נכתב במקור על ידי GreenPoison חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלש אחי... לא, ברצינות.. נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב לילה טוב.. נכתב במקור על ידי afx אתה חנון מכיתה ב' :| ואתה לא שותה שכן אתה חנון מכיתה ב' אז אין לך מה לעשות עם אלכוהול ממש עולה עליה? אני לא חושב שזה כשל"פ שוב אתה, לך להורים שלך הם יתנו לך צומי..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי prowinner המבורגר חברה שלך הגיעה. למה אתה מצוטט אותי ופונה להייד?
1,400 הודעות
נכתב במקור על ידי Hamburger לא, ברצינות.. לילה טוב.. שוב אתה, לך להורים שלך הם יתנו לך צומי.. נהה אני מקבל מספיק פה
נכתב במקור על ידי prowinner המבורגר חברה שלך הגיעה. אני שמתי לב.. החברה הכי טוב.. מרשה לי לבגוד בה 24/7
נכתב במקור על ידי .GiL. אוהב להתגרות, אה? חחחחח עלאק פורש חחחחחחחחחח
צפרדעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי GreenPoison חחחחח עלאק פורש חחחחחחחחחח לא היום, בכללי אני עוד מעט פורש.
נכתב במקור על ידי afx נהה אני מקבל מספיק פה אין לך עוד משהו לעשות חוץ מהלתגרות?
נכתב במקור על ידי GreenPoison 1,400 הודעות מזל טוב!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי Hamburger אין לך עוד משהו לעשות חוץ מהלתגרות? יש לי לראות תוכנית בת 10 פרקים
בבקשה 4 נקודותתתתתתתתתתתתתתתתתת
נכתב במקור על ידי afx יש לי לראות תוכנית בת 10 פרקים אז לך..
נכתב במקור על ידי .GiL. לא היום, בכללי אני עוד מעט פורש. עוד מעט זה אצלך 5 שנים, 9 חודשים, 18 ימים, 11 שעות, 53 דקות ו14 שניות?
חוקי הפורום