שלום.
זה יהיה קצת ארוך, ולכן חלק ממכם לא הולך לקרוא את זה בכלל.
(אבל אני בכל זאת רוצה שתקראו את זה, זה באמת חשוב לי)
לפני כשנה התחלתי להתעניין בתחום הפיק-אפ.
בהתחלה התרשמתי מהנושא, והתחלתי לקרוא את הספר הראשון שלי בעסק, המיסטרי מתוד.
קראתי והתקדמתי בספר, ובנוסף גלשתי בפורומים השונים ולאט לאט התחלתי לצבור קצת ידע.
ואז עשיתי טעות קשה, וכפי שאחד פה ציין בפורום, לטעות הזו קוראים המלכודת.
לא יצאתי לשחק את המשחק כלל, אלא קראתי עוד ספר כדי לדעת יותר. כמה שזה היה טיפשי. כיום אני יודע את הכלל- תמיד אפשר לדעתי יותר, וכל פעם אמרתי לעצמי, "אני אקרא עוד קצת"," וואו זה נשמע מעניין, אני חייב לקרוא את זה ואז אחרי שאני אדע את זה אז אני אצא לשחק."
כפי שאתם יכולים לתאר לעצמכם, היום שנה אחרי, לא יצאתי פעם אחת. אכן מטומטם, אבל אני מאמין שזה אף פעם לא מאוחר מדי.
באמצע חל שינוי ביחס שלי אל הנושא (לא יודע למה) ואמרתי לעצמי "בשביל מה אתה צריך את זה, אני יכול בלי".
בתחילת החופש החלטתי שאני רוצה לשחק את המשחק.
אבל לצערי הרב, ישנם הרבה אלמנטים ששכחתי. כפי שהסופר האהוב עליי(לא קשור לפיקאפ) דייל כרנגי ציין, זה מדהים באיזו מהירות אנו שוכחים דברים.
זה לא שזה סינית בעיני כיום, אבל זה לא ברור כשמש כפי שזה היה פעם.
חשוב לי להבהיר שהשקפתי היא כזאת:
פיק-אפ הוא אמצעי, ולא מטרה והמטרה (החברתית שזה כמובן גם בנות) דורשת כלים נוספים שאני יכול להכריז שבהם אני שולט.
יאמר לזכותי שאני יודע שיש לי אינטליגנציה רגשית מאוד אבל מאוד גבוהה, ומי שלא יודע מה זה אינטלגינציה רגשית או מי שלא מבין את החשיבות של האינטליגנציה הרגשית, תחפשו בגוגל ותקראו קצת..
אני לא רוצה לצאת מתנשא כי אני לא, אבל אין ספק שזה היתרון הכי גדול שלי ועל-כך אני לא מתכוון להתנצל. הבעיה שלי היא שאינטליגנציה הרגשית מכסה הרבה מאוד בחיים, אך היא לא תחליף לAttraction.
שמעו, אני יכול לחפור לכם פה עוד, אבל זה מיותר.
המסקנה שלי היא שאני רוצה ללכת פה עם מישהו מהפורום לסארג'. אני כמעט 17 ואני רוצה לעשות את הסארג' בתל-אביב.
אם מישהו מעונין, שלחו לי הודעה פרטית.
אה ואם אתם לא רוצים בגלל שאני מתחיל, אז אני אמנם מתחיל בפיק-אפ, אך כפי שציינתי הפסיכולוגיה לצדי וזה יתרון.
תודה על הקריאה, מעריך את זה
ואם למישהו יש עצות (אם הייתם במצב שלי), הן יתקבלו בברכה

ציטוט ההודעה