שלום,אז שברתי תרגל... ואני יכול להתאמן רק בבית
עכישו אני יכול לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן וזה.
אז אני שואל כמה לעשות ביום וכל כמה זמן
לחלק את זה לסטים או משהו כזה !?..
אני אשמח גם עם תוסיפו לי דרכים להתאמן וזה
תודה לעוזרים
שלום,אז שברתי תרגל... ואני יכול להתאמן רק בבית
עכישו אני יכול לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן וזה.
אז אני שואל כמה לעשות ביום וכל כמה זמן
לחלק את זה לסטים או משהו כזה !?..
אני אשמח גם עם תוסיפו לי דרכים להתאמן וזה
תודה לעוזרים
קרדיט לFRENZY
|
|
אתה לא תראה שיפור מכפיפות בטן ושכיבות שמיכה , תרגילי משקל גוף יראו לך תוצאות בשבועים שלוש הראשונים ואחר כך לא תוכל להתפתח יותר.
מוכר הזמנות לטורנט לייץ'
קונה משתמש/גיפט למשחק sanctum
ויש לך תשובה למתי אתה אמור להחלים?
אם התאמנת אימונים ממש חזקים לפני הפציעה, לא נראלי שמשקל גוף כל כך יעזור לך, אבל אתה יכול לנסות בשביל לשמור על כושר, פשוט תעשה שכיבות שמיכה עד קצה היכולת שלך, ותעשה 3, 4 סטים !
אם יש לך משקולות אתה יכול להרים !
יותר מזה לא נראלי שאתה יכול לעשות כשיש לך רגל פצועה.
שניכם חמודים רצח
בטח ובטח שהוא יתפתח, ייקח לו יותר זמן פשוט, כמובן שלהתנפח יהיה לו קשה מאוד, אבל התפתחות ? הוא יכול להתפתח ובצורה מעולה.
אז בבקשה אם אתם לא יודעים על מה אתם מדברים אז אל תכתבו פה הודעות שגויות כי אתם סתם דופקים בסופו של דבר את האנשים ששואלים
מתישהו הוא מסתגל למשקל. המשקל שהוא הרים פיתח אותו, זה שהוא יעשה מספר חזרות יותר גדול אם אותו משקל לא יפתח אותו.
זה כמו שתרים את היד שלך עכשיו הלוך ושוב ותגיד שזה יפתח אותך. אחרי שאתה מסתגל ל-5 קילו אתה תוכל להרים ללא סוף, כי הגוף שלך מתעלה על אותו משקל, כל הקטע בפיתוח כוח הוא להרים משקלים שהגוף שלך עדין לא יכול עליהם, עושים את זה בהדרג מסתגלים לקילו ולעוד קילו עד שאתה מגיע למשקלים גבוהים !
אני מתאמן בבית, וזה מראה לי אחלה תוצאות, אז כמובן שאפשר להתקדם. אני עולה ביכולת שלי, כח וכו', פחות בעלייה במסת שריר שזה גם מה שאני רוצה שיקרה.
תעשה למשל חצי מהמקסימום שלך שלוש פעמים.