קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-02-2010, 14:00
  2. [עזרה] איך להתחיל שיחה עם בחורה 1 על 1
    על ידי |מטורף_על_אטרף| בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 05-05-2009, 10:35
  3. לא מרגיש בנוח אם עצמי| 17
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-05-2008, 10:21
  4. [מדריך] שהבאתי לכמה אנשים וגרם להם להתחיל להתאמן!
    על ידי TheKingMan בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 08-02-2008, 11:39
  5. אני מרגיש חראאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 19:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

לא מרגיש בנוח להתחיל שיחה עם זרים

ברירת מחדל לא מרגיש בנוח להתחיל שיחה עם זרים

אם זה משנה משהו - אני בן 20
    אמא שלי תמיד אומרת לא לדבר עם זרים
    חח סתם עכשיו ברצינות,

יש לי בעיה.. קשה לי לפתוח סטים וכ'ו מהסיבה שאני מרגיש שזה לא רלוונטי.. שזה טורדני.. שזה מגעיל
    אני נזכר בפעמים שאנשים שאנחנו לא מכירים נכנסו פתאום לקבוצה שלי והתחילו עם הידידות שלי.. ובונא שנאתי אותם

בכלל, זה כאילו אני מכניס את עצמי בכפיה לעולם של מישהו אחר וזה מגעיל אותי להרגיש ככה..

לא שאני מתבייש או לא מאמין בעצמי, המשחק הפנימי שלי בשמיים, אני מרגיש שאני מלך(אפילו לא התעמקתי בזה כי אני יודע שעם זה לא תהיה לי בעיה)

איך אני נפטר מהתחושה הזאת? : S
    נערך לאחרונה על ידי poopie; 02-07-2011 בשעה 19:08.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אני לא חושב שזה אפשרי, זה חלק ממך.
    אתה יכול לנסות להדחיק את זה, אבל זה עדיין ישפיע עלייך בצורה כלשהי.
    תנסה להתעלם מיזה, לא לחשוב על זה כשאתה פותח סט, אולי זה יעזור.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

זה מה שאני עושה.. אבל זה מעצבן זה כמו להקיא כל פעם שפותחים סט

איך היית מעוניין להרגיש כל פעם שאתה פותח סט?

אם יהיה בך ניצוץ חינני של עניין, אז אחרים יהיו שמחים על המזל שנפל בחלקם שפנית אליהם לקבוצה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי עומרי שרון צפיה בהודעה
    תמיד הייתי מפחד להתחיל עם בנות לא יודע למה זה לא שחסר לי ביטחון עצמי אבל עם בנות זה שונה, תמיד זה נראה לי כאילו לא משנה מה אני יגיד לה בתור פתיחה זה ישמה מפגר, אולי זה חלק מהפחד מדחייה.
    בכל מקרה לא מזמן נתקלתי בפרסומת לאתר הכרויות ואמרתי לעצמי בוא ננסה מקסימום אני פשוט יתנתק מהאתר ולא יקרה כלום.
    בהתחלה התביישתי להעלות תמונה אבל אחרי יומיים בערך ראיתי מלא בנות בגיל שלי (26) עם תמונות והכל פשוט היה יותר קל.
    העלתי תמונה וממש בנות גם פנו אליי וזה הרבה יותר נוח להכיר מישהי דרך אתר הכרויות אין את הפחד הזה מדחייה אתה יודע שגם היא מחפשת להכיר אותך זה ממש מגניב, למרות שעוד לא מצאתי את האחת שלי אני יוצא אם הרבה בנות עם חלק יש כימיה טובה ואם חלק פחות אבל בסוף אני אמצא אהבה ובלי יותר מידי בלאגן רגשי בדרך

האתר שהיא עזר לי ויש בו את הבנות הכי איכותיות לטעמי זה זיגוטה תחפשו דרך גוגל

אתה לא רציני..... לא רציני......

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

היי.. אם לא נוח לך לפתוח סט אז אל תחשוב על זה כפתיחה של סט.. בוא נראה למה אני מתכוון. חשבת על זה מאיפה הגיעו כל מיני פתיחי דעה? מי משקר יותר או כל החרטא.. איפשהו בתוך מקום נחבא . למישהו היה שאלה ש"הטרידה" אותו והוא ממש היה צריך דעה של מישהי. אז אולי תחשוב על זה שאתה מדבר עם חברים שלך, אתה שואל משהו שבאמת אתה מתעניין בו, כמו האהוב עלי "אם היה לחברה שלך יום הולדת ואת הולכת לקנות לה מתנה. מה היית מעדיפה, לקנות מתנה אחת מושקעת או כמה מתנות מתחשבות?... אה אה.. ואם היה לך יום הולדת ......." זה משהו שאתה מתעניין ומשם אתה מסוגל להמשיך (כמובן שהפתיח כמעט לא חשוב אלא המעבר)..
    האמת תמיד האמנתי גם שלהדחף לקבוצה של אנשים זה מגעיל וזה כמו ערסים, צודק כי הם מתייחסים רק לבחורות ולא אליך. כאן אתה שונה כי הבחור הנ"ל יקבל שילד מהחברים\רות וזה יהרוס לו. אתה גם מפנה תשומת לב לשאר האנשים( התאוריה של הנאג באה כאן) ואז מתחיל עם המטרה אחרי שהשאר "נוטרלו".
    כן כולם אומרים שצריך לשנות את האמונות המגבילות שלנו. אך עד עשיו אני גם לא יודע להוציא את האמונה שלי.. אולי עזרתי כאן לך...
    כמו שדניאל אמר-יהיה לך את הניצוץ והם יודו לך על זה שפתחתה אותם.
    תחשוב על זה שאתה אם חבר בבאר.)מי אומר באר.. ומה ההבדל שמיהו יעזור לי.. אה הינה אחלה שאלה להתחיל לדבר עם סטים) אתה מדבר איתו ולפתע אתה רואה מישהו שהרבה זמן לא דיברת איתו... זה די מעלה את הרף של העניין. קצת יותר מעניין חדש רענן טוב! ואם אתה טוב היא גם תרוויח מישהו נעים להיות איתה.. איזה מחשבה חיובית...
    בהצלחה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect