אני החזרתי את הרווח שלי..
נכון אני בחיים לא אעשה מה שאתם תעשו בהורדות. אתם אלים שמרוויחים מלא. אתם גם עושים הכל בצורה חוקית לכן אין עם זה בעיה. אתה תמשיך להרוויח 400$ ליום (הרי זה מה שאתה מרוויח לא?

) ואני אמשיך להרוויח את ה0.001$ שלי ליום. רק דבר אחד יש לי להגיד לך, הוא כתוב בסוף ההודעה.
טוב, אז נחתתי ואני מוכרח להגיד שאתם צודקים. אתם עושים הכל בצורה חוקית (הרי מה לא חוקי בהורדות פרוצות?

). והכל נחמד ויפה ותמשיך להרוויח מלא מלא ביום כמו שאמרת שאתה מרוויח 3$ לדקה, כלומר תמשיך להרוויח 4320$ ליום, (הרי לא תשקר לי בנושא שאתה מרוויח, נכון?

) ואני אמשיך להרוויח 0.001$ ליום. ואתה תהיה עשיר. וכל מה שכתבתי שטויות, הורדות זה Awesome,לא בעצם Downloads are legen... wait for it!.... dary! ובאקס, מה זה באקס? Buxes are su... wait for it!... cks!!! אה כן ויש לי עוד משהו להגיד לך, הוא כאן למטה.
מוזר שאפילו משתמש אחד, אחד! לא ענה על השאלה הראשית באשכול.. כל אחד ניסה לשחק אותה פה חכם ולהגן על התחום שלו.. כמו הריבים בין xbox וPS3, בין פרוצים למקוריים, בין אוהבי גראפיקה לאוהבי עלילות, בין iPhone ל Samsung Galaxy S, פשוט אותו הדבר. ומוזר, חשבתי שאתם שונים מהמתחרה של הפורום הזה..
ואם יש לכם לרשום משהו חוץ מי מה שאתם מעדיפים, אל תרשמו אותו, זה יהפוך את האשכול לנעים, חסר ספאם.