|
|
ראיתי את זה
אולי חלק לא יאהבו מה שאני אומר, הרבה אנשים כועסים על ביבי ועל אולמרט, ואני אומר לכם בתכלס ... שאם נועם שליט היה ראש ממשלה הוא היה חושב קודם על המדינה ואז על המשפחה, ואתה לא מתכוון לשחרר אלף מחבלים שעשו רק נזק למדינה והרגו כלכך הרבה ופתאום לשחרר אותם על בן אדם אחד, בתכלס זה היה לנו קל יותר עם שליט היה מת או נהרג ? ומאיפה לכם לדעת עם איזה אחד השומרים שלו או איזה מישהו פסיכופת מהחמאס השתגע פתאום ויהרוג אותו או שיחלה במחלה וימות ? שוב יעבדו עלינו כמו עם אהוד גולדווסר ואלדד רגב. הם צריכים להיזהר.
ספוילר:
אתה חושב שהחיים זה משחק מחשב. תנסה להוציא להורג אסיר אחד וכל העולם יתנפל עליך ויגיד שאתה נאצי.
כל ילד ערבי מעל גיל 14 הוא מחבל פוטנציאלי יש מעל למיליארד מוסלמים בעולם, נראה לך שכוח אדם זאת הבעיה שלהם?! 1000 אסירים זה לא מה שישנה אם תהיה אינתיפאדה שלישית או לא.
ההפסד במורל הלאומי ובמוטיבציה להתגייס לצה"ל כשיש חייל בשבי הוא עצום.
ועוד עם אנשים כמוך שלא מעריכים כלום ואומרים בעיה שלו. מה בעיה שלו? מעניין שראית את התחקיר ב360 אבל את הסרט שמציג את ההתרחשויות בחטיפה ואת גודל המחדל של צה"ל בחטיפה במקרה פספסת.
התגובות שלך ילדותיות ומערך השיקולים שלך מאוד צר.
כמו גם של מרבית האנשים כאן לצערי. אתם חושבים שזה באסטה בשוק מתווכחים לי על המחירון של חייל אם הוא שווה 1000 אסירים או 15 אסירים או אסיר 1.
מדינת ישראל תעשה הכל - רונן ברגמן.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 05-07-2011 בשעה 17:36.
אין קשר בכלל למשחק מחשב, גם ככה העולם שונא אותנו, וימשיכו לשנוא אותנו, תמיד. אבל ביבי הזה פוחד שיצא לו שם רע אז הוא לא עושה את זה.
1000 אסירים זה מאוד משנה, מחבל אחד יכול להרוג עשרות אנשים, תכפיל את זה באלף, האלף האלו יזרזו את האינתיפאדה השלישית שתקרה במוקדם או במאוחר.
זאת הבעיה שלו באמת, הוא חייל קרבי, כל חייל קרבי יודע שהוא נמצא בסכנת חטיפה, גם אם הסיכוי לא גבוה.
ההפסד במורל- אני מעדיף מורל נמוך מאשר אלפי אנשים שיוכלו למות בגלל ששחררו את המחבלים.
וכן, הוא שווה רק מחבל אחד.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
ישראל שלחה אותו וחובה עליה להחזיר אותו
בגלל זה אני אומר לא בכל מחיר !!!!
אז נשחרר יהודי אחד = ימותו לנו 10 [ הלוואייי רק 10]
אנשים צריכים להבין שוואלה חאלס, עד שאנחנו זוכים לקצת שקט מפיגועים
אנחנו צריכים עכשיו איזה 500 מחבלים שיחזרו לעשות לנו טרור שיתאבדו לנו פה באוטובסים?
בשביל מה?, בשביל שחייל בודד יחזור הביתה..
עם כל הצער שבדבר אני מאוד רוצה לראות את גלעד בבית.
אבל אני גם מאוד רוצה שאנשים יוכלו לנסוע באוטובוסים ויחזרו בריאים ושלמים הביתה.
נערך לאחרונה על ידי MaximumRed; 05-07-2011 בשעה 19:28.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
אם כל הכבוד למשפחת שליט המסכנה והעצובה-לא אני לא חושב שצריך להחזיר את גלעד שליט ואני יגיד גם למה,נכון אם הוא יחזור יהיה שמחה וששון אבל תחשבו על זה,אמרת שלפי הסטטיסטיקה 300 ככל הנראה יחזור לבצע פיגועים יהיו הרבה הרוגים זה שווה את זה ?
משפחה אחת שמחה אבל מלא משפחות עצובות.
חחחח את כל כך טועה.
זה ההפך הגמור מאם זה היה אח שלך, כי כשאומרים אם זה היה אח שלך זה אתה מול כל העולם.
ברגע שאת מצילה את גלעד שליט, את מוכרת את אמא שלי ואת אמא שלך ואת בטחון כל המדינה.
במקום ליפול על מקרה ספציפי, זה בטחון המדינה כולה, לכן הטיעון שלי זה ההפך הגמור מאם זה היה אח שלך ולכן הוא חזק כל כך