נכתב במקור על ידי Shir אין בעיה, גם אני עושה רק עם תיווך. תגיד לי שפתחת כדי שאני אאשר.
נכתב במקור על ידי Elrei תגיד לי שפתחת כדי שאני אאשר. יש מצב אתה עושה הנחה ל 400-500 משהו כזה? אין לי המון נקודות...
(:
נכתב במקור על ידי toorbo יש מצב אתה עושה הנחה ל 400-500 משהו כזה? אין לי המון נקודות... 600 מינימום
נכתב במקור על ידי Elrei 600 מינימום אז לא משנה..
אוקיי
אהלן, אפשר הוכחה שזה באמת פועל?
מנהל פורום סקרים לשעבר,פרשתי! ------------------------------------------------------
נכתב במקור על ידי -Yakov- אהלן, אפשר הוכחה שזה באמת פועל? תגדיר הוכחה
נכתב במקור על ידי Elrei תגדיר הוכחה תמונה שיש לך את הנקודות האלו, במידה ואפשר לראות את התאריך שבו השגת את זה,זה היה בכלל מצוין..
נכתב במקור על ידי Elrei תגדיר הוכחה 600 נק' , אני פותח תיווך .
סרטון שמדגים עד כמה חתולים הם טיפשים : http://www.youtube.com/watch?v=3uDvxLrOeh8
על מה זה עובד?
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
נכתב במקור על ידי -Yakov- תמונה שיש לך את הנקודות האלו, במידה ואפשר לראות את התאריך שבו השגת את זה,זה היה בכלל מצוין.. 5 דקות אני מצלם ושולח לך בפרטי נכתב במקור על ידי טראנסאר 600 נק' , אני פותח תיווך . יאלה פתח הולך נכתב במקור על ידי SlaydeR על מה זה עובד? מה זאת אומרת?
נערך לאחרונה על ידי Elrei; 29-06-2011 בשעה 16:37.
נכתב במקור על ידי Elrei 5 דקות אני מצלם ושולח לך בפרטי יאלה פתח הולך מה זאת אומרת? יענו איך זה עובד? תוכנה או שאני יצטרך להשתמש באיזה אתר כדי לעשות את זה?
נכתב במקור על ידי SlaydeR יענו איך זה עובד? תוכנה או שאני יצטרך להשתמש באיזה אתר כדי לעשות את זה? להשתמש ב2 אתרים , חוץ מזה אני לא אומר. נפתח כבר תיווך עם 2 אנשים וסביר להניח שתבוצע איתם העסקה,נשארו עוד 6 אנשים שאמכור להם!
נערך לאחרונה על ידי Elrei; 29-06-2011 בשעה 16:47.
נכתב במקור על ידי Elrei להשתמש ב2 אתרים , חוץ מזה אני לא אומר. נפתח כבר תיווך עם 2 אנשים וסביר להניח שתבוצע איתם העסקה,נשארו עוד 6 אנשים שאמכור להם! שאני אבין כל הורדה שמתבצעת מעלה Reward points כן?
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 29-06-2011 בשעה 17:21.
נכתב במקור על ידי SlaydeR שאני אבין כל הורדה שמתבצעת מעלה Reward points כן? כן. נמכר בינינו בלי תיווך למשתמש mishel2586 ועוד 2 אנשים בתיווך נשארו עוד 5 אנשים למכירה
חוקי הפורום