגזימים.
בוא אני אשאל אתכם שאלה כמו ילד קטן:
אם לי בא עכשיו שיהיו לי ריבועים בבטן, ואני ילד רזה, תוך 4-5 חודשים או אפילו פחות אני יכול להשיג את זה אם אני משקיע ועוזר עם תזונה.
תקנו אותי אם אני טועה...
אני חושב שאפילו פחות מ3 חודשים...
מה זה אימונים? אימונים שמסתמכים על משקל גוף זה צחוק, אתה מתעלה על זה תוך כמה שבועות, ואז ההתפתחות שלך נעצרת, והתוצאות שתראה הן מזעריות או אפילו בכלל לא.
תעשו דליפט, סקוואט וכו' שגורמים ללחץ בכל הגוף ואז תראו מה זה שרירי בטן.
ו-Tiesto זה שהוא רזה לא אומר שהוא לא צריך תזונה בכלל, השריר מתפתח על ידי מנוחה, ועל ידי חלבוניםף פחמימות שומנים וכו', אם תתאמן ולא תאכל סדיר התוצאות שתראה הן מזעריות, אז אל תזרוק שטויות לאויר.
וואו, הנושא פה התפתח לכאלו שטויות...
1 - ריבועים קשורים לאחוז שומן נמוך
2 - חיטוב זה הורדה של שומנים\הבלטה של שרירים
3 - כל פעולה שאתה עושה גם כשאתה יושב כל עוד הלב פועם, הגוף שורף קלוריות.
4 - אימוני משקולות מגדילים\מחזקים את השריר - קשור לתזונה ואימון נכון
5 - אם תרוץ כל היום ותוך כדי זה תאכל לאפות עם שווארמה, אתה תהיה שמן, כדי להרזות חוק מס' 1 זה תזונה נכונה ומאזן קלורי שלילי ז"א שאתה יכול להרזות גם אם תשב כל היום ולא תעשה כלום - אבל, זה לא תורם הרבה, עדיף להמשיך לשרוף קלוריות גם בספורט שהוא יותר בריא לגוף וגם לאכול ולהזין את הגוף בויטמינים וכו'...
שבת שלום