כשנכנסתי לcmd כתבתי שם:
shutdown -i
ואז קפץ לי חלון שכתבתי שם את האייפי של המחשב של אח שלי, כתבתי גם סיבה למה אני מכבה את המחשב ולחצתי OK, ואז היה כתוב לי :
(IP : Access is denied.(5
איך אפשר בכל זאת לכבות לו את המחשב?
תודה מראש![]()
![]()
כשנכנסתי לcmd כתבתי שם:
shutdown -i
ואז קפץ לי חלון שכתבתי שם את האייפי של המחשב של אח שלי, כתבתי גם סיבה למה אני מכבה את המחשב ולחצתי OK, ואז היה כתוב לי :
(IP : Access is denied.(5
איך אפשר בכל זאת לכבות לו את המחשב?
תודה מראש![]()
![]()
נערך לאחרונה על ידי -Smoxer-; 01-07-2012 בשעה 11:49.
|
|
לך לחדר של אח שלך ותגיד לו תן לי שנייה את המקלדת ואז תלחץ alt f4 מלאה ואז אנטר
למה אתה משתמש ב i ?
הפקודה הולכת ככה:
קוד:shutdown -s -m \\computername -t 00 -yהחלף את computername בשם המחשב של אחיך
אה כמובן תפעיל את ה CMD שלך עם הרשאות מנהל
אגב כיבוי מרחוק עובד רק ברשתות מחשבים שיש לך AD לכן סביר שזה לא יעבוד אלא אם במקרה גם המשתמש שלך וגם שלו הם עם אותו שם וסיסמא
נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-07-2011 בשעה 17:50.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תגיד לי אתה רציני?
מה הקשר Script Kid?
אני מראה לו את הדרך הנכונה לכתוב את הפקודה בכל מקרה כמו שכבר כתבתי הוא לא יכול לכבות מחשב מרחוק אם המחשב הזה לא נמצא באותה רשת אירגונית כמוהו (=קריא אותו דומיין אירוגני) משום שהוא צריך משתמש אדמינסטרטיבי גלובלי לכל הרשת הזאת מה שאין לו..
אלא אם הוא יצליח לנצל קומבינה של אותו משתמש עם אותה סיסמא בשני המחשבים ואז הכל סבבה
הוא כתב גם את ה Shutdown -i ב CMD ואין שום סיבה להסביר על כל סוויצ' יש את ?/ בשביל זה ואת Microsoft TechNet גם כן, לא חסר מקורות שבהם הוא יכול לקרוא ערימות חומר מוכן כל מה שצריך זה גוגל ו 4 אצבעות מינימום
http://www.computerhope.com/shutdown.htm
אגב סתם בשביל הסדר הטוב Shutdown -i (בדיוק עכשיו סיימתי לקרוא עליו) עושה בדיוק על האות את מה שאני הצגתי בצורת סקריפט
זה הפקודה אחשלייי
shutdown -s -m \\computername -t 00 -y
WTF פשוט טמטום, רוצה לכבות לו ת'מחשב?
לך להתחל->הפעלה ותרשום שם:
mstsc
שם תרשום את האייפי שלו, ואתה במחשב שלו אם הוא באותה הרשת, ואז תכבה לו.
אם זה לא עובד אז אתה יכול לפרוץ לו למחשב אבל זה נושא לא קל ולוקח שנים כל המדריכים ביוטיוב לא נכונים חוץ משלי אבל לא תבין כלום כי אתה צריך ידע קודם, בכל מקרה הינה הערוץ שלי ביוטיוב:
http://youtube.com/user/sapirshemer
תהנה![]()
נערך לאחרונה על ידי sapirshemer; 06-07-2011 בשעה 21:47.
"the quieter you become, the more you are able to hear"
פעיל בפורום:~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
תחומים:מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
כל שאלה תתקבל בברכה