נגמר והתקלקל לגיל המחשב... נכתב במקור על ידי as444 אין לך בית ספר XD? איפה גיל?
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי include לא חחח סתם עבדתי עליו ????????????????????????????
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי .Zeta נגמר והתקלקל לגיל המחשב... אתם לא במחשב 1?
נכתב במקור על ידי prowinner ???????????????????????????? לא עליך על שיר
נכתב במקור על ידי .Zeta נגמר והתקלקל לגיל המחשב... תגיד לו שהוא גייז מספווקיי. נכתב במקור על ידי include לא עליך על שיר טענה לי חתיכת אדיוט..
נערך לאחרונה על ידי Display; 05-07-2011 בשעה 23:21.
יאיי התקלקל לגיל המחשב תמסור לו שלא יתקן אותו ולא יראה את הודעה זו נכתב במקור על ידי .Zeta נגמר והתקלקל לגיל המחשב...
ספוילר: כן גם אני חבר של zeta!
נכתב במקור על ידי include לא עליך על שיר ???????????????????? RIAY?!
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי include זה אתר.. אורגייה של זקנים ואי אפשר לצאת מזה שלחתי לך את זה בפייסבוק ואחרי זה התחלת לקלל אותי אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח אמרתי לך שיצאתי אחרי 2 שניות? יש לי דרכים
נכתב במקור על ידי Shir ???????????????????? RIAY?! כה... נכתב במקור על ידי prowinner אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח אמרתי לך שיצאתי אחרי 2 שניות? יש לי דרכים איזה דרכים היה לך אפשרות אל תעשה יותר חלון POP UP משהו כזה סימנת V וזה לא עשה יותר
נערך לאחרונה על ידי include; 05-07-2011 בשעה 23:23.
לא אבל אם היינו במחשב אחד אז רק אחד מאיתנו היה יכול להתחבר ויול להיות היינו מקבלים באן על כפולים... נכתב במקור על ידי as444 אתם לא במחשב 1?
פשששש סוסים! כבר 4 עמודים
נכתב במקור על ידי .Zeta לא אבל אם היינו במחשב אחד אז רק אחד מאיתנו היה יכול להתחבר ויול להיות היינו מקבלים באן על כפולים... בן כמה אתה? 11 ? 10 ?
כי אני פתחתי תמשיכו ככה נכתב במקור על ידי prowinner פשששש סוסים! כבר 4 עמודים ואני בן 11
נערך לאחרונה על ידי Mr.Guy; 05-07-2011 בשעה 23:24.
נכתב במקור על ידי .Zeta לא אבל אם היינו במחשב אחד אז רק אחד מאיתנו היה יכול להתחבר ויול להיות היינו מקבלים באן על כפולים... אתם במלא על אותה רשת אין הבדל ומותר לכם כבר כי גילו אותכם
נכתב במקור על ידי prowinner בן כמה אתה? 11 ? 10 ? אני פנינה בת 54 גרושה 8 פעמיים מחפשת סטוץ' עם גבר צעיר.
חוקי הפורום