נכתב במקור על ידי InSane אף אחד לא ביקש ממך לברר האם ביקשו ממני לברר אם שאלו אותך או לא לא אתה תנתק.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לא אתה תנתק. אני מהספיקו, יש לי 20 דקות חינם:
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי InSane אני מהספיקו, יש לי 20 דקות חינם: פחחח יש לי Whatsapp שיחות חינם בלי הגבלה. פראייר.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic פחחח יש לי Whatsapp שיחות חינם בלי הגבלה. פראייר. זה עולה לך תחבילת גלישה יחכם, והיום יקר חבילת גלישה.
נכתב במקור על ידי InSane זה עולה לך תחבילת גלישה יחכם, והיום יקר חבילת גלישה. על WiFi שמעת?
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic על WiFi שמעת? אין בנווה זאב WIFIים בלי סיסמא! כולם שם קמצנים זונות.
לילה טוב חזרתי ממסיבה
נכתב במקור על ידי InSane אין בנווה זאב WIFIים בלי סיסמא! כולם שם קמצנים זונות. יש מלא, הרבה יותר משהם קמצנים הם מטומטמים.. נכתב במקור על ידי .GiL. לילה טוב חזרתי ממסיבה עוד עושים מסיבות כיתה ביולי?
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 05-07-2011 בשעה 00:25.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic יש מלא, הרבה יותר משהם קמצנים הם מטומטמים.. עוד עושים מסיבות כיתה ביולי? מדוע אתה נוהג להציק לילדים קטנים אשרו חזרו ממסיבת דיסקוטק במועדון 'המקלט'? עם דיג'י שמנגן על קסילופון?
נכתב במקור על ידי InSane מדוע אתה נוהג להציק לילדים קטנים אשרו חזרו ממסיבת דיסקוטק במועדון 'המקלט'? עם דיג'י שמנגן על קסילופון? מדוע אתה נוהג להציק לי?
לילה טוב
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic יש מלא, הרבה יותר משהם קמצנים הם מטומטמים.. עוד עושים מסיבות כיתה ביולי? חחח סתם בת מצווה של ידידה מיגור..
נכתב במקור על ידי .GiL. חחח סתם בת מצווה של ידידה מיגור.. אהה.. הבנתי אותך יש משתלה עצבנית ביגור, כל הצמחים שתרצה בגלל זה כולם כל כך שמחים שם.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אהה.. הבנתי אותך יש משתלה עצבנית ביגור, כל הצמחים שתרצה בגלל זה כולם כל כך שמחים שם. חחח חזק אתה עכשיו
נכתב במקור על ידי InSane אין בנווה זאב WIFIים בלי סיסמא! כולם שם קמצנים זונות. אני שמה ויש מלא בלי סיסמא XD אני גולש עכישו למישהו מהבית שליXD
קרדיט לFRENZY
חוקי הפורום