נכתב במקור על ידי GreenPoison תתחדש תודה גבר. נכתב במקור על ידי _יעל_ תתרום נקודות לאתגרים במקום לבזבז אותן ככה! אם הייתי מנהל הייתי תורם אותם
נערך לאחרונה על ידי VanGogh; 26-06-2011 בשעה 01:08.
נכתב במקור על ידי Shinx אני לא משנה יותר ניק בחיים למה אביב מנסה לגנוב לי אותו חח למה מה הניק שלך אומר?
למה אתה מבזבז כול כך הרבה נקודות? לא חבל?
נכתב במקור על ידי GreenPoison למה אתה מבזבז כול כך הרבה נקודות? לא חבל? לא אחי חיים רק פעם אחת
נכתב במקור על ידי קהלני אם הייתי מנהל הייתי תורם אותם חחחחחחחחח איזה חרא אתה חחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי GreenPoison חחחחחחחחח איזה חרא אתה חחחחחחחחחחחחחחחחח אני רק אומר את האמת אחי
נכתב במקור על ידי קהלני לא אחי חיים רק פעם אחת אומרים את זה על סגריות / אלכוהול / עגילים / תסרוקות ... אבל על נקודות? חחחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou אומרים את זה על סגריות / אלכוהול / עגילים / תסרוקות ... אבל על נקודות? חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........
נכתב במקור על ידי MeAndYou אומרים את זה על סגריות / אלכוהול / עגילים / תסרוקות ... אבל על נקודות? חחחחח באמת נסחף קצת...
נכתב במקור על ידי MeAndYou אומרים את זה על סגריות / אלכוהול / עגילים / תסרוקות ... אבל על נקודות? חחחחח או על כסף................ אבל בעיקרון אתה יודע משהו? הזנחנו את הביצים שלנו כנסוווווו-
נכתב במקור על ידי MeAndYou חח למה מה הניק שלך אומר? זה שם של פוקימון
נכתב במקור על ידי _AnGi_ באמת נסחף קצת... אני אוהב להיסחף...
נכתב במקור על ידי קהלני אני אוהב להיסחף... אז מה שעושה טוב... תתפרע...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אז מה שעושה טוב... תתפרע... הינה אני מתפרעה...
נכתב במקור על ידי קהלני הינה אני מתפרעה... וואו... אתה אוהב לעשות טוב לאחרים אהה.. רק שישאר לך משהו...
חוקי הפורום