יום טוב
יום טוב
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-05-2013 בשעה 20:19.
|
|
היי XsonicX
וואצ'ר צהוב מקנה קורס במחיר מוזל (בסביבות 2000 ש"ח) רק בקרב המכונים שפועלים בשיתוף עם משרד הבטחון (כיום אלו לחמן ועוד שניים קטנים יותר: תיכון תל-אביב וOK). יש וואוצ'רים שמקנים אפילו קורס בחינם באותם מוסדות, ומי שאחראי לחלק אותם הוא צה"ל בכבודו ובעצמו. אני מציע לך לבקש לצפות בשיעור ניסיון בכל אחד מהם; "טוב מראה עיניים" ואין דרך טובה יותר להחליט האם רמת היחס האישי והמקצועיות מתאימה לך.
בהצלחה,
משה
שלום חבר,
1. ואוצ'ר צהוב קיים משני סוגים ומוענק בד"כ לחיילים בסדיר (לוחמים או תומכי לחימה). הוא יכול להקנות לך את הזכות להשתתף בקורס ללא עלות (כנגד מסירת הואוצ'ר) או להשתתף בקורס בעלות 1,600 ש"ח בלבד. בד"כ יחידות לוחמים/תומכי לחימה מקבלות הקצאה של כמות מסוימת של ואוצ'רים ומחלקים אותו לחיילים מצטיינים או לפי קריטריונים יחידתיים.
2. החברות שמכבדות את הואוצ'ר (שיש להם חוזה עם משהב"ט) הן: אוקיי, לחמן ואנקורי.
3. כמובן שלא אוכל בפורום זה להמליץ על חברה מסוימת - ראה הודעה שפירסמתי בפורום זה אודות "איך לבחור קורס פסיכומטרי" ואני מאמין שתמצא שם את הדרך לבחור בין החברות.
4. זה תלוי חברה ולא תלוי ואוצ'ר: ישנן חברות שמציעות קורס שאינו הקורס ה"פרטי" שלהן, וישנן חברות שתכנסנה אותך לקורס ה"פרטי" המלא שלהן בלי קשר לאיך וכמה שילמת... שוב ראה תשובתי לסעיף 3.
5. מדברים על זה כבר למעלה מ- 20 שנה.... לא נראה כי יש תחליף ראוי יותר במחוזותינו, ולכן לא הייתי "בונה" על זה. עם זאת, לאחרונה הוצע שינוי שעושה יותר צדק עם הנבחנים בהקשר של החוג/פקולטה/תחום בו הם רוצים ללמוד. השינוי טרם אושר סופית אך המגמה מטיבה עם הנבחנים.
מקווה שעזרתי,
בהצלחה,
נערך לאחרונה על ידי OK פסיכומטרי; 17-07-2011 בשעה 13:14.