רציתי לדעת במה פסיכומטרי עוזר ולמה עושים אותו?
רציתי לדעת במה פסיכומטרי עוזר ולמה עושים אותו?
|
|
כדיי להתקבל לאוניברסיטה אתה חייב לעשות פסיכומטרי.
בהתאם לציון שלך בפסיכומטרי ומהבגרויות אתה תהיה יכול לבחור מקצוע למידה.
ומאיזה טעם בה הפסיכומטרי?
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
המרכז הארצי לבחינות ולהערכה.
הציון נע בין 200 ל800.
כל המידע שאתה צריך : https://www.nite.org.il/
תהנה![]()
כל משחקי המחשב החדשים ביותר ! מתעדכן כל יום !
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=759227
נותן מדריך ל Remote Upload בחינם ממגוון שרתים תמורת הרשמה תחתיי לשרת Uploading.com
מעוניין ? שלח הודעה פרטית מיד !
העיקר שדאגת שיהיה פורום פסיכומטרי, הא גיבור?
הציון נע בין 200-800, הפסיכומטרי מוגש מטעם המרכז הארצי לבחינות והערכה והוא בתשלום של 450 שח (לפחות נכון למועד יולי 11).
המבחן במקור הוא סוג של "עיברות" שהמבחני SAT והGMAT האמריקאים, והוא בנוי מ3 חלקים: חשיבה מילולית, חשיבה כמותית, ובחינה באנגלית.
בסכ"ה המבחן אמור לתת הערכה לגבי ההצלחה בחיים האקדמיים - וכפועל יוצא, ככל שהציון של בפסיכומטרי יותר גבוה אתה יכול להתקבל ליותר פקולטות ביותר מוסדות לימוד. (לצורך העניין, אם אתה מעוניין להתקבל ללימודי תואר ראשון במדעי המחשב במכללת שקרכלשהו, יכול להיות שתדרש לציון של 500 + בפסיכומטרי, אבל אם תרצה ללמוד במוסד בעל יוקרה, למשל הטכניון - תצטרך 700+.)
בסופו של יום הציון הפסיכומטרי מחושב ביחד עם ציון הבגרות שלך (או אם הוא עובר סף מסויים בפקולטות מסויימות, הוא מספיק בפני עצמו בלי קשר לבגרויות) וקובע את הקבלה שלך ללימודים אקדמאים.
חשוב שתבין, לא "מגישים" לך מבחן פסיכומטרי. זה דרישת סף לקבלה ברוב מוסדות הלימוד היום בארץ.
אולי אם מישהו היה מנער אותי בזמן ומסביר לי שפסיכומטרי זה אומנם באמת רק מבחן אבל זה המבחן שיקבע את כל העתיד שלי. זה המבחן שיקבע מה תהיה רמת השכר שלי. זה המבחן שיקבע למעשה את העתיד שלי. אם הייתי מסתפק בציון הראשון של הפסיכומטרי שקיבלתי אז לא הייתי מתקבל לטכניון ולא הייתי עובד היום באחת החברות הכי טובות בעולם בתחום התכנות. אני חייב את הכול למדריך המדהים שהיה לי בקורס פסיכומטרי השני שעשיתי, הוא האמין בי ואני האמנתי בעצמי ובזכותו היום יש לי ביטחון כלכלי, רכב חדש, חופשות סקי והמון רצון טוב לכתוב לכם ולעזור לכם להבין את מהות חווית הפסיכומטרי.