אני טס בקרוב לבייג'ינג ורציתי לדעת עם כדי לקנות שם XBOX וקינקט ועם כן כמה זה יעלה שם בערך,מה ההבדלי מחירים בארץ ושם ולגבי קינקט עם כדי?
אני לא מבין גדול בXBOX וגרסאות שלו אז עם אפשר גם המלצה על גרסא טובה או מוצלחת אשמח.
אני טס בקרוב לבייג'ינג ורציתי לדעת עם כדי לקנות שם XBOX וקינקט ועם כן כמה זה יעלה שם בערך,מה ההבדלי מחירים בארץ ושם ולגבי קינקט עם כדי?
אני לא מבין גדול בXBOX וגרסאות שלו אז עם אפשר גם המלצה על גרסא טובה או מוצלחת אשמח.
|
|
בעיקרון טוב ששאלת בגלל שיש הבדל בגירסאות שלא כמו בPS3 האקסבוקס מוגדר לאיזורים.
ז"א אם תקנה משם רוב הסיכויים שתוכל לשים משחקים רק מאיזור ntsc/j ככה שאתה מוגבל לאיזור.
אם תקנה משחקים אז אולי עדיף לך ללכת על פאל.
מבחינת קינקט אין בעיה להביא מחו"ל כי הוא רק אביזר נלווה שלא כולל בתוכו הגדרה לאיזור מסוים.
בארץ הוא עולה בסביבות ה700 ש"ח היום כולל משחק מקורי.
יוסי ותציין שבמידה והוא מקבל שיטת שידור NTSC-J הוא די בבעיה במשחקים,NTSC זה עוד בסדר...
אני אומר בחור תחסוך לעצמך את כאבי הראש ותקנה בארץ,ההבדל מחירים שם ופה זה אולי כמה מאות שקלים ... נכון יותר יקר אבל חוסך לך מלא כאבי ראש.
ממליץ לך לקנות מפה: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=2500
החבילה באה עם קינקט+משחק כמו שרצית ואת ה-XBOX 360 SLIM כמובן.
בהחלט, ה-J מוסיף עימו בעיות.
לNTSC יוצאים המון משחקים וכך גם לJ אך המשחקים שיוצאים להורדה לJ פחותים בהרבה.
אם תחליט ללכת על מקורי אז עוד אפשר להסתדר עם הזמנה מ VGS שם יש גם בJ אבל לפי דעתי עדיף לא להסתבך עם הפורמט הזה.
לך או על NTSC רגיל או על PAL עם עדיפות על PAL.
ואיך חברת enjoystick ? ידועים,יש עליהם חוות דעת טובה ?
תודה,וד''א יש מדריך שמסביר על NTSC PAL וכל אלה במסודר ?
נערך לאחרונה על ידי Adi0nz; 29-06-2011 בשעה 01:52.
אין מדריך ספציפי שאני מכיר אבל אין יותר מידיי מה לדעת עליהם רק שהם קיימים ולכל אזור יש המשחקים שלו.
לגבי אנג'ויסטיק, הם חברה אמינה מאד וטובה מאד.
אנג'ויסטיק אם אמינים מאוד,מומלץ לקנות דרכם...
למרות שכדאי לך לבדוק גם בבאג,אפילו שהם גנבים רצח אני זוכר שהם מכרו את זה ב-2,000 שקל,אני לא זוכר אם היה גם משחק בגלל זה כדאי לבדוק...
ובXBOX,יש בעיה גדולה עם השיטת שידור
PAL זה השיטת שידור של הארץ ובגלל זה תצטרך רק משחקי PAL בשביל שהם יעבדו
NTSC זה שיטת שידור של אמריקה וכאלה...
NTSC-J זה שיטת שידור של אזור יפן וסין...
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR
עדיף שתקנה בארץ, שיטת השידור פה היא PAL ורוב המשחקים המודלפים הם PAL או RF, ואם אתה רוצה להיות מקורי, הכי קל להשיג משחק RF, גם PAL זאת לא בעיה, אבל NTSC-J תהיה לך בעיה.